Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BOMBOLADAA

MAZ ZNECA SIE PSYCHICZNIE NADE MNA

Polecane posty

Gość BOMBOLADAA

zaczelo sie zaraz po slubie, 3lata temu, gdzie m,oge uzyskac pomoc? che odejsc od niego mamy 2l dziecko. mam dosc wyzwisk, obelg, popychania i jego drugiej twarzy gdy jestesmy w towarzystwie-mily uczuciowy maz :O

Gość kasia1111111111111111
i tak to jest zakochani od razu sie pobieraja, nie wiedza o sobie nic liczy sie tylko milosc, a potem co sie okazuje... ehhh odejdz od niego jaknajpredzej rozwod..

Gość BOMBOLADAA
bylismy razem 5lat potem slub planowany wiec jacy mlodzi zakochani.

W każdym większym mieście jest Centrum Pomocy Rodzinie przy Urzędzie Miasta lub przy MOPS .tam uzyskasz za darmo pomoc psychologa i prawnika.To co mogę Ci doradzić to zbieraj dowody przemocy ,nagrania na dyktafon lub telefon bo jak piszesz to taki w białych rękawiczkach ,taki się nie zmienia ,jesteś młoda i masz dziecko dla którego ważny jest spokój. Żona i matka zasługuje na szacunek ,nikt nie ma prawa Ci ubliżać lub używać przemocy.Trzymaj się ,powodzenia ,pozdrawiam.

Gość BOMBOLADAA
Dziękuję za miłe słowa, jestem kłębkiem nerwów przez niego. wszytko kręci się wokól jego humoru-potrafi mnie zbesztac z błotem za byle bzdurę:(

Gość Oliviaaaaaaaaaaaaaa
Odejdź od niego ! Wiem ,ze to nie jest proste ,ale masz pewnie prace , jestes niezależna? To tym bardziej powinnać odejść. NIc dobrego Cie przy nim nie czeka ,a nawet może Ci kiedys zrobić coś zlego np popchnie Cie i uderzysz sie w głowe

Gość kasia1111111111111111
5 lat to wcale nie tak duzo zeby poznac jaki facet jest naprawde

Gość BOMBOLADAA
wlasnie szukam pracy, poniewaz wychowywalam corke w domu. jestem po studiach swiezo, mam nadzieje, ze znajde cos konkretnego. dziewczyny nikomu nie zycze takiego cichego zabojcy, na prawde, to jest istny koszmra- codziennie slysze, ze jestem szmata, gnojem, kurwa:(

Gość *Warszawianka*
mój by się nie znęcał nie jest taki ... Ludzie nie powstali po to by ranić innych ... Niektórzy naprawdę mają coś z głową. Naprawdę znajdziesz bezpłatną pomoc psychologa i prawnika musisz nagrać to wszystko albo się zemścić. Weź się w garść nie daj się tak prowokować

Gość PANI FEMME FATALE
dasz radę :) bądź silna kobieto. frajer to frajer i na zawsze pozostanie frajerem nie rozumiem jak można znęcać się nad swoją kobietą ... jprdl ... Prędko po rozwód

Gość BOMBOLADAA
dziekuje za mile słowa, gdyby nawet okazal skruche, p[rzeprosil a tu nic, swieta ida a ja w ogole sie z nich nie ciesze, mam nadzieje, ze w koncu ulozy sie moje zycie. boje sie wlasnego meza :( przykre :(

Na temacie ciąża dzieci ,wychowanie jakoś tak odnajdz temat boję się odejść od męża ,jest tam kilka wpisów które przeczytaj i zobaczysz ,że nie tylko Ty tak masz ,one też planują odejść bo innego rozwiązania nie ma od psychopaty trzeba uciekać jak najdalej ,taki się nie zmienia ,przytulam Cię cieplutko ,powodzenia.

Gość wannika
wina zawsze jest po dwoch stronach:)

Jeszcze jedno ,samo to Twoje życie się nie ułoży to TY musisz sobie na nowo je sobie poukładać bo być razem to być z przyjacielem a nie z oprawcą .Dasz radę ,musisz zaplanować na spokojnie co dalej i walczyć o siebie i dziecko ,powodzenia.

Na temacie ciąża dzieci ,wychowanie jakoś tak odnajdz temat boję się odejść od męża ,jest tam kilka wpisów które przeczytaj i zobaczysz ,że nie tylko Ty tak masz ,one też planują odejść bo innego rozwiązania nie ma od psychopaty trzeba uciekać jak najdalej ,taki się nie zmienia ,przytulam Cię cieplutko ,powodzenia.