Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Temat dla przeciwników pomocy dla zwierząt na kafeterii !!!

Polecane posty

Gość meringer
najpierw nakarme glodne dzieci ty idioto

Moim skromnym zdaniem to nasza (ogólnie ludzi) wina że te zwierzęta głodują jak również nasza wina że dzieci cierpią niedostatek a ludzie dobrej woli pomagają każdej istocie która wymaga takiej pomocy. To nas właśnie stawia na czele drabiny ewolucyjnej. Mamy uczucia i potrafimy współczuć więc można w nas wyodrębnić takie cechy jak dobroć czy głupota. Głupotą jest pisać - nie pomagajcie zwierzętom tylko ludziom- bo to pokazuje że niema w nas dobroci co z kolei prowadzi do wniosku iż brak nam uczuć więc istota nie zaopatrzona w takie przymioty nie może nazywać się człowiekiem a to oznacza że jest ............. Dalsze rozważania pozostawiam autorowi. Pozdrawiam.

Gość o bożeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ja tak z innej strony. Czy zastanowiliście się co niby daje te klikanie w te durne linki? Dlaczego darczyńcy, sponsorzy czy kto tam nie da po prostu kasy na te wasze kundle, tylko zmusza do jakiegoś klikania i pseudo show o tytule "którego kundla nakarmimy, a którego nie"? Dla mnie te całe klikanie nie ważne, czy w akcjach pseudo pomocy dla ludzi, czy dla zwierząt to pic na wodę. Chcecie pomóc? Może zanieście jakąś karmę do schroniska, wyprowadźcie psa na spacer? Najłatwiej jest" pomagać" za nieswoje pieniądze, nie? Do tego pewnie czujecie się taaaacy dumni z tej niby "pomocy"... Tak więc dalej siedźcie i klikajcie w te linki jak kretynki. Powodzenia.

jest wiele instytucji które karmią głodne dzieci,a o zwierzętach się zapomina-wielokrotnie do mojego miejskiego schroniska zawoziła rzeczy które były im potrzebne

o bożeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee-najpierw dokładnie przeczytaj o akcji a później komentuj,zresztą szkoda czasu na takich jak ty!!zajmij się szlachetną paczką jak ci nie pasuje!!

a może ktoś was przygarnie jedyne 8 tygodniowe szczenię w schronisku w Gdyni?w porozumieniu z Tablicą szukamy mu domu-sama mam 2 psy w tym 10 tyg szczeniaka labradora więc nie mogę,a chętnie bym wzięła-gdyby co link na naszej akcji na kafe!to szczenię jest tam jedyne!!!

Mam gdzieś szlachetną paczkę, czy tam sraczkę. Ludzie potrzebujący pomocy najczęsciej mają na tyle godności i honoru, że nie przepychają się łokciami i krzyczą "DAAAAAAJ" Swoją drogą piszecie o mojej niewiedzy co do REALNYCH działań tej akcji, a nikt nie odpowiedział na moje pytanie. Dlaczego potencjalni sponsorzy nie podarują tych psich karm, tylko zmuszają do jakiegoś durnego klikania.

o bożeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee-szkoda na ciebie czasu,wolę pomagać zwierzętom niż dyskutować z takim plebsem

Robwalka, to idź czym prędzej klikać na linki szczekających sryli. Szkoda tutaj twojego czasu! Tyle psów do nakarmienia, tyle linków do klikania. Nie marnuj czasu, pustaku.

o boooozzzeeee ty debilu Przeczytałaś swoją wypowiedź przed wysłaniem? Co mają ludzie pomagający REALNIE psom w schroniskach do jakiegoś tam klikania? Nie widzę związku Robwalka - czemu marnujesz dalej czas? Idź klikaj. Sryle cię potrzebuję. HAU HAU. :D Mam wrażenie, że w całe te akcje zaangażowane są tylko przygłupie babsztyle o niskim ilorazie inteligencji.

Leszczem sobie swojego starego nazywaj i przestań warczeć jak ten bezpański kundel z pustą miską.

a co? Twoim starym był bezpański kundel z pustą miską? No to nic dziwnego, żeś taka głupia.

Gość o bożeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jebał mnie pies i małe pieski

o bożeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee-tez chcesz zabłysnąć na forum?niestety ale nie ma czym!!!

Oho, widzę spłodzona z kundlem idiotka zaczyna się podszywać.

Robwalka nie marnuj czasu, tylko klikaj! No już! Klik klik, hau hau! Może za dobre klikanie wydyma cię jakiś zawszony skowyr

Sama wypierdalaj stąd na temat miłośników klikania i dokarmiania sryli! Co będzie jeśli zabraknie jednego kliknięcia i jeden z tych kundli trafi na ruszt do wietnamczyka? :D

o bożeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee-właśnie na ciebie marnuję,ale o klikanie niech cie głowa nie boli,lubię czytać wpisy tępych dzid