Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

gdzie mój samiec alfa się ukrywa?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia ?
Pytanie bylo: w co sie zmienicie po pocalowaniu

Gość darker zmienil sie w
cynicznego bad boya na forum a w zyciu lelum polelum 🖐️

fiku - trzymam za ciebie kciuki, może znajdziesz swojego chłopa tutaj gdzieś, ja musze sie pogodzić, że skoro tyle czasu w sieci go nie znalazłam to pewnie gdzieś na żywca go spotkam... oby.

Gość Zuzanna Amelia ?
Fiku - to ktorego zaryzykujesz pocalowac?

Gość Zuzanna Amelia ?
15.12.2011] 20:31 [zgłoś do usunięcia] Argen "My zwykli faceci. Po jednym całusie nic się zmieni " Cwaniak

Gość walsiekutasu
oj fiku fiku

Gość amazonka123456778
DLA NIEGO: Chcesz poznać fantastyczne, naturalne, młode kobiety? Chcesz z nimi poflirtować? A może chcesz zobaczyć coś więcej? Sprawdź nowy portal społecznościowy www.sexycity.pl/polecam/35 Start już jutro o 21.21, Zapisz się już dziś! Hej! Jutro o godzinie 21:21 rusza całkowicie nowy portal społeczościowy! Nie może Cię tam zabraknąć, zapraszam Ania www.sexycity.pl/polecam/35 Chcesz zobaczyć prawdziwe, seksowne, polskie dziewczyny? Wejdź na nowy portal społecznościowo erotyczny www.sexycity.pl/polecam/35, Start już jutro o 21:21! DLA NIEJ: Chciałabyś zarobić 1500 zł jednej nocy, nie wychodząc z domu? Mamy coś dla Ciebie www.sexycity.pl/polecam/35 Sprawdź to! Start już jutro w piątek o 21:21! Jesteś piękną, młodą i atrakcyjną kobietą? Nie wstydzisz się swojego ciała? Lubisz wyzwania? Nie pogardzisz dodatkowymi 2 tysiącami złotych na weekend? Wejdź na www.sexycity.pl/polecam/35 Bądź pierwsza! Start już w piątek o 21:21! Koleżanka chwali się znowu nową torebką ? Chciałabyś zmienić perfumy na lepsze ? Wciąż myślisz o sukience, którą widziałaś wczoraj w sklepie? Wszystko to oraz wiele innych rzeczy znajduje się teraz w zasięgu Twojej reki! Zarejestruj się już teraz www.sexycity.pl/polecam/35 Startujemy w ten piątek o 21:21! Kolejna nie udana praca ? Brak stałych dochodów? Jesteś piękną młodą atrakcyjną kobietą? Nie wstydzisz się swojego ciała? Lubisz wyzwania? Nie pogardzisz dodatkowymi 2 tysiącami złotych na weekend? Wejdź na www.sexycity.pl/polecam/35 DLA WSZYSTKICH: Pragniesz doświadczyć czegoś nowego ? Poznać piękne kobiety, interesujących mężczyzn ? Sprawić, aby Twoje życie obrało inny kierunek ? Odwiedź nas na www.sexycity.pl/polecam/35 Nudzi Cię zwykłe miasto ? Ludzie którzy zgrywają kogoś innego niż są ? Chcesz wstąpić do unikalnej społeczności ? Nasze miasto Ci na to pozwoli, SexyCity stanie się Tym czego szukasz. Odwiedź nas na www.sexycity.pl/polecam/35 Miasto, które zapoczątkuje zmiany w Twoim życiu ? Twierdzisz, że to nie realne ? Uważasz, że to kolejny Matrix ? Sprawdź nas www.sexycity.pl/polecam/35 SexyCity spełnia marzenia dowiedz się jak: www.sexycity.pl/polecam/35

Gość samiec alfa bedzie cie zbobywa
hahahahahah to sie usmialem :classic_cool:

Gość kup sobie kota i psa w
sumie tez mozesz

Gość Zuzanna Amelia ?
Napisz lepiej jakie bajki najbardziej Ci sie w zyciu przydaly ?

Gość Zuzanna Amelia ?
Jest tu jeszcze ktos?

Gość Zuzanna Amelia ?
A gdzie samce ?

Gość fiku poszla sie modlic
o przystojniaka :D az smieszne to jest laska z przecietna uroda marzy o modelu :D:D

Gość fiku poszla sie modlic
przystojniak okresla urode :D

Gość luzix
fiku miku jest ruda?

Facet musi być atrakcyjny dla mnie :) reszta moze mieć go za brzydala :) zatem musi byc przystojny w moich oczach :) nie gustuję w modelach, mam całkiem przyziemny gust jesli chodiz o wygląd :)

Gość luzix
ja bym ci wyslal swe zdjecie ale nie mam aparatu.

Gość tak yak wiemy
ale twoje wymagania sa z kosmosu , moze to pojmiesz gdy przekroszysz 30 lat a ciagle bedziesz dziewica badz stara panna 🖐️

Gość Zuzanna Amelia ?
Dlaczego z kosmosu ? kazdy chce miec kogos ktop bedzie dla niego atrakcyjny.

Gość taki jeden facet27
heh Ty sobie możesz chcieć dziewczyno pytanie czy taki facet by chciał Ciebie ..co masz do zaoferowania facetowi ?