Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssweterek

SWETER SKURCZYL SIE W PRANIU - jak uratowac?

Polecane posty

Gość ssweterek

Hej, pomozcie prosze:( Zrobilam pranie i sweter skurczyl sie w praniu (przyznam, ze sama sobie winna jestem, bo w 40stopniach i jeszcze wirowanie 800)- a to bardzo ladny i drogi sweter, starsznie mi go szkoda:( Da sie go jakos uratowac? Moze go moczyc i rozciagac (na sile), moze sie jakos rozciagnie? CHodzi o sweter z kaszmiru. Nie wiem jak sie do niego zabrac:( POMOCY

zamocz go na godzinę w zimnym mleku,potem wykręć i porozciągaj delikatnie,na koniec wypłucz w płynie do tkanin...

Gość ssweterek
w mleku??? a co to da? nie bedzie pozniej smierdzial? nie zrozum mnie zle, jestem wdzieczna za kazda porade, ale troche mnie to mleko przeraza i nie widze zadnego powiazania kaszmir-mleko :D

No to radź sobie sama,to jest sprawdzony sposób ale może ktoś ci doradzi lepiej

Gość kurzy murzdrzek
Młoda kobieta w wąskiej mini spódniczce chce wsiąść do autobusu. Nie może podnieść nogi, aby postawić ją na stopniu, więc sięga ręką do tyłu, aby rozpiąć guziczek z tyłu spódniczki. Jeden, drugi, trzeci... Zrobiła się za nią kolejka. W końcu stojący za nią mążczyzna chwycił ją za pupę i podsadził na stopień. - Świnia! - krzyczy kobieta. - Ja świnia?! A kto przed chwilą rozpiął mi wszystkie guziki w rozporku?