Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iksigrezzett

Ile miesiecy miało Wasze dziecko,kiedy zjadło pierwszy raz jajecznice na parze ?

Polecane posty

Gość iksigrezzett

I z ilu jajek była zrobiona??

córa miała chyba 7 a syn coś z 8 tyle że nie na parze a normalnie smażona na maśle :) na pierwszy raz robiłam z 1 jajka teraz zjadają z dwóch ale córa ma już 5 lat a syn prawie 13 miesięcy

Na parze?WCALE Smażoną normalnie zjadł jak miał 6.5 miesiąca Wcześniej tylko zółtko gotowane

Gość matka juz nastolatki
10 miesięcy - z jajek przepiórczych, a z kurzych ponad 3 lata,ale miała silną pokarmówkę...

Gość iksigrezzett
A ile razy w tygodniu dawałyscie jajecznice ?? i rozumiem ze w dni bez jajecznicowe dostawały samo żółtko ??

ja robię tak jakoś raz w tygodniu czasem nawet żadziej bo moje dzieci w sumie za nią nie przepadają i wola np na miękko czy do chleba na twardo poza tym ja mam dzieci mięsno-serowe najchętniej nic innego by nie jadły :D a jak miały te 5-10 miesięcy to dostawały co 2-3 dni zupkę z żółtkiem

Gość mama sama w domu...
jadł miał 11 miesięcy często robię na parze bo zdrowiej niż smażoną ale mój synek to typowy niejadek

z 7 miesięcy, ale na masełku, nie na parze, wcześniej tez jadł żółtka gotowane, a zaraz potem doszły jajka na miękko

Gość kjhg5455435
8mies na masełku

ja jutro własnie mam zamiar doać młodemu jejecznicę usmazona na masełku :), dotąd jadł tylko żółtko w zupie, ale czas na niego w sumie :)

Gość iksigrezzett
Dziękuję Wam za odpowiedzi,jutro dam dziecku jajecznice :),dodam ze moje dziecko zaczęło 9 miesiąc i sie wyrywa do nowych smakołyków.