Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Temat dla przeciwników pomocy dla zwierząt na kafeterii !!!

Polecane posty

Zbanowane Kciukiem twoj proble to mega nadwaga. z taka to nawet za kase niepojde. to juz wole szczupla z nosem arabskim hhaha

Gość kjhgsbn
Prezes Wertyp dlaczego nie potrafisz odpowiedzieć na posty wyżej? Twój poziom ogranicza się tylko do głupich zaczepek?

Gość osztyks
Chore dzieci chore dzieci ble ble, mam chore dziecko, raz poprosiłam o pomoc tu to posypały się gorsze komenty niż pod tym postem. Jak ktoś nie ma za dużo w dupie to pomaga ludziom, zwierzętom, zabytkom, środowisku, na wszystko ma serce.

heh. musi, ok, ale czy jest? rzadko. to samo z kociakami. cala zime mam drzwi od domu na dole otwarte wiatr hula, a rano w piwnicy tuzin kotow a i jej zabunkrowal sie kiedys pod centralnym.

Gość czas na podpaskę DDD
Prezes Wertyp- w świecie "ludzkim" jest dokładnie taka sama dżungla, jak w świecie zwierząt, więc nie pierdol o wyższości człowieka nad innymi zwierzętami. Każdy czlowiek to inny gatunek zwierząt, po prostu.

Gość temat trochę głupawy
Każdy, kto słuchał na WOSie powinien wiedzieć, że niszczenie przyrody wokół nas nie równa się panowaniu nad światem a wręcz przeciwnie. Wycinając lasy amazońskie szkodzimy również sami sobie a nie tylko lasom. Pomagając bezdomnym psom i kotom w miastach też pomagamy sami sobie - a nie tylko zwierzętom. Obecność większych ssaków odstrasza np. gryzonie od naszych domostw, śmietników, parków itp.

Gość kjhgsbn
Co zabieramy potrzebującym ludziom klikając w te linki? Dlaczego to jest prostackie? Jak pomagasz potrzebującym (nie rodzinie)?

niech sobie prezes siedzi na szlachetnej paczce, a od miski sie odpieprzy. moze Wertypie masz jakies biale trzewiki z dlugim noskiem na niedziele dla pana Wiesława z Iławy? podziel sie, przeciez jest potrzebujacy

Gość czas na podpaskę DDD
A dzieci też mobingują, odtrącają, wyznają prawo silniejszego, a jak dorosną pochłoną głupotę dorosłych "ludzi" i staną się rażąco złymi istotami. :o Bez serca, bez rozumu i bez poczucia sprawiedliwości.

Gość kjhgsbn
Kciukiem prezes nawet na szlachetnej paczce nie siedzi bo go na taki gest i hojność nie stać (nie mam tu na myśli kwestii materialnej). On jest zwyczajnym hipokrytom mówi że pomoc ludziom jest ważniejsza, a sam nikomu nie pomaga. I jeszcze nawołuje o zaprzestanie pomocy zwierzętom jakby to coś jemu zabrało.

FankaS. :) ja go nie tyram, ale skoro tak sie garnie do pomocy ludziom, to niech te rozowiutkie bahamy tez odda. z takim sprzetem jak ma pewno wertyp, to i posciel dla starszego malzenstwa z Kielc sie zrobi

Gość kjhgsbn
No wertyp czekam na Twoje odpowiedzi. Coś długo Ci to zajmuje.

Gość hrtbjnkj;lbfd
jak ktos chce to niech sobie klika co cie to obchodzi ?? ja bym predzej pomogla psu niz czlowiekowi, bo czlowiek jest najgorszy ze wszystkich zwierzat na ziemi

Gość kjhgsbn
Szkoda że to wszystko do niego nie dojdzie...

kjhgsbn - pierdole te paczki. moge dac jakiegos batona w markecie do pojemnika dla ubogich np. klikacie w to gowna, po co? macie pajacyki np.

"hjbujhybiu pieniadze ida na smierdzace i zapchlone kundle zamiast na leki dla chorych dzieci " Nie leki ale"leki "a to zupełnie co innego:P.Często te"leki " są gorsze od choroby np. nowotworowej:P.

Gość kjhgsbn
Wertyp dalej nie odpowiadasz na pytania. Powtórzę je dla Ciebie bo widzę że masz jakiś problem. Co zabieramy potrzebującym ludziom klikając w te linki? Dlaczego to jest prostackie? Jak pomagasz potrzebującym (nie rodzinie)? Widzisz jaki z Ciebie hipokryta. Batonika dla głodujących dzieci w markecie... Żal mi Cię. Ty to dopiero jesteś hipokrytom.

Gość kjhgsbn
O tak Wertyp oby Cię ktoś w potrzebie wspomógł batonikiem. Widzę zmywasz się z tematu. No nie dziwię się po tylu szczerych słowach.

Gość kjhgsbn
Wertyp tak ciężko Ci wykminić jakkolwiek odpowiedź?

sluchaj kurwo mam tez swoje zajecia, apo 22 lekki zapierdol. wiec mnie nie wkurwiaj. nie bede odpowiadal po minucie. moze byc nawet 30 min. wkurwiaja mnie te linki. to tylko kundel. niech karaja tych ludzi co je wypierdalaja, niech zrobia spis numeruja te kundle. a pomagac to w 1 kolejnosci ludziom.

Gość ZielonyLisX
Te prezes, ten stary pasior to pewnie w tedeiku