Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zza.adam

pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość zza.adam

czesc dziewczyny dzisiaj spotkałem się ze stwierdzeniem ,że bez prawa jazdy nie mam szans na jakąs fajną dziewczyne. I odpowiedzcie szczerze czy chłopak ktory nie ma prawka ma u was szanse na dłuzszy związek?? Czy takiego z gory skreslacie?jestescie anonimowe to mowcie szczerze

Gość Katarzyna 25 sisi
zrób prawko teraz każdy je ma :o

Gość sssssssssssss
oczywiście, ze ma szanse.

Gość wrrramp
nie skreśla cię u dziewczyn ale na rynku pracy i wogóle w życiu bez prawka teraz to lipa

Gość też nie mam prawka
a dziewczyny na mnie lecą. brak prawka to tylko wymówka

myślę, że prawko ci się przyda. nie jako podryw, ale przydatna umiejętność, która jest często niezbędna w pracy! a jeśli chodzi o dziewczyny, to chyba patrzą na samochód, a nie prawko, więc dla dziewczyny sam kwitek to za mało ;)

Gość weronikaGGGG
a co ma prawo jazdy do np miłości? Idąc takim tokiem myślenia, to facet który nie zarabia 5000 na rękę i nie ma własnego domu tez powinien być skreślony... Nigdy nie patrzyłam na NIKOGO pod takim kątem ! To jest absurdalne 🖐️

Gość lajla90
Masz szansę, ale warto zrobic prawko.

Gość zza.adam
mam 20lat. Tez mi się to wydaje dziwne ale dzisiaj spotkałem się z takim stwierdzeniem :)

Gość a co mi tam!
pewnie, że nie ma szans, myślisz że dziewczyna będzie wozić Twoje zacne dupsko?

Gość kika00
jeżeli o mnie chodzi,to raczej wolałabym zeby moj facet miał prawko...byłam juz w takim zwiazku,gdzie chlopak nie miał prawa jazdy,no wiec nie widywalismy sie czesto,bo nie miał jak przyjechac...nigdzie nie moglismy sie wybrac dalej,ciegle tylko spacery po okolicy,nigdzie indziej...na imprezy nie moglismy sie razem wybrac,bo nie miałam jak do niego przyjechac,wiec on sie bawił gdzies tam,a ja siedziałam w domu.. ale nie przesadzajmy,ze koles który nie ma prawka jest u laski na starcie skreslony.. tak przynajmniej ja to wszystko widze..

nie przekresla go to ale dobrze ci radze idz na prawko bo w dzisiejszych czasach bez tego ani rusz