Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze go mieć

jak poderwać żonatego właściciela sklepu spożywczego?

Polecane posty

Gość zapros go
no to kwestia czasu jak isjrzy z dwoch stron..mysle ze bedzie z tego chleb ....moze idz przed zamknieciem,jak mowisz...

Gość zapros go
czyli jest szansa jak iskrzy obopolnie...idz przed zamkniecie sklepu,a ten nr z zostawieniem czegos jest dobry...tez

Gość polak potrafi
pomyl kluczyki, drugie masz od starego samochodu, samochodu mamy. zrób kapcia - ryzykowne, jeśli w sklepie będzie akurat jego żona to masz przesrane jeśli dasz radę odkręć kawałek plastikowej pokrywy od dołu tak żeby trochę wisiała. "ojej myśli pan że mogę z tym jechać" ? odpadł kołpak nie domyka się bagażnik - przypadkiem wpadł jakiś śmieć w zamek

Gość chachachacha
patrzy , patrzy jak na jebnietego paszkwila albo ci koza z nosa wystawal a :-D

hmm kazdy dokonuje wlasnego wyboru jak maz bedzie chcial to sie umowi jak nie no to trudno sam podejmnie decyzje hmm musisz zobaczyc tak zeby np nie bylo jego zony w poblizu czy cos , ubiez sie jakos seksownie jesli jest to np twoj jakies sasiad to mozesz to zaprosic na kawe pod pretekstem zapoznania sie itp... a pozniej mozesz sie zapytac czy pojdzie gdzies tam z toba bo ktos ci odmowil i nie masz z kim isc apoznije zapros go do domu upij i wykorzystaj hehe

Gość musze go mieć
dzunia zawsze myslalam ze jak ktos ma duze oczy i usta to musi byc ladny a ty uswiadomilas mnie ze jednak moze byc inaczej ta twoja twarz jakos nie wspolgra w calosci :o wybacz ale coz :O

Gość musze go mieć
polak dzieki za rady cos wykombinuje jutro :D a zony jego nigdy nie widzialam wiec spoko droga czysta ;)

Gość polak potrafi
swoją drogą skąd wiesz że ma żonę ?

Gość musze go mieć
obraczke ma tzn. pare razy nie mial i myslalam ze jest wolny wtedy juz mi sie spodobal a potem raz patrze i ma..... :o mialam zdziwko

Gość polak potrafi
może być w separacji czy coś albo im się nie układa. na twoim miejscu nie stresowałbym się tym

Gość rumianekkk
przerzuć 20 skrzynek kartofli, rozlicz Zus, zorganizuj dofinansowanie UP i miejsce w klinice onkologicznej dla jego ojca. Wtedy masz szanse na sex przeterminowana galerianko.

Gość musze go mieć
rumianek WTF?! :o :o :O obrazam Cie? nie. to ty tez sie odwal. polak jutro mam nadzieje ze cos zadzialam. musze pomyslec czy cos z autem czy moze z zostawieniem swoich rzeczy :)

Gość i wszystko jasneee
zalozyl obraczke , bo zauwazyl ,ze sie slinisz na jego widok Juz dal co do zrozumienia ,zebys sie odpierdolila , ale ty najwyrazniej nie zajarzylas Probuj , probuj , skoro lubisz byc olana i lubisz sie ponizac :-0

Gość musze go mieć
hahahaha wiedzialam ze jakas zakompleksiona baba tak napisze :D wyobraz sobie ze nie robię maślanych oczu jak słodka idiotka :D

Gość polak potrafi
może i nic z tego nie będzie ale może i będzie. autorka ma tak zrezygnować walkowerem ?

Gość musze go mieć
ja zarzucę wędkę..... a czy on da się złowic to sie okaże :D bezpośrednio nie wyskoczę jak z procy. tak nie potrafię ;) a wy zonki zrozumcie, ze męża nie chce odbić. chce się zabawić :)

Gość polak potrafi
ja stawiam na auto bo to kontakt osobisty i przynajmniej od razu wyczujesz co on na to. zostawienie rzeczy to tylko kontakt telefoniczny do odebrania w sklepie. chyba że też jest nieśmiały to wpadnie z tymi rzeczami ;)

Gość rumianekkk
masz rację musisz go mieć!!!! nawet jeśli on ma AIDS!!! najważniejsze żebyś postawiła na swoim.

Gość rumianekkk
"od razu wyczujesz co on na to. " przeciez obrączkę założył... litości!!! idź uczyć kozę na nartach jeździć masz większą szanse na sukces.

Gość polak potrafi
z obrączki za daleki wniosek. może pracownica go nagabuje i założył dla świętego spokoju.

Gość rumianekkk
autorki to i grabiami nie wystraszysz strzeszta się warzywniakarze!!!!!!!!!!

Gość musze go mieć
rumianek bawisz mnie :)

Gość musze go mieć
a z ta obraczka dziwna sprawa. nie mial a potem zalozyl. moze dopiero wzial slub? hahaha :D na pewno powodem zalozenia nie jestem ja. nie bywam nachalna :P

Gość polak potrafi
mógł odłożyć, bo mu przeszkadzała przy noszeniu paczek. jeśli chcesz tylko się zabawić to co za różnica

Gość musze go mieć
no tak chcę tylko się zabawić, nic więcej. nie mam zamiaru wyrywać babie męża. :D odpada na męża.... nigdy :o

Gość polak potrafi
a jeśli nie ma baby i się zakocha ?

Gość musze go mieć
jest obraczka, jest baba. jesli ma babe i sie zakocha to go kopne w tylek. jesli nie ma baby to wezme go pod swoj dach na dluzsza zabawe :D

Gość polak potrafi
baba może być na wylocie. w sumie nic o nich nie wiesz. w każdym razie życzę dłuższej zabawy ;)

Gość musze go mieć
jesli jest baba na wylocie i dzieci to ja dziekuje za dluzsza zabawe ;) chociaz jest mlody, moze dzieciakow jeszcze nie zmajstrowal :D ktoz to wie.... najpierw musze go jakos zaciaganc do lozka ;)