Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

gdzie mój samiec alfa się ukrywa?

Polecane posty

Gość odświeżać
❤️

Gość legionista1960
dojrzały moze być?

Gość taki jeden facet27
dbać OK rozpieszczać jak najbardziej , ale tym wielbił :D to mnie rozbawiłaś :D.... Coś słaba ta twoja autoreklama .. PAŁA !!! .ale możesz ją poprawić

Gość odświeżać
:classic_cool:

Gość legionista1960
mam 48 lat i pracuje jako ochroniarz w lidlu.

Gość taki jeden facet27
no proszę ilu kandydatów się posypało masz w czym wybierać ,a to ochroniarz ,a to jakiś prawiczek o dobrym sercu ....zazdroszczę :P Wielbić ciało i umysł to takie naturalne gdy kobieta się podoba mężczyźnie. Jesteś piękna ? , energiczna ? , uśmiechnięta ? , spontaniczna ? pełną zycia i pozytywnej energii którą się umiesz dzielić z innymi ?

Gość taki jeden facet27
hmm to niesforny figielek taki z Ciebie no Ok to zaczynami będziemy szukać Ci jakiegoś faceta z forum ..a może już masz kogoś na oku ? Podaj jeszcze skąd jesteś i wiek żeby kandydat coś wiedział bo tak to znajdzie się jeszcze i nie bedzie wiedzial gdzie Cie szukac

Gość taki jeden facet27
Może inni tak ,ale np ja Cie w ogóle nie znam dlatego chciałbym żebyś napisała jakieś ogólniki o sobie.

samiec alfa ukrywa się w schronisku dla zwierząt gdyż to nie człowiek człowiek płci męskiej to mężczyzna :-) jeśli nie a samiec to kobieta jako samica powinna być zapłodniona przez samca i pozostawiona aby wychowała swoje potomstwo a samiec powinien szukać następnej na zapłodnienie aby przekazać jak najwięcej swoich genów, powinien zgromadzić swoje własne stado samic i zapładniać je a one powinny dla swojego samca zdobywać jak to w przyrodzie nawet pokarm i dbać o jego wygody gdyż zapładnianie wielu samic jest męczące i potrzeba dużo energii :-)

Gość Alfa Samiec Alfa
Odwal sie wreszcie ode mnie ty nędzna szmato.

Gość taki jeden facet27
jak chcesz porozmawiać bardziej prywatnie i pofiglować :P to zapraszam na maila takijeden27@o2.pl ja uciekam z forum

ostrożny ty i te twoje hiperbole 🖐️ rzucam utarty zwrot językowy by oddac istotę mych pragnień a ty czepiasz się słówek :) taki jeden chyba się nie zrozumieliśmy ja szukam samca alfa :)

Fiku samiec alfa jak i dominująca kobieta to taki wymysł kosmopolitanów i innych badziewiarskich pisemek, zacznijmy traktować się jak ludzie a nie zwierzęta, teraz już wiem dla czego jestem sam bo kobiety albo szukają jakiś samców albo pragną mieć kontrolę nad facetem a tak się nie da żyć, zezwierzęcenie jakie teraz panuje jest imponujące, twierdzenie że jak facet jest ok to kobieta go zajeździ jest debilne bo taka kobieta nie zasługuje na nic tak samo jak facet co traktuje kobietę jak samicę Fiku ja czytając Twoje wypowiedzi na różne tematy nie dotyczące związku stwierdzam iż masz całkiem normalne poglądy i patrzysz na te rzeczy tak jak powinno być ale dam Ci rade nie szukaj samca ale faceta który jest człowiekiem a jak na takiego trafisz to bądź dla niego kobietą a nie jakąś dominującą samicą bo nie jesteśmy zwierzętami, nie krytykuj mnie tylko pomyśl co piszę bo nie jesteś głupia i na pewno załapiesz o czym napisałem :-)

Fiku samiec alfa jak i dominująca kobieta to taki wymysł kosmopolitanów i innych badziewiarskich pisemek, zacznijmy traktować się jak ludzie a nie zwierzęta, teraz już wiem dla czego jestem sam bo kobiety albo szukają jakiś samców albo pragną mieć kontrolę nad facetem a tak się nie da żyć, zezwierzęcenie jakie teraz panuje jest imponujące, twierdzenie że jak facet jest ok to kobieta go zajeździ jest debilne bo taka kobieta nie zasługuje na nic tak samo jak facet co traktuje kobietę jak samicę Fiku ja czytając Twoje wypowiedzi na różne tematy nie dotyczące związku stwierdzam iż masz całkiem normalne poglądy i patrzysz na te rzeczy tak jak powinno być ale dam Ci rade nie szukaj samca ale faceta który jest człowiekiem a jak na takiego trafisz to bądź dla niego kobietą a nie jakąś dominującą samicą bo nie jesteśmy zwierzętami, nie krytykuj mnie tylko pomyśl co piszę bo nie jesteś głupia i na pewno załapiesz o czym napisałem :-)

wiecie ? moje wyobrażenie o byciu alfą jest takie, że kobieta za mną pójdzie. Dominacja nie jest tu priorytetem a przywilejem bycia zdominowanym. Coś takiego.

wiecie ? moje wyobrażenie o byciu alfą jest takie, że kobieta za mną pójdzie. Dominacja nie jest tu priorytetem a przywilejem bycia zdominowanym. Coś takiego.

chyba powinniśmy czasem uważać czego sobie życzymy bo może się spełnić. A nie zawsze nasze marzenia odzwierciedlają rzeczywistość

nie chcę faceta z wybujałym ego który będzie mi narzucał swe zdanie ... chcę pewnego siebie mężczyznę, wyjątkowego, który będzie mial w sobie siłę :) którego będę szanować i cenić, którego zdanie będę cenić choć nie zawsze sie zgadzać :)

" nie chcę faceta z wybujałym ego który będzie mi narzucał swe zdanie ..." a te trzy kropki mogą świadczyć o tym, że czasem nie jest to wcale takie złe ? :P

... - mozna naruzcac zdanie, sposób życia, wszystko, ale ja nie chę narzucania, chcę móc polegać i ufać w mądrosć, ale nei bezmyslnie :)