Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stoprocent pśp

i papierosek na dobranoc.

Polecane posty

szkoda tylko, że pedalski, bo slim :O ale ważne , że Davidoof :classic_cool: no ale trudno, nie moja wina, nie ja kupowałam tylko koleżanka 🖐️ ale Was to pewnie gówno obchodzi :classic_cool:

Gość cygaro byloby lepsze
:classic_cool:

Gość Cosiedziejeztymswiatem
ale ty quis jestes żałosna! :o takie tekste do pśp :o pśp widziałaś kutange sosssa ? :D

Gość PANI FEMME FATALE
A ja wole czerwone marlboraski :)

no kurva jak można właśnie :O to chyba wszystko przez to że byłam głodna i myślałam tylko i wyłącznie o szamie :classic_cool: a w ogóle to czemu jesteś suchy ? stwierdzić muszę przykry fakt. nie pasujemy do siebie :classic_cool: bo ja to wiesz... jaka jestem 🖐️ kutange sosa? :D nieee 😭 i nie wiem czy chce :O warto kurva czy nie warto? :classic_cool: oczy mi nie odpadnom ? :O a może mi suty wybijom zęby co? :classic_cool: francuski niczku jestem z miasta :classic_cool: to widać , słychać i czódź 🖐️

Quis leget heac? } dobra żarty się skączyły :classic_cool:🖐️ suchyyyy } a wiadomo to? w czasach kiedy zapominam kupić sobie piwa, dochodzę do wniosku, że na świecie i w życiu wszystko jest możliwe :classic_cool:

No prawda:) wszystko na tym świecie jest możliwe. ALE ŻEBY ZAPOMINAĆ O PIWIEE!!!!!

Gość vfgzfegvzes
musiałem już sie wylogowac, ale nara psp :classic_cool:

oboje jestescie nudni i nie macie szans u psp a ty quis jestes dodatkowo żałosna :o nauczcie sie plebsiaki że pśp nie lubi duupoyebców lizoanusów itp.

no włąsnie mastka....a wczoraj o tym jak było pisane to nikt sie nie skapnął!!tylko TY wielka pśp znasz sie na rzeczy na ludziach i na mastkach