Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjjglfkg

mialyscie kiedys ten puder???

Polecane posty

Gość kjjglfkg

Dostepne sa kolory medium i light. Chce zamowic na alegro bo inaczej obecnie nie moge, nie mialam go nigdy. Chce zmienic swoj dotychczasowy bo jest bardzo badziewny ze tak poiwem, taki z avonu odcien ciemniejszy tylko ze ten ktory chce zamowic z oriflame na zdjeciach wyglada ciemno wiec nie wiem jakie wziasc. Co myslicie? ten jasny znow mi sie jakis blady wydaje ze go wogole widac chyba nie bedzie:( To jest link: http://pl.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=12880

Ja go miałam jakiś czas temu jest dobry :P przynajmniej mi pasował ale polecam go

Gość kjjglfkg
http://allegro.pl/jedwabisty-puder-prasowany-medium-oriflame-beauty-i1990175722.html Tylko nie wiem jaki kolr bedzie lepszy. Nigdy nie daje duzo pudru, nie potrafie jakos dobrac sobie odpowiedniego. Boje sie ze ten jasny sie nie bedzie do niczego nadawal bo wogole nie bedzie go widac a ten ciemny jakis pomarancz mi sie wydaje:( ktory byscie wolaly? Jeszcze jedno pytanie, kupowalyscie kiedys cos z alegro placac przed odbiorem? pewne to jest? bo chce zamoiwc tez tusz a nie chce stracic kasy, szukam takiej aukcji zebym za przesylke zaplacila tylko raz:P

słońce na allegro na ogół płaci się z góry ,poczytaj komentarze sprzedawcy . Mnie sie jeszcze nie trafiło by mnie ktoś naciął. A jako sprzedawca zawsze żadam zapłaty z góry.

Gość kjjglfkg
hm ciezko okreslic jaka mam:P nie jestem calkiem balda ale tez nie jestem bardzo ciemna. Poprostu sredni ale wydaje mi sie za lepiej ten ciemny zamoiwc. Tylko mialyscie taki? nie jest za ciemny? powiedzicie cos o tych kolorach:)

one i tak wyglądają w rzeczywistości inaczej tzn maja inny kolor Ja miałam Medium nie był tak strasznie ciemny a Light jest trosze ciemniejszy niż porcelanowy taki bardzo jasny

Gość kjjglfkg
obydwa maja to w nazwie:p o ktory Ci chodzi?:)

Gość kjjglfkg
Sluchajcie jeszcze jedana sprawa bo ja nie bardzo znam sie na alegro, nie mam nawet konta, znajoma mi bedzie zamawiac. Znalazlam 1 aukcje na ktorej jest i ten puder i tusz. Mozecie mi sprawdzic czy tam jest wszysatko ok? Tzn jak z przesylka zaplace tylko raz? czyli za calosc wyszloby ok 34zl? Na co zwracac najwieksza uwage? http://allegro.pl/listing/user.php/run?us_id=15259772&p=1

Gość kjjglfkg
Moze masz racje ale jak narazie musi mi wystarczyc taki bo nie mam kasy za wiele