Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalallalallaalalala

JAK GO UWIEŚĆ??

Polecane posty

Tzn. może nie uwieść od razu, ale poderwać i zwrócić na siebie jego uwagę. A więc sprawa wygląda tak ja mam 19 lat on 29( wiem, wiem duża różnica, ale mnie zawsze kręcili starsi) znam go już 4 lata, jak go poznałam to smarkula byłam, 15 lat co to jest, więc pomimo tego, że mi się podobał, to nie było szans( nawet mi po głowie nie chodziło, żeby się za niego zabierać) to była tylko taka fascynacja, tylko przez te parę lat fascynacja przerodziła się w coś więcej, ja dorosłam, on zdążył się ożenić( to było w czerwcu tego roku- ale już po małżenswtwie bo go zona zdradziła z przyjacielem) no i własnie: to się stało niedawno, on jest teraz znowu sam, ja go długo nie widziałam, ale jest duża szansa ze go zobacze w okolicy swiąt i mozliwe ze bede miala tylko jedną szanse zeby zwrócic na siebie jego uwage, tylko jedno spotkanie....jak to zrobić? pomożcie, bo sytuacja jest troche niecodzienna, on mnie w sumie z 2 lata nie widziała, ja przez ten czas wydoroslalam itd..

Gość powiedz mu o swoich uczuciach
jakieś gierki podchody i inne pierdoły zostaw z boku. jeśli widujecie się rzadko, raz na kilka lat to nawet jeśli cię spławi to nie będzie wstydu podczas spotkania. ta informacja nie musi mu się podobać od razu, ale na pewno zostanie i będzie kiełkowała w głowie. powodzenia i odwagi 🖐️

oj nie.....chyba w zyciu nie odwazylabym sie mu tak poprostu wypalić co czuje- predzej bym umarła, niz to wydukala...