Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adalis86

Różowy kolor dla faceta?

Polecane posty

Chłopaki/Mężczyźni Jak to jest z tym różowym kolorem ubrań?Lubicie? Byłam dziś na zakupach z bratem (20lat)Chciałam mu kupić sweter na gwiazdkę I widzieliśmy mnóstwo swetrów z różowym akcentem (np. paski) Mój brat twierdzi że to dla pedałów i takiego swetra nie chce Pamiętam jak szłam z mężem na wesele Miałam różową sukienkę i chciałam kupić męzowi rózową koszulę lub krawat Nie był to wściekły róż tylko delikatny, stonowany A ten popatrzył się na mnie jak na wariatkę "Róż?Oszalałaś? - co ja baba jestem?" No nie wiem Dla mnie kolor jak kolor Jak to jest?

Gość kunichiko
mam rozowe polo lacoste, w ktorym czesto chodze i jakos nie podzielam zdania Twojego brata🖐️

Gość nie istiotne
ja swojemu chłopakowi chciałam kupić podkoszulke w odcieniu jasnego różu to od razu uświadomił mnie że nie bedzie w niej chodził bo jest gejowska;)

Gość dafne111
Ja mężowi kupiłam koszulkę w odcieniu jasnego różu i spodobała mu się:-)

Gość fonfarowa
przesadzacie,kolor jak kolor.

No ale co z tego że różowy? Podobno w tym sezonie bardzo modny bo niemal wszystkie wzory swetrów były dostępne w różowym kolorze I ładnie to wygląda A faceci uparli się że różowy to gejowski:P

Moj mąż i syn też nie założą nic różowego. Syn to już nawet w przedszkolu nie chciał chusteczki do nosa nosić w różową kratkę

Gość nie istiotne
być może tak sądzą bo dowiedzieli się tak jak moj facet że w czasie wojny hitlerowcy oznaczali różowym trójkątem ubrania więźniów -pedałów ;)

Gość nie istiotne
może ty nam to powiedz-jesteś facetem

No właśnie i ja nie rozumiem skąd ten pomysł że jak na różowo się ubiera to zaraz pedał Dlatego próbuję wyjaśnić Bo faceci w moim domu mówią NIE różowym ubraniom i jeden argument "pedalski kolor":P

a mi sie podobaja strasznie faceci w rozowym :D moj mezczyzna tez nosi rozowe koszule ale stonowane, zreszta duuuzo mezczyzn tu popindala w rozowych sweterkach, koszulach i nie, ani ja ani moj men nie uwazamy ze to kolor dla geya

Gość myszellina
Prawdziwy facet rozróżnia 3 kolory: fajny, pedalski i chouyowy :classic_cool: 🖐️

Dla mnie facet w ubraniu z różowymakcentenm jest niebanalny,odważny z charakterem i sexy;)

Gość gość
ja na przykład mam Nokię 3410 z różową obudową i zastanawiam się czy ludzie nie pomyślą o mnie coś co jest nieprawdą proszę o radę czy mam zmienić obudowę czy nie ?

Gość gość
ja nie chcę aby ludzie pierdasili że jestem gejem a obudowę taką trudno jest mi dostać