Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwi mnie to...

dlaczego taka dziewczyna ma chłopaka a ja nie?

Polecane posty

Gość dziwi mnie to...

Byłam w barze w przerwie między zajeciami na uczelni zeby cos zjeść no i w środku rzuciła mi sie w oczy pewna dziewczyna. Obserwowałam ja jakiś czas, była oblęsna, rysy twarzy miała ładne ale siedziała w czarnym wyciągnietym swetrze, glanach, nie miała makijażu, miała niezadbane tłuste długie krecone włosy, w dodatku zachowywała się oblesnie - obgryzala paznokcie cały czas, śmiała sie do swoich myśli itd. Pomyślałam sobie że taka to nigdy nie znajdzie sobie faceta,a tu niespodzianka, w pewnej chwili wszedł koleś(co prawda długowłosy i tez w glanach) czule sie z nią przywitał, przytulał sie do niej i ogólnie zachowywali sie jak zakochana para :-o Dlaczego nawet takie paszczury mają facetów amnie, zadbana, dobrze ubraną i raczej ładną kobietę nikt nie chce? :-o to niesprawiedlwe! :(

Gość polak potrafi
ładna dziewczyna może ubrać się w worek i glany.przeceniasz ubranie jak i wy wszystkie

To sprawiedliwe. Dlatego że masz złe nastawienie, jesteś zawistna i złośliwa i zakompleksiona. Wnioskuje to twoim wpisie "Dlaczego nawet takie paszczury mają facetów". Skoro tak nazywasz i oceniasz innych a sama masz pozytywny wygląd to problem musi tkwić w twojej osobowości. Popracuj nad sobą.

Gość kejsza09
ja tez nie mam chlopaka, a wiecie dlaczego? dlatego ze nie umiem sie przelamac do zrobienia pierwszego koku, chyba podswiadomie boje sie odrzucenia. A ci, ktorzy mnie zagaduja , podrywaja jak kolwiek to nazwac- po prostu nie podobaja mi sie, i nie myslcie ze jestem mega wybredna- to naprawde nie sa osoby w moim, typie z wygladu i charakteru. Bolesne, ale prawdziwe. Nie wiem czy kiedykolwiek to sie zmieni. Zaczynam nad tym ubolewac

Gość taki jeden facet27
i co z tego że tak wyglądała ..pewnie nie była brzydka to raz ..dwa to koles długowłosy tez w glanach czyli pewnie wspólne zainteresowania mieli też co ich połączyło. Każdy ma prawo do szczęścia TY też ,ale to zależy od Ciebie. Zajmij się sobą ,a nie innymi , sama się uśmiechaj , przyciągaj pozytywną energią to i ktoś się Tobą zainteresuje.

Gość kejsza09
jesli chodzi o mnie to podobno przyciagam pozytywna energia a jakos interesuja sie nie ci co trzeba

Gość miodqa
każdy jest komuś przeznaczony

Gość taki jeden facet27
"dlatego ze nie umiem sie przelamac do zrobienia pierwszego koku" ..ale co ty chcesz jeszcze robić ? chcesz sama pierwsza zagadać czy jak ?

Gość Obserwatora
Proktoloszka z powołania- zgadzam się w 100% :P Ale nawiązując do wątku to po prostu trzeba znaleźć drugą osobę, która będzie naszym dopełnieniem. Mam przyjaciółkę, ma 23 lata, ładna dziewczyna, inteligentna, tryska pozytywną energią, miła, sympatyczna, na dodatek wykształcona, samodzielna, a już prawie 3 lata jest sama. Z naszej paczki każda już jest albo po ślubie, albo w długim związku, a ona odkąd rozstała się ze swoim ex ciągle sama. Wiem, że jej z tym źle, bo czasem o tym rozmawiamy. Szkoda mi jej, bo na prawdę fajna dziewczyna a się marnuje... Chyba po prostu musi czekać, aż odnajdzie swoją przyjazną duszyczkę-drugą połówkę.

Gość taki jeden facet27
Drugich połówek powinniśmy cały czas szukać aktywnie wtedy większa szansa ,że znajdziemy tą co będzie najlepiej nam pasować z wzajemnością. Co do twojej przyjaciółki to ona taka wybredna czy nikt konkretny się koło niej nie kręci ?

Gość Obserwatorkaaaa
Ona właśnie wybredna nie jest, jakoś przyciąga samą jak ja to nazywam patologię :P Szuka po prostu fajnego faceta, inteligentnego, który ma coś mądrego do powiedzenia, z zasadami. Czasem myślę, że faceci po prostu się jej boją, bo jest na prawdę mądrą kobietką, zaradną życiowo, samodzielną finansowo, błyskotliwą. Każdy z naszych znajomym bardzo ją lubi, ceni sobie jej zdanie, ale jakoś nikt nie staruje do niej na podryw. A czemu- no za cholerę nie wiem... :P

Gość Lilka2_5
Zastanów się dziewczyno czy chciałabyś takiego chłopaka. Sama zaznaczyłaś, że miał długie włosy, glany i dałaś do zrozumienia, że nie podoba Ci się taki styl. Swój do swego ciągnie. On pewnie też za często tych włosów nie myje. Kiedyś ubolewałam nad tym, że ja taka szczupła i zgrabna nie mam chłopaka, a moja znajoma, której wszystko się wylewa z każdej strony znalazła sobie drugą połówkę. Jednak jak zobaczyłam ich razem, okazało się że chłopak wcale nie jest od niej szczuplejszy. :) Rozumiem, że mogłabyś się martwić gdyby taka nieciekawa dziewczyna spotykała się z jakimś przystojniakiem, chociaż świat jest duży i jakiś wyjątek zawsze się zdarzy.

ja jestem paszczurem i nie mam w sobie za grosz meskosci tez jestem sam i nie mam u ciebie szans

Gość fuuuuj
ale dziewucha :/