Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werrttryrtuyuuutyi

Czy was też tak wkurzają te upierdliwe hostessy w stroju anioła w supermarketach

Polecane posty

Gość werrttryrtuyuuutyi

wstrętne upierdliwe krowy... niby zbierają na jakiś dom dziecka, na prezenty ale jakoś w to nie wierzę. Stoi taka krowa i do każdego się przypieprza, a jaki ceny: sianko 15 zł, śmierdząca świeczka 10 zł, dramt

Gość nie istiotne
ja do jednej z nich powiedziałam ,ave satan,:D strasznie mnie wkurzają,jeszcze ci co jakieś ulotki rozdają do podtarcia tyłka po sraniu chyba..

Gość werrttryrtuyuuutyi
wole juz ulotkarzy, chcoiaz nie wyciagają kasy. skad ludzie maja brac na to wszystko pieniadze? wszystko drozeje, ide świeta, a tu jakas krowa ci podchodzi i wyciaga kase, rozumiem jeszcze zlotowka, 2 zl, ale nie 10, 15 zl za jakies pierdoly.

Gość może zadzwoń tam
no przeciez one za darmo nie stoja tylko dostaja kase za h

Anioły kojarzą mi się z pięknem,a trafiam na takie mało urodziwe :(:( Ale ogólnie to mam je gdzieś

Gość zakompleksiona dziewico ja ci
ze po prost jestes gruba , skoro wyzywasz je od ,,krow,, one zazwyczaj sa szczupłe i ładne a ty kaszalot

Gość werrttryrtuyuuutyi
Tak ,zgadzam się jestem gruba i niska, nikt mnie nie chce. Musze tutaj się dowartościować na tym forum, zrozumcie mnie. Mąż mi w nocy nie dał ;(

Gość aniolem z CH
Ja sobie wlasnie dorabiam jako aniołek w jednym centrum handlowym. Sprzedac trzeba, bo jesli nie sprzedam 10 oplatkow w ciagu godziny to mam placone 3 zl/h. A jesli sprzedam powyzej 10ciu to mam placone 8 zl na godzinie. I bede wciskala ludziom, bo mi tez sie pieniadz nalezy, a jak nie chesz kupic mozesz machnac reka i nie sluchac nie kupowac. Uwierz, ze wiele ludzi kupuje oplatki za te 10 zl. A jak uslysza, ze na dzieci to daja i 50 zl i nie chca reszty. Kupuja i sa bardzo hojni. Chociaz czasem czlowiek stoi i nie moze 1 sprzedac wiec wtedy lazi za tymi ludźmi i stara sie wcisnac. Bo lepiej zarobic 8 zl niz 3 zl.

Gość xendźia
mnie tez wkurviaja te hostessy w wytresowanym usmiechem żeby coś kupić tak,,,jestem bruba i mała dlatego tak mówię :D

Gość nie istiotne
aniolem z CH żebyś sie nie zdziwiła jak ci ktoś w końcu w niuche przywali,bo takie wciskanie coś komuś a zwłaszcza mi doprowadza mnie do szału

ja kiedyś szłam do marketu. przed wejsciem stał jakiś chłopak i rozdawał obrazki ze św krzysztofem patronem kierowców. i mijam go a on wyciąga do mnie ręck z tym obrazkiem i mówi "sw krzysztof patron kierowców" Myslałam że on rozdaje te obrazki i wzięłam od niego a on do mnie że zbiera dla domu dziecka pieniądze:O powiedzial dopiero jak już wziełam obrazek. Wkurzył mnie tym:) wrzuciłam 5zł. mało i dobrze a teraz żałuje bo moglam mu oddac ten obrazek i powiedziec ze nie dorzucam się do zbiórek

Gość gość
jestem Aniołkiem i ni e stoje tam za darmo! zeby zarobic 8 zł na godzine musze sprzedac przynajmniej 11 opłatków! a jest ciezko to nie raz sprzedac... jak sprzedam poniżej 1 to mam 2 ZŁ NA Godzine! dlatego tak podchodzimy do kazdego i mamy ten wytrenowany usmiech

Gość gość
nie istiotne 2011.12.15 aniolem z CH żebyś sie nie zdziwiła jak ci ktoś w końcu w niuche przywali,bo takie wciskanie coś komuś a zwłaszcza mi doprowadza mnie do szału x to zignoruj przygłupie, hostessy maja nakaz z gory a z czegos zyc tez musza, przydalaby ci sie empatia ale widac i tego i inteligencji brak, oby zycie cie skopalo

Gość gość
Jeeezu. Praca jak każda inna. Ktoś musi przecież! Można podziękować i grzecznie odmówić.