Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemam zielonegox

Ile 18-leniemu chrzesniakowi na swieta?????

Polecane posty

Gość niemam zielonegox

Ile dac pieniedzy jako prezent swiateczny 18-latkowi?? czy 250zl wystarczy czy sie osmiesze?

Gość Magdalenak1986
Daj mu 500, przecież musi mieć kase na wizyte u panienki.

Gość zupelnie nie mam pomyslu
Moim zdaniem spokojnie wystarczy:) To w koncu nie jest jego slub;) tylko swieta.

Gość Don Oskaro
www.roksa.pl

Daj mu te 250. po co dzieciakowi (tak bo to ze skaczyl 18 nie czyni go doroslym bo do tego trzeba dorosnac) tyle kasy przecież nie leży tyle pieniędzy i nie zbieramy je z ulicy. Tyle z pewnością wystarczy..

Gość niemam zielonegox
Czy wypada dac 250zl w banknotach po 10zl bo takie mam?

Gość niemam zielonegox
prezentu boje sie kupowac bo moze byc cos nietrafionego wiec pomyslalam ze bardziej sie ucieszy z pieniedzy tylko nie chce aby byl rozczarowany kwota 250zl ehhh

Mi nie chodzilo o to zeby kupowac cos za te pieniadze, ale zeby je jakos ciekawie zapakowac:)Np. kup jakis ozdobny swiateczny talerzyk i jakies dobre cukierasy, wsyp je na talerzyk. Kazdy banknot zwin w rulonik i zawiaz ladna wstazeczka. wrzuc na talerzyk razem z cukierkami i zapakuj to wszystko w przezroczysta folie (ta specjalna do pakowania prezentow) i ozdob wstazka:) Bedzie to efektownie wygladalo, a te banknoty beda efektownie wygladaly:) A dlaczego ma byc rozczarowany ta kwota??

Twoj chrzesniak powinien sie cieszyc, ze sie nim interesujesz, a nie wyrazac swoje niezadowolenie z powodu otrzymania zbyt malej kwoty pieniedzy na swieta:O Nie ucz go takiego materializmu...

Gość :( pominięta
moim zdaniem 250 to duża kwota i w zupełności starczy :) tylko może zamień na dwa banknoty po sto i jeden 50 i włóż w ładną koperte :) moi tam niby tacy katolicy i w ogóle dom z ogrodem kupa kasy a złamanego grosza w życiu nie dostałam. Powinien się cieszyć :)

Gość bfhfbhjh
jak dla mnie 250 zł to za dużo...niektóirzy tyle na slub dają

Gość Kocica mrrr
Ja na 18 od chrzestnej dostałam 400 złotych i byłam zadowolona. Na pozostałe urodziny, święta czy inne okazje nie dostawałam od niej nic i niczego też nie oczekiwałam. Chrzestni nie są od sypania kasą, takie moje zdanie, ale mało kto teraz doceni chrzestnego, co nie ma gestu.

Gość a moim zdaniem to dużo
a nawet bardzo myślę, że 100 zł by starczyło, a jeśli Cię stać 200

Gość a odpowiem
ja na swieta od chrzestnych w tym wieku dostalam 100, a od chrzestnej 300, ale ona jest kasiasta. 100 tez duzo jak nie masz za bardzo kasy ;)