Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NieLubieNiedziel

Pytanie do studentów... obojętnie jaki kierunek

Polecane posty

Gość Pati_pati
nie wiem jaką masz statystykę, ale ogolnie statystyki nie są trudne. Wystarczy umieć podstawić pod wzór , a wzory masz wszystkie podane :D hehe gorzej już jest ze statystyką matematyczna ;p to to juz większa magia :))

Gość phi administracja
i tak będziecie zapertalać w biedronce

ja od początku wiedziałam, że to mój kierunek i nauka do tej pory w większości sprawia mi dziką przyjemność :) trudno jest tylko tuż przed sesją, wtedy faktycznie czasami się nie wyrabiam, ale to tylko dlatego, że nie przykładam się za bardzo w trakcie semestru do teorii. dużo bardziej odpowiada mi ten system, niż nauczanie w liceum i w życiu nie chciałabym tam wrócić ;) a jestem na informatyce.

Gość ,student,
studiuję informatykę, która nie bardzo mnie interesuje, myśle, że jej nie skończę, interesuje mnie meteorologia, kosmologia i astrofizyka, ale po tym bym pracy nie znalazł na pewno, a po informatyce jest szansa, jeżeli bym jednak ją skończył, wydałem już od początku studiów jakieś 2 tys zł na korepetycje

szczesliwie mialam straszny zapiernicz w liceum, wiec nie mialam zadnego szoku na studiach ;) wrecz przeciwnie, milo sie zdziwilam gdy okazalo sie ze na studiach jeden dzien w tygodniu mam wolny ;) mila odmiana po LO codziennie od 7.15 do 16.00 studiuje sport management, UK

ja raczej zawaliłam przez własną naiwność...:) po prostu grupa pisząca przed nami przesłała nam pytania,które ja w tym momencie zaczęłam wkuwać na pamięć w kółko, wchodzę na koło i nagle okazuje się, że dostaliśmy inne pytania :) i wszystko mi się pomieszało przez to wbijanie sobie do głowy tamtych pytań :O no trudno, poprawa ustna 13 stycznia :)