Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milas

oszukują mnie w orange!!!!!

Polecane posty

Gość milas

Słuchajcie mam ogromny problem. Jestem posiadaczką internetu orange free 19 i od 4 miesięcy mnie oszukują. Na początku były problemy z podłączaniem bo jak się podłączyłam to od razu mnie rozłączali i tak w kółko. I teraz od czterech miesięcy naliczają za duży rachunek. Dodam że internet jest nocny. Pierwszy raz był jak niby połączyłam się po ósmej rano i nie rozłączyłam do dziesiątej rachunek wynosił 94 zł tak sobię myśle że no dobra mogłam zapomnieć się rozłączyć. Na następny miesiąc to samo. W końcu poszłam do orange i poprosiłam o szczegółowy rachunek. Poszłam do rzecznika który mi i tak nie odpisał ani zadzwonił a jak do nie go zadzwoniłam to powiedział że się skontaktuje i się i tak nie skontaktował. Zaczęłam zaznaczać w kalendarzu o której się połączyła i zakończyłam sesję. I tu cztery dni temu przychodzi rachunek że mam do zapłaty 130 zł a w umowie jest napisane że po przekroczeniu 120 zł będą dzwonić. I ja już nie wiem co robić rżną mnie na każdym kroku jak im wysłałam reklamację to ją odrzucili ponieważ nie ma żadnego powodu do jej uwzględnienia. Pomóżcie bo ja już nie wiem co robić

Mam podobnie! Płacę regularnie za internet, a tu cały czas mnie rozłącza, a gdy dzwonie z pytaniem czemu tak się dzieję, to mówią , że nic nie wiedzą. Już nerwów nie mam ani cierpliwości, co chwila resetownie modemu. Mało tego, nie da sie nic sciągnąć. Piosenkę 4-6 minutową ściąga się prawie 30 minut!:( Też już nie wiem co robić. Z początku działał bez zarzutów, a tu teraz?

Gość 1 z 3 czapek św. Mikołaja
Złóż reklamację na piśmie, zachowaj kopię. jak rozpatrzą odmownie - przekaż sprawę do rzecznika praw konsumenta

Gość milas
ale kpiną jeszcze jest to że gównoz (za przeproszeniem)z tym internetem mogę z tym zrobić i co miesiac ma coraz większy rachunek bo niby nie łączę się w nocy tlko równo o 8 00 do do minuty. Normalnie chamstwo!!!!

Gość milas
Napisałam że byłam u rzecznika który od ponad trzech miesięcy nic nie zrobił

Gość milas
mi powiedzieli że za zerwanie umowy przedwcześnie koszt wynosi 400 zł

Gość milas
a mi tu jeszcze zostało 8 miesięcy umowy a rachunek z miesiąca na miesiąc coraz większy

Gość łoja hahahahaaaa
idx do uokiku a z nimi wypowiedz umowe z winy orange czeba tepic oszustów!