Gość gość20 Napisano Grudzień 15, 2011 Otóż mój problem polega na tym, że od ok czwartku tamtego tygodnia boli mnie prawy jajnik. Nie jest to ból uciążliwy ani jakiś wielki. Na początku myślałam, że to ból owulacyjny ale trwa do teraz. Ostatni okres mialam 27 listopada. Mój cykl trwa ok 28 dni. Zauważyłam również ostatnio, że między wargami sromowymi większymi a mniejszymi pojawiły się jakieś naczynka. Jedne są malutkie i czerwone a inne troche większe i fioletowe. Nie jest ich az tak dużo.Dodatkowo wczoraj zauważyłam, że pod odchyleniu warg sromowych mniejszych od ich wewnętrznej strony po prawej lewej aż do wejścia do pochwy są jakieś czerwone dwa paski.Teraz troche szczypie mnie miejsce intymne i jest lekko przyciemnione. Może dlatego, że co byłam w toalecie sprawdzałam czy nic złego się nie dzieje i może to jakaś infekcja? Co to może oznaczać? Trochę się tym martwię i nie wiem czy słusznie. Boję się pierwszej wizyty u ginekologa dlatego to odkładam ;/ ale nie wiem jak długo będzie można. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach