Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mrs Kinga.

JAK DBACIE O SIEBIE, CO ROBICIE DLA SIEBIE? 20- 28 LAT

Polecane posty

Gość Mrs Kinga.

co robicie dla siebie by lepiej wyglądać? Ja: -depilacja woskiem co 4 dni (twarz) -codziennie golenie się -odżywki do włosów co drugi dzień -delikatne kremy i podkłady -peelingi (Raz na dwa tygodnie) -codziennie balsam wyszczuplajacy (brzuch, piersi) -co meisiac fryzjer (podcinanie modelowanie)

Gość uouou
gole sie 2 razy w tyg, twarzy nie musze na szczescie:D myje sie 1 dziennie rano, wieczorem prysznic do fryzjera raz na 3mies, czasami farbuje wlosy zadnych balsamow, sztucznych pachnacyh kremow, organiczny szampon i wlasnorecznie zrobiony zel pod prysznic bez zadnych SLSsow i alkoholu raczej inwestuje w siebie intelektualnie, niz przesiaduje w lazience, uroda szybko zwiednie a to co mam w glowie zostanie :P

Gość lajla90
Raz w miesiący fryzjer i kosmetyczka. Codziennie kremy,balsamy do ciała i odżywki na włosy.Z depilacja jest róznie(zależy czego uzywam). Raz w tygodniu peeling i maseczka. Staram się ćwiczyc 2 razy w tygodniu.

-dobre kosmetyki, nie stosuje zadnego bardziewia, tylko dobre marki i sprawdzone -depilacja -od czasu do czasu opalanie natryskowe -ladne ciuszki -co 2-3 mies fryzjer, podcinanie koncówek, raz w mies. farbowanie -odzywek nie stosuje co dzien, bo to dla mnie glupota. Nadmierne ich stosowanie obciaza wlosy, staja sie przez to oklapniete, ciezkie, szybciej sie przetluszczaja, jesli juz to ewentualnie kapke na same koncówki, ale to tez nie co dzien

jesli mam czas, a niestety zadko sie tak zdarza, ide do kosmetyczki -regularne wizyty u dentysty oczywiscie to podstawa dbania o siebie -manicure lubie naturalny, czasem frencha, nie nosze tipsów,

Gość ewewewe28
tez raczej stosuje dobre kremy, Sisley i la roche posay, maseczki owocowe na twarz raz w tyg, chociaz strasznie mi sie nie chce.. depilacja twarzy raz na 2 tyg..brrrr 2 razy w tyg gole nogi i okolice bikini, nie dlatego ze mi sie nie chce, poprostu wlosy na nogach mam biale i strasznie wolno mi rosną, po prysznicu przewaznie uzywam oliwki na mokre cialo, nie chce mi sie balsamowac, odzywka na wlosy to raczej standard, fryzjer to zalezy, w tej chwili wracam do swojego koloru i nie farbowalam wlosow oho z 4 miesiące, kolor farbowany wlosow w tej chwili jest bardzo zblizony do naturalnego odcienia, w styczniu ide na dekoloryzacje , takze pewnie po tym bede chodzic na farbowanie odrostow co jakies 6/8 tyg. plus co 3 miesiące scięcie, na paznokcie przestalam chodzic juz jakis czas temu bo po tipsach ( krotkie;)) paznokcie wygladaly okropnie..z czystego lenistwa w zimie stopy robie sobie sama, pilling, krem, zawijanie w folie, latem chodze do pedikiurzystki,

Gość ewewewe28
ja cholera musze do kosmetyczki bo cere mam zwaloną i to bardzo..zadne kremy ani toniki nie pomagają..najgorzej wlasnie z czasem..

kremy, balsamy, chyba standardowe dbanie o siebie, peelingi, wcieranie oliwki, staram się raz na jakiś czas poswięcic więcej czasu na to. Fryzjer raz na jakiś czas, farbowanie włosów, co jakiś czas je prostuję ale nie na codzień ;) maluję paznokcie, codziennie maluję oczy, ale nie za mocno.

Gość Mrs Kinga.
-Paznokcie maluję co drugi dzień u rąk, u stop co 5-7 dni. Jak często sobie kupujecie ubrania_ Ja obliczlam ze raz na tydzen kupuje 3 rzeczy odziezowe, uwielbiam ubrania

Gość ghfj54r5
Tyle zabiegów, a tylko jedna ćwiczy. Upiększanie nic wam nie da, bez ćwiczeń i odpowiedniej diety szybko się zestarzejecie.