Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaritta2569

Smutna, samotna ;(

Polecane posty

Gość margaritta2569

Tak jak w temacie. Jestem tu nowa, to mój pierwszy post, więc z góry przepraszam, jeżeli takie tematy już byly, ale jednak mimo wszystko każda sytuacja jest inna, a ja nie mam nikogo, kto mógłby mi pomóc, nikogo, komu mogłabym się wyżalić. Otóż wczoraj zakończyłam 15 miesięczny związek z chłopakiem. Od jakiegoś czasu już czułam, że to nie to. On nie był wobec mnie do końca w porządku, np. spóźniał się notorycznie, nie przychodził na umówione spotkania, które były dla mnie ważne. Do tego z biegiem czasu zaczęłam zauważać jego wady, to, że nie uczy się ani nie pracuje, nie ma ambicji, czasami jest arogancki wobec swoich rodziców i znajomych także. Wcześniej zdarzały się sytuacje, w których był chorobliwie zazdrosny, 'pakował' się w kłótnie, a nawet bójki z innymi chłopakami. Już tego nie robi, ale nie wiem, czy zmienił się dla mnie, czy po prostu. Mimo swojego wieku (20 lat) jest rozpieszczony i niedojrzały. Od dawna zastanawiałam się, czy go kocham. Ostatnio stwierdziłam, że nie i zakończyłam związek. Jednak teraz czuje się okropnie. Mam wyrzuty sumienia, że sprawiłam mu przykrość i że zmarnowałam mu te 15 miesięcy. Obwiniam siebie i jest mi z tym strasznie ciężko. Zdaję sobie sprawę, że też popełniałam błędy i nie byłam idealna, ale nie wiem, czy chciałabym do niego wrócić. Sądzę, że nie. Jestem rozdrażniona i nie wiem, czy zrobiłam dobrze. Właściwie nie oczekuję od Was komentarzy, nie mam prawa oczekiwać niczego, ale jeżeli będziecie chcieli coś powiedzieć na mój temat, to śmiało. Chciałam się wygadać i nawet jeżeli nikt tego nie przeczyta, to chyba trochę mi ulżyło, że przelałam gdzieś moje myśli. Pozdrawiam, margaritta.

Gość a ty ile
masz lat? uprawialas z nim sex?

Gość JANUSZEK.....
Zrobiłaś baaaaardzo dobrze.Nie powinnas mieć żadnych wyrzutów🌻

Gość Marilenka
Dobrze zrobiłaś, głowa do góry!

Gość margaritta2569
Mam 18 lat, byliśmy blisko.

Gość uprawialiście anal?
:)