Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwony lakier i ja

Czerwony lakier - hybrydowy

Polecane posty

Hej, jak myslicie - mam ochote zafundować sobie na święta maniucre hybrydowy. Zastanawiam się tylko nad kolorem. Chciałabym taką klasyczną czerwień, ale trochę się jej boję gdyż: - nigdy nie malowałam paznokci na kolorowo (jedynie odcienie bezu, jasny róz, french itp) - boję się,że będe się czuła nieswojo - mam dośc krótkie paznokcie ale duża płytkę - czy będzie to ładnie wyglądało? - a może jakiś inny kolor? (tylko jaki?)

Gość kwartnik
daj spokój, ubrudzisz się tylko i stracisz czas a nawet gdyby wyszło to i tak wskoczysz w czarne kalesony i brązowe kozaczki i będziesz wyglądać jak inne , czyli klon :)

Haha, szkoda że nie białe. Niestety, nie noszę leginsów, ani kozaczków - raczej nie trafiłaś, to nie mój styl :P ale każdy mierzy swoją miarą... :D

wg mnie jeżeli maluje się paznokcie w kolorze (tym bardziej odważnym ) paznokieć nie może być krótki. Krótkim psują pastele lub naturalny kolor. Tym bardziej żal jest kotki paznokieć żelem zalewać, musiałabyś go trochę przedłużyć.

Gość zatanczmy!
zgadzam sie w zupełności z Ninką - do krótkich tylko jasne i delikatne kolory, ja w ogóle jak mam krótkie to maluje jedynie bezbarwnym lakierem. Teraz mam hybrydowy (Jessika) właśnie dość intensywną czerwien - wygląda bajecznie, ale mam długie paznokcie teraz, inaczej sobie tego nie wyobrażam.

zaraz a nie napisałaś ile masz lat.. u starej baby rażą pewne kolory jesli natomiast masz tak do 25 lat to czerwony jest ok, czerwony, czarny plus inne kolory odblaskowe nadają sie do krótkich paznokci i nawet wygaldają stylowo a nie DZIWKARSKO:)

Na krótkich intensywne kolory wyglądają świetnie a hybrydowy lakier to nie żel. Ja mam teraz pastelowy róż, ale poprzednio miałam wiśnię i teraz sobie wypróbuję czerwień. Kiedyś robiłam żel ale długie paznokcie są już niemodne więc przerzuciłam się na hybrydę. Super efekt! Robię co dwa tygodnie bo tyle utrzymuje się nieskazitelny efekt. Polecam. :)

Gość masz coś z garem
u starej baby rażą pewne kolory jesli natomiast masz tak do 25 lat to czerwony jest ok, ciekawe ile ty masz lat i przede wszystkim jak wyglądasz! ale z ciebie głuptas

Gość masz coś z garem
pani czkawko- pamiętaj, ze do twojego nosa pasuje tylko papierowa torba na głowę. I wiek nawet nie pomoże haha