Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dcvhnipweur09

boje sie

Polecane posty

Gość dcvhnipweur09

boje sie jutro isc do szkoly ;/ wszyscy sie ze mnie smieja, nielubia mnie ;( mam tego dosc, mam tylko jedna przyjaciolke, ktora w dodatku mnie olewa i caly czas na mnie warczy. nie cierpie gimnazjum ;(

Gość miał koc
to chyba nie jest Twoją przyjaciółką jak Cię olewa.... :(

Gość kolpytref
ooo, pamiętam czasy gimnazjum! :D piekło na ziemi. Miałam podobnie jak Ty, ale nic się nie martw ;) Kiedy pójdziesz do szkoły średniej wszystko się zmieni. Przynajmniej moje życie odwróciło się o 180 stopni. A teraz po prostu się trzymaj. Poczytaj sobie książki o pewności siebie, o niezależności emocjonalnej, napewno bardzo Ci się przydadzą. W internecie też możesz sobie coś wyszukać.

Gość dcvhnipweur09
moze troche przesadzam, no nie wszyscy sie smieja. ale mam kilku wrogow. a raczej osob ktore mnie nie lubia i z ktorymi wrecz boje sie przebywac w jednej klasie... caly czas mam wrazenie ze sie ze mnie wysmiewaja. mam tak wlasciwie z czterema osobami, ale to wrazenie jest bardzo mocne :(. mam dosc wszystkiego ;/ denerwuje mnie samotnosc, chcialabym pogadac z kims innym niz przyjaciolka ktora nie ma do powiedzenia nic wiecej niz "spadaj"

Gość dcvhnipweur09
po prostu sie trzymaj... ale ja nie chce tak przez cale gimnazjum. jestem dopiero w drugiej klasie. faktycznie mysle czesto o tym, ze w liceum sie zmieni, te osoby ktorych nie lubie raczej nie pojda do tego liceum co ja.

Gość kolpytref
Posłuchaj. Przez to, że boisz się iść do szkoły i przejmujesz się tym, że śmieją się z ciebie to twoi wrogowie osiągają cel. Właśnie o to im chodzi, zeby cię wkurzyć. Jeśli się smieją to nie musi to nawet znaczyć że naprawde myślą o tobie jakieś głupoty. Po prostu chcą zagrać ci na nerwach. Wygrasz z nimi wtedy jak przestaniesz się przejmować :) Chyba nie chcesz żeby twoje emocje były zależne od obcych ludzi? Sama decyduj jak chcesz się czuć i niech żaden debil nie ma na to wpływu ;) Wszystko zlaezy od tego czy uwierzysz w to co mówią czy nie. Odpowiedź: NIE WIERZ, oni gadają bzdury żeby tylko cię zmartwić.

Gość dcvhnipweur09
ja się nimi aż tak nie przejmuję... to znaczy może trochę. bardziej mnie wkurza moja osobowość. mam właśnie tak, że moje emocje są zależne od innych ludzi i nic nie mogę na to poradzić. jestem strasznie wrażliwa, łatwo mnie zranić, chociaz i tak już lepiej to wszystko znoszę niż rok temu. trochę się już właśnie wzmocniłam. denerwuje mnie przyjaciółka, to, że ludzie mnie lekceważą, moje kompleksy... -.-

Gość kolpytref
Właśnie, że możesz zmienić. JESTEŚ NA TYLE PEWNA SIEBIE NA ILE SIEBIE ZA TAKĄ UWAŻASZ. Po prostu staraj się przestawić :P chociaż wiem ze bywa trudno bo ja też jestem przewrazliwoiona, ale takie myslenie bardzo pomaga. I jeszcze jedna sprawa... PRZYJACIÓŁKA? Przestań tak mówić raz na zawsze, bo to aż niesmaczne... jak ktoś kto ma cię ewidentnie gdzieś może być przyjacielem. Sprawdź dokładnie definicję słowa "przyjaciel"

Gość kolpytref
może nazywasz tak ta osobe dlatego ze nie masz innych przyjaciol, ale na sile nie wmawiaj sobie ze osoba ktora cie rani jest przyjacielem. Jeszcze przyjdzie czas na wartosciowych ludzi.

Gość marcin9876...
@kolpytref odwiedź moje liceum, to zrozumiesz, co to piekło, p.s. ludzie, którzy myślą, że największe piekło to gimnazjum nie maja pojęcia o ludziach :o

przykaciółką jej raczej bym nie nazwała a ty musizsz być pewna siebie znać swoją wartośc, na głupie odcinki lepiej nie odpowiada tylko się uśmiechnąc i sami dadzą ci spokój

Gość tose inu
no liceum jest najlepsze, to tam robiliśmy najlepsze akcje, w gimnazjum się z reguły aż takich jeszcze nie robi :classic_cool: