Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wenezulka3456789

Jestm ładna i nic mi nie brakuje ale moje marzenie to operacje plastyczne

Polecane posty

Gość Wenezulka3456789

mam normalny nos a chcialabym zmniejszyc i zadrzec czubek do gory. podniesc brwi lekko powiekszyc usta wszczyknac tluszcz w policzki powiekszyc piersi zrobic licowki porcelanowe na zeby tylko kasy brak :( :O ale jak wyjade do anglii i zarobie to nos robie na 100% a zeby chociaz wybiele na maxa bo licowki sa strasznie drogie :( moze kiedys uda sie jeszcze piersi mi zrobic. mam 19 lat. chlopaki za mna szaleją, ale chcialabym byc jeszcze piekniejsza. bardzo dbam o siebie.

Gość Szymuś
Nie jest prawdą, że niczego Ci nie brakuje. Owym brakiem jest, częściowy zanik rozumu, zdrowego rozsądku. Decydując się na operacje, godzisz się na ryzyko przecież. Mogą przecież przypadkiem naciąć Ci jakiś nerw, który zrobi Ci z twarzy jakąś galaretowa maskę. Faceci nie szaleliby z Tobą, gdyby wszyscy byli poinformowani, że nie jesteś normalna. Szuka się zdrowych kobiet, tyczy się to też zdrowia psychicznego.

znam ten bezdziejnie glupi ból. Bo to jest GŁUPOTA!!!! czyli mowiac wprost jesteś głupia na tym punkcie. Tez jestem bardzo ładna, ponoc piekna, a zrobvilam sobie opercje nosa, dziwnie sie z nim czuje choc teraz wygladam jak gwiazda. Marzylam kiedys o zebach i piersiach a le mi przeszlo. Wypadlam sie tej glupoty, nie chce byc idiotka jakich teraz pelno na swiecie. trzeba o siebie po prostu DBAC. O to co sie ma.

Gość Wenezulka3456789
poczytajcie sobie o wenezueli tam to jest na porzadku dziennym wszytskie miss to wenezuelki prosto spod skalpela dlaczego jestem glupia? po to wymyslili chirurgie plastyczna zeby z niej korzystac! chce byc jeszcze piekniejsza niz jestem, wyglad jest dla mnie b. wazny