Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosta równoległa

zdradzam męża i czuje sie z tym bardzo dobrze :)

Polecane posty

Gość Oliviaaaaaaaaaaaaaa
hmm tylko on napewno by nie chcial żeby ci było dobrze z innymi facetami. w sumie to po co z nim jestes? nie wolisz sobie poszukac kogoś z kim bedzie lepiej w łożku skoro jest Ci z nim tak zle w tym łóżku? albo znajdz sobie kogoś kto bedzie tolerował ,ze oboje macie innych parnerow do seksu poza zwiazkiem

Gość i co dalej...a
święte słowa Blondiii... chociaż na tym topiku to wstyd używać nawet słowa świętość bo tutaj w ogóle nie pasuje- to jakaś totalna kretynka,jakaś młoda dziewucha, która tylko d**ą myśli, serce z kamienia, sumienia brak

Oczywiście! ona myśli tylko i wyłącznie dupą :D sama napisała, że dla niej liczy się tylko seks :O Idę stąd, bo aż mi się nie dobrze robi jak czytam jej proste wypowiedzi 🖐️

Gość prosta równoległa
nie potraficie czytać ze zrozumieniem z tego oburzenia. nie napisalam,ze liczy sie dla mnie tylko seks.Gdyby tak bylo nie bylabym z moim mezem z ktorym totalna klapa jest pod tym wzgledem.To chyba logiczne zresztą. Myslicie ze to tak prosto znalezc takiego co bylby jak maz z charakteru i jednoczesnie pociągający a rutyna dopada niemal każdego

Gość Oliviaaaaaaaaaaaaaa
ale nie uwazasz ,ze to troche egoistyczne ,ze jestes z mezem bo tak ci wygodnie i oszukujesz go zdradzajac? rób jak chcesz ,ale milosc to nie jest napewno

Gość Oliviaaaaaaaaaaaaaa
swoja droga nie moglabym byc z mezem ktory mnie nie pociaga ,nawet jakbym miala kochanka. Ja chce zeby z mezem mi bylo dobrze w lozku bo inaczej sobie nie wyobrazam

To raczej prowokacja ten temat, co? Moge sobie jeszcze wyobrazic kobiete tak prymitywna w zachowaniach seksualnych jak autorka, ale tak bezdennie glupia, zeby sie tym chwalic, to juz raczej ciezko...

Gość krzywa prostopadła
Tak,to była prowokacja,tak dla sprawdzenia czegoś. Kolejny dowód na to jak łatwo uwierzyć w kłamstwo.. w końcu utarło się że świat jest brutalny Ciesze sie że znalazło sie tu tylu mądrych i spostrzegawczych osób ;) I niewiele zdrajców przyznac ze to prowokacja musze bo nie chce by sie ktos zalamal jakie to kobiety dzisiaj sa obludne :P dobranoc :D

Gość Lola

A zdradzaj i żyj w kłamstwie nie poważna kobieto skoro go nie kochasz po co z nim jesteś i mu rogi doprawiasz!!! Po za tym Faceci tez zdradzają może ja mąż tez zdradza Haha. Przy jednej dziurze to i nawet kot by zdechł.