Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moonnia8

Jak mozna być z kimś takim? kto mi wytłumaczy bo nie rozumiem siebie:(?

Polecane posty

Gość moonnia8

nie rozumiem jak można tkwić w czymś takim być z chłopakiem który od 3 lat notorycznie kłamie, spotyka się za plecami z inną a potem się wypiera i wmawia że kocha tylko mnie.. jednego dnia pisze piekne smsy o swojej wielkiej milości a nastepnego dnia potrafi mnie wyzywac żebym spie* i dala mu spokój, żebym go nie meczyła sobą a gdy przestane się odzywac on znowu wydzwania i sam nie wie czego chce.. ja nie czuje zebym go kochala ale czuje taki strach przed tym że on znajdzie sobie inna i ten strach przed tym nie pozwala mi go olac w 100% nie umiem tego wytłumaczyc moze ktoś ma podobna sytuacje :(?

Gość nnyywtt
ciezko ale dla mnie to bez sensu taka znajomosc ,co bedzie kiedys... skoro on juz teraz taki jest;/

hey :) ja też jestem zagubiona w związku wyjechal zagranicę w ogóle nie mam z nim kontaktu mówi że chce mnie usłyszeć a jak chce zadzwonić to słyszę "nie marnuj pieniędzy" słaby kontakt nie wiem co on tam robi, i podobnie nagle "to koniec" a po chwili "kocham Cię nie zostawiaj mnie"

Gość moonnia8
dodam ze jestem z nim od 7 lat ale od 3 lat taki jest,, nie wiem nie rozumiem to się ciągnie ja juz z nim nie jestem ale to tylko formalnie ze nie jestesmy razem ale jednak gadamy i tak sie ciągnie to wszystko jak to przerwac...

Gość Eleeena
no wlasnie ciekawa bylam , jak ktos to wytlumaczy przede mna twoje zachowanie . Dla mnie tez jest niezrozumiale.Moze zazdrosc o niego , o to ze moze go inna miec.Wiesz, ze jest do bani , a jednoczesnie nie chcesz sie pozbyc" swego wylnialego futerka".Niby powinno sie go juz wyrzucic, ale szkoda.Pochodze jeszcze ze 2 sezony :-P Przywiazanie ? Moze tak?

Gość dqwdddddddd
bo myslisz ,ze nie zaslugujesz na nikogo lepszego ,cos Cie przy nim trzyma mocno i dlatego jestes z nim mimo wszystko Jakby Towje poczucie wartosci sie podnioslo to byloby inaczej

Gość moonnia8
nie nie po slubie on twierdzi ze to moja wina.. bo moi rodzice go nie lubia i przez to on odwala bo nie czuje sie akceptowany przez moja rodzine i jak o tym pomysli to wtedy taki sie staje chamski..i twierdzi ze spotyka się z inna czasami bo chcial by przyjsc do mnie wieczorami a nie może bo moi rodzice sobie go nie życzą u mnie w domu i on wtedy się z nią spotyka.. manipuluje mną tak ze czasami to ja czuje się winna

Gość dqwdddddddd
czy po slubie czy nie powinni sie rozstac. ja tez kiedys taka byłam ,ze dalam sobą pomiatać facetowi i pomiatał mną tylko dlatego ,ze sobie na to pozwalałam. a potem jak sobie uswiadomilam ,ze nie jeden taki facet mnie chce a nawet duzo lepsi do mnie zarywaja ( bo wyladnialam przez ten czas i stalam sie pewniejsza siebie) to zaczelam go zlewac. nie tak ,ze sobie to zaplanowalam. tak samo wyszło. było mi nagle wszytsko jedno czy sie rozstaniemy czy nie . a jak mnie znowu zwyzywal bylam gotowa z nim zerwac i mu o tym powiedzialam. i od tego czasu zmienil sie nie do poznania. teraz nie waży się nawet źle do mnie odezwać. ale ja i tak nie zamierzam z nim być na zawsze

Gość dqwdddddddd
musisz poczuć że jesteś kimś . wtedy przestanie Ci na nim zależeć. wiem to po sobie bo bardzo sie dowartościowałam jak wyladniałam i zarywali do mnie różni faceci nie raz nawet bardzo przystojni mnie komplementowali i chcieli sie umawiac i tak jest nadal. moze ktos uzna ,ze to plytkie ,ale dzieki urodzie uwierzyłam w siebie. wiem ,ze moge miec nie jednego faceta i przez ta pewnosc moj facet juz sobie nie pozwoli na to co wczesniej

Gość weronika rotatti
jA MIALAM takiego faceta. Wykoncyl mnie psycghicznie. 1,5 roku juz nie jestesmy razem a ja dalej nie moge dojsc do sibie.

Gość moonnia8
najlepsze jest to ze to ostatnio on ze mna zerwal bo powiedzial ze ma dosyc moich rodzicow ze ida swieta i on nie będzie mógł do mnie przyjsc i ma tego dosyc i ze mam się ogarnac z rodzicami ( sprawić zeby go polubili) to wtedy moze do mnie wróci tylko ze przez ten czas ja sie nie odzywalam olewalam go to on pisal mi piekne smsy dzwonil itp ja nie odbieralam nie odp a jak nagle zaczelam odp i odbierac to jeszcze obrócił tak ze każdy mysli ze to ja do niego wydzwaniam i sie napraszam..

Gość dqwdddddddd
tzn wczesniej tez mysle ,ze byłam ladna bo zawsze jakiś adoratorow miałam i powodzenie, ale bylam bardzo zakompleksiona , myslalam ,ze jestem do niczego i dalam czesto po sobie jezdzic ludziom. teraz nikomu nie pozwole po sobie jezdzic Nikomu. czlowiek powinien sie szanowac bez wzgledu na wszytsko nie wolno stracic szacunku do samego siebie

Gość dqwdddddddd
no widzisz . wiec pisal piekne smsy moja teoria sie potwierdza. a teraz jak wrocil znowu czuje sie pewnie i mysli ,ze dalej moze Toba pomiatac bo juz mu latwo wybaczylas

macie racje z tym szacunkiem ja zaczne walczyć o swoje :/ bo ten koleś to mnie rozwali psychicznie.... mój zagranica nie odzywa się a jak poczuje że moge odejść to wtedy wielkie poematy w smsach :( a ja ulegam bo kocham :( czas to zmienić :(

Gość moonnia8
ostatnio na centralnym w warszawie zaczepil mnie bezdomny i prosil o 50groszy dalam mu je a on mi podziękowal i powiedzial że życzy mi dużo szczescia i milości a przede wszystkim szacunku bo miłość minie uroda minie a szacunek pozostanie.. i tak mi to dalo do myslenia i chciala bym się od 2012r odciąc od niego ale nie mam na to siły nie wiem cyz moze isc do psychologa eh?

Gość lilia wodnahglilgiog
o kur.wa. to jest prawdziwy temat? ja pier.dolę weź go olej niech się spotyka z tymi swoimi kurew.kami. a ty zadbaj o siebie zamiast sie zastanawiac czy on bedzie z inna....

Gość moonnia8
powiem konkretnie na czym mój problem polega nie na tym ze nie potrafie bez niego życ bo POTRAFIĘ ale na tym z boje się ze jak z nim urwe kontakt to on bedzie zta dziewczyną z która walcze od 3 lat z tą co się spotyka czasami ja nie wiem to mnie tylko boli z ejak on by z nią byl to ja bym sie zalamala..

Gość dqwdddddddd
i polecam ksiażke ,, dlaczego mezczyzni kochaja zolzy" pewne rady trzeba wziac z przymrozeniem oka ,ale madra ksiazka generalnie. pomogla mi uswiadomic sobie pare rzeczy

Gość moonnia8
przez te 7 lat pozbawil mnie wszystkich znajomych i poza nim nie mam nawet z kim spędzić sylwetra.. wstyd mi przed rodzicami iść spac w sylwestra mam 23 lata eh

Gość dqwdddddddd
to niech będzie sobie z nią. olej to i życz i powodzenia jeszcze. Ty tez napewno znajdziesz i lepszego faceta dla Ciebie uwierz mi. Ppomysl o tym tak: na świecie jest ok 3 miliardy facetow . tego z ktorym jestes tak naprawde poznalas przez przypadek wsrod tych 3 miliardow napewno sa faceci duzo lepsi od Twojego faceta

Gość dqwdddddddd
nigdy nie dalabym sobie pozbawic sie wszytskich znajomych przez faceta choc moj probował byc też zaborczy . pokazujesz mu ,ze jestes slaba i moze robić z oba co chce

Gość moonnia8
wlasnie sie zastanawiam czy on nie jest przypadkiem chory psychicznie jednego dnia mnie na maxa kocha drugiego mnie wyzywa i mam spie* trzeciego sie nie odzywa , czwartego blaga mnie żebym odebrala bo nie wyobraża sobie zycia beze mnie .. a piątego gada zebym dala mu spokój i ze znowu zaczeło się wydzwanianie ze go nękam a potem jak przestaje sie odzywać to rano jak idzie do pracy pisze mi smsa o 5 rano. wchodze do pracy kocham cie nad zycie miłego dnia moniś;* ja juz chyba zwariowałam a najgorsze jest to że potrafi spedzic ze mna cały dzien super i fajnie bo potrafi.. a potem tego samego dnia jedzie się spotkac z tamta dziewczyna tak tylko pogadać.. bo mu sie nudzi..

Gość dqwdddddddd
nie jest pewnie chory psychicznie tylko to klasyczne zachowanie faceta. jak sie boi ,ze Ci straci to zaczyna byc super mily. a jak poczuje sie pewnie to jest chamski

Gość moonnia8
dobra nie ma co sie zastanawiac czy on jest normalny czy ja nienormalna kto mi powie jak z tego wyjść calkowicie jak zrobić tak zebym się odciela w 100% i zeby mnie walilo cyz on z nią bedzie czy nie ?eh

Gość dqwdddddddd
pogadać.. jasne.. jedzie sie bzykac z jedna ,a za chwile z druga

Gość dqwdddddddd
zerwac z nim kontakt raz na zawsze i zajac sie soba ,swoim życiem , odnowić kontakty z dawnymi przyjaciolmi ( zadzwon zwyczajnie ,umow sie gdzies z nimi) , zajac sie zainteresowaniami ,szkola ,praca czymkolwiek wtedy bedzie Ci łatwiej jak nie bedziesz siedziala w domu i rozpaczala bedzie ciezko ,ale warto to zrobic