Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co w trawie piszczy

kantor internetowy

Polecane posty

Gość co w trawie piszczy

mieszkam za granica i chcialabym wymienic euro na zloty, czy istnieja kantory internetowe, ktore to robia? Mam co prawda konto w bzwbk, ale tam mi daja 4,36 (zlodziejstwo), a kurs jest 4,60... macie jakies sprawdzone?

Gość gość
Ja stawiam na Amronet. Nie mają tak złodziejskich kursów i poza tym są szybcy i bezpieczni. Nie będziesz narzekać.

Gość Sendaka
Amronet cały czas trzyma poziom. Widać, że nie pozwala konkurencji się dogonić. I dobrze. :)

Gość ewa1977
Oczywiście że istnieją! Ja sezonowo za granicą pracuję i wymieniam wypłatę na PLN przez Amronet.pl. Kursy znacznie lepsze niż w zwykłych kantorach oraz bankach.

Gość iga_ew
Też polecam ten kantor, mam bardzo pozytywne doświadczenia odnośnie współpracy z Amronet.pl.

Gość AngryHops
Platforma Amronet.pl przede wszystkim daje więcej możliwości niż większość kantorów (w tym także internetowych): można także zarabiać na walutach, można negocjować kurs, pobrać fakturę. Nareszcie ktoś się liczy ze zróżnicowanymi potrzebami klientów.

Gość kingsi
Wiem, wiem- bo dobrze znam kantor:) Amronet jest wszechstronny i solidny.

Gość Daria40
Najpierw wymieniałam przez Amronet w związku z prowadzeniem firmy, teraz też na indywidualne potrzeby- zawsze się opłaca.

Gość wawianka
Co tu dużo mówić: Amronet.pl jest kantorem jakiego szukałam. Współpraca na jasnych zasadach, bez zbędnych formalności, korzystne stawki, nie tracę na spreadzie.

Gość gość
Jeśli chodzi o dobry kantor to bardzo dobra oferte ma Amronet. Jestem ich stałym klientem ;)

Gość gość
Amronet mi towarzyszy już 2 lata. Regularnie korzystam i z powodzeniem rekomenduję.

Gość daileys
Platforma amronet.pl jest świetnie zorganizowana. Takiego rozwiązania potrzebowaliśmy właśnie do firmowych transakcji w EUR.

Gość AnulkaLLL
A ja tam bardziej sobie chwalę Ergokantor Mają naprawdę bardzo korzystne kursy, zresztą zobaczcie sobie sami. Myślę,że dużo korzystniej jest tam niż w bankach. A najlepiej to sprawdzić kilka opcji i wybrać najbardziej dla siebie korzystną ofertę. Tylko pamiętajcie, aby wypytać się o wszelkie prowizje i inne koszty, szczególnie w bankach.

Gość gość
Banki ostatnio ciągną ile się da od klientów. Szczególnie te dużo o mocnej pozycji na rynku.

Gość donaalldona
Raz w życiu wymieniłam przez bank i już więcej nie zamierzam. Ile straciłam, a w zasadzie firma, uświadomiłam sobie widząc różnice w kosztach w kantorach internetowych. Teraz na amronet.pl wymieniam i wszystko OK..