Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Misao

Badanie usg dopochwowe a płeć

Polecane posty

Słuchajcie czy któraś z was miała robione usg dopochwowe i lekarz w czasie tego badania stwierdził płeć dziecka? jestem w 17 tygodniu ciaży, dziś ide na usg i zastanawiam się jaka jest szansa na okreslenie płci. W sumie mogłam isc na normalne przez brzuch ale u mnie w przychodni robia tylko takie i tak z głupiego się zdecydowałam...Nie wiem czy nie zabrzmie głupio jak zapytam lekarza o płec w czasie takiego badania :P

Gość nie zesrej sieeee
bedziesz miala to zbaczysz :O

Gość Przecież to normalne usg.
Normalnie widać dziecko i płeć też.Zapytaj się.Tylko ja pamiętam że w tym czasie to robi się przez brzuch usg a we wczesnej ciąży dopochwowe.

No wiem ale rozmawiałam z połozną i powiedziała zebym sie spokojnie u nich zapisała bo lekarz mi zrobi to usg. No to sie zapisałam...

Gość no ro to
szansa jest zawsze ale inna kwestia czy dziecko pokaże. Bo na to nie ma wpływu ani lekarz ani usg.

Biore pod uwagę to, że dziecko moze nie chciec pokazac co ma miedzy nózkami;) Raczej sie zastanawiałam czy w przypadku usg dopochwowego stwierdzenie płci jest w ogole mozliwe. Wiem, że moze to głupie wątpliwosci ale skoro mnie naszły postanowiłam zapytac.

Gość u nas przychodzi
mi lekarz powiedział na takim usg, inna sprawa, że się pomylił :D

Gość uhvjf;soVJFOIP
mnie wykrył płeć w 14,pr4zez dopochwowe właśnie bo dziecko usiadło dosłownie na tej głowicy :)