Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Ponawiam temat o josefie szfapskim co został papieshem

Polecane posty

ale kogo mnie? nie odblkowali...zmieniłam tylko nazwe tamtego profilu na czkawka 1 a ten....założyłam jako nowy :O : O:O lulaby -- australijczyk 😭 ależ bym chciała :( ale juz bedzie 3 tygodnie jak przepadł :O

Gość mimi ohasłowana
Ale że to aż wniosek 😭 ?

Gość mimi ohasłowana
przykro mi, ale zasłużyłaś

Gość mimi ohasłowana
TakaMALAjedna Zgłaszaj sobie i tak już nie mam nic do stracenia :classic_cool: Ty weź nie pisz pod moim nickiem :o

no gadałam :o wymysliłam jakąś bzdurke z życia, żeby nie było, ale jak mnie pyta o osobiste sprawy typu faceci to przecież jej nie mówię...od czego mam kafe:classic_cool: jakos nie lubię się zwierzac pipom wiem że to zawistne strzały którym sie zdaje że sa lepsze ode mnie i zasługują na facetów którzy ich nie chcą a tu przynajmniej jestem anonimowa i nikt mnie nie ocenia ;)

Gość mimi ohasłowana
Nie do ciebie pisze.Tylko do tego podszywa co napisał że sobie zasłużyłaś :classic_cool:

no wiec wlasnie, tylko nie wiadomo do jakiej instytucji wydaje mi sie, ze to jakas zwiazana z UE albo Nato :o juz nie pamietam jak na studiach o tym mowili

ale że co instytucja? bo ja to szybko trace wątki? nie wiem czy sie odyebie poki co mam jeszcze inne gorsze kolezanki na głowie które non stop pitolą "a jak myslisz jak spojrzał na mnie a potem odwrocił wzrok ja spojrzałam i spadł liść z drzewa na kasztanowcu to co to znaczy? " :O :O itp. itd...i te dzieci mają 20pare lat...

chciaz śmieje sie z ich naiwnosci a sama jak widzialam ałstralijczyka online to nie wiedziałam czy pisać czy zwiewać :D :D też jestem żałosna :( :O

Gość mimi ohasłowana
Oj wiesz że to na żarty :classic_cool: Przepraszam 🌻 A tak wogle skąd wiesz że to ja pisałam a nie podszyw mój? :classic_cool:

o teraz jedna dziunia mi sie zwierza z nieudanego randewu - że nie miała o czym gadac ... a wiecie co ...ja na żywo latwiej gadam z facetami a przy laskach się stresuje...czy to może oznaczać że jestem les? 😭: (

Gość mimi ohasłowana
TakaMALAjedna Powiedz im że ja to nie ty bo oni tak myślą

chociaz powiem też że wole przeżywać randki koleżanek niż swoje własne (których de facto brak :D ) ...lata lecą a mmój popęd spada...

juz nawet przez internet nie chce mi sie poznawać facetów...22 lata...juz powoli powinnam szukac partnera na stałe...bo potem bedzie przebrany sort :(

Widzisz, czyli to Ty pisalas, bo skojarzylas ze mysleli ze Ty to ja. Ladne zarty mimi:classic_cool: Niech sobie mysla co chca, winny sie tlumaczy. Wczoraj wmawiali Lirycznejterrorystce ze jest mna; ]

Gość mimi ohasłowana
Dobranoc Czkawka TakaMALAjedna Ale mnie to tak wkurza :D

Gość mimi ohasłowana
A dobra też już lece bo zaraz zasne przed kompem pa ❤️