Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona24

Dziewny śluz

Polecane posty

Gość zaniepokojona24

Dziewczyny mam problem. Miesiączkowałam 02.12. Okres był tak jak się spodziewałam. Jednak od dnia kiedy on sie skończył ciągle czuje jakby było "tam" wilgotno.. Nie wiem o co cchodzi. Powinno byc sucho a dopiero w dniach plodnych wilgotno (tak było zawsze). w dodatku bolą mnie jajniki gdzie to zjawisko równiez było pod koniec cyklu a nei na samym początku. Może nei tyle co bolą a tak dziewnie pulsują, raz jednen raz drugi albo oba na raz. Wiecie coś na ten temat co to moze byc?

może masz jakąś infekcję, grzybicę lub (co mogą sugerować bóle) torbiel? warto wspomieć o tym ginekologowi przy najbliższej wizycie

albo ewentualnie, teraz mi wpadło do głowy, że może masz już teraz dni płodne, to już przecież 14 dc

Gość zaniepokojona24
Na infekcje również nic nei wskazuje ani mnie nić nei swędzi ani nie piecze. Nie iwem już o co chodzi. a jeżeli mowa o torbielach to czym one sie objawiają?

Gość zaniepokojona24
Teraz to faktycznie moga byc dni płodne. Ale ta wigoć, wydzielina towarzyszy mi od konca okresu więc raczej odpada bo tyle dni płodne nei trwają..

nie wszystkie infekcje od razu swędzą, czasem niektóre objawy dochodzą z czasem torbiele objawiają sie bólami w podbrzuszu, czasem bólem podczas stosunku, lekkimi krwawieniami, ale jeśli masz małą torbiel to może właśnie nie krwawisz tylko masz więcej wydzieliny, ewentualnie może być zabarwiona na brązowo

a jajniki bolą Cie dopiero od teraz czy też od końca miesiączki? często torbiele tworzą się w wyniku przetrwałego pęcherzyka Graffa więc akurat wypadałoby aby objawy dawały po miesiączce

Gość zaniepokojona24
Jajniki bolą mnei od miesiączki. W zasadzie to bolały jeszcze przed ale to jak zwykle przed okresem. Do tego miałam lekki stan podgorączkowy ale zniknąl razem z pojawieniem sie okresu i ponowinie zawtał do mnei na kilka dni po okresie. Nie iwem czy to ma jakiś związek

może mieć, poszłabym do lekarza, pewnie zleci Ci usg endo i zobaczy co sie tam dzieje, gorączka i bóle jajników nie związane z cyklem to moim zdaniem wystarczające objawy dla podejrzenia torbieli

Gość zaniepokojona24
Kurczę może faktycznie coś mi sie tam zrobiło. Ja juz sama nie wiem. Chciałam przeczekać swięta i iść do gina po nowym roku ale chyba wizyta wypadnie wcześniej bo zaczełam sie obawiać. A gdyby ta torbiel pojawiła sie własnie przez ten pecherzyk to ona zniknie sama czy trzeba temu pomóc?

Gość zaniepokojona24
Ten stan podgoraczkowy raz jest raz go nei ma. Rano tempka jest normalna w ciagu dnia podnosi sie do 36,8 , 36,9 i wieczorem wraca do 36.6. nie wiem czy to jest normalne. Nigdy tak nei miałam a teraz na same świeta coś mi dolega

Gość zaniepokojona24
Wybore sie do lekarza w najblizszym czasie i sprawdze co tam sie dzieje. Dziękuje za pomoc