Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anielinka

Ciągle tylko ciumkające i wiecznie narzekające matki

Polecane posty

Gość Anielinka
chuj wam w dupe koncze dyskusie

Anielinka, uważam, że dostałam tyle od losu, że chamstwem yłoby narzekać ;) Trzeba się cieszyć tym co się ma ;)... nie narzekam na swoje zycie. ale nie wkurzaja mnie te narzekające, o w sumie każdy ma inaczej - widocznie one czuja taką potrzebę

Gość Anielinka.
a dlaczego frustratka? wlasnie ja nie mam powodow do frustracji w przeciwienstwie do was co widac doskonale po waszych wypowiedziach. Nie przymujecie do waidomosci ze mozna sie nie frustrowac i byc szczesliwym. Ale to ograniczone. daj sobie spokoj z podszywami nie robi to na mnie wrazenia

Jaśminowa coraz bardziej zła ;) Zaczyna rzucać mięsem i wyzwiskami ;) No tak, ale w sumie to ja jestem prymitywem ;)

Gość jasneeeeeeeeeeeeeee akurat
no i co - mi nie odpowiesz nie??? Bo nie ma osoby, która nigdy przy małym dziecku nie czuła się zmęczona i chciala uciec bylyby jak najdalej od domu. Nie ma!!!

Jaśminowa - szanuje odmienne zdanie niż moje, bo jestem tolerancyjnym człowiekiem ale z Tobą jest taki problem, że strasznie atakujesz i na wszystkich patrzysz przez pryzmat swoich przekonań. Nie słuchasz innych, nie dociera do Ciebie co ini mówią

Gość Anielinka.
jasneeeeeeeeeeeeeee akurat odpowiedzialam wczesniej przeczytaj uwaznie, ze wiem co to zmezenie razy 2 ale nie narzekam.

jasneeeeeeeeeeeeeee akurat - nieraz jestem zmęczona ale nigdy nie chciałam uciekać od mojej rodziny...

ok,anulsss, dyskusja z glupim (autorka) i głupszym( ty) jest niestety skazana z gory na niepowodzenie:O w mysl zasady "Nigdy nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem." bez odbioru:D

Gość Anielinka.
Jaśminowa_ tak wszyscy sa idiotami jedynie ty masz racje. Spierdalaj stąd zadna strata

Gość melodiaaaa
autorko,polecam szykowac sie na wieczorne pieprzenie,nic tu po tobie niezmeczona, nienarzekajaca idealna dameso

i tak nie wierzę, że nigdy nie mialas dosc - bo to jest niemozliwe.

Gość Anielinka.
jasneeeeeeeeeeeeeee akurat odpowiedzialam a ty dalej swoje wiec mysl co chcesz.

Gość Anielinka.
Ja mam czas i na kino i na kosmetyczkę, rano mąż jest z dziecmi a potem niania, ja jak wracam to one juz śpią.

Jaśminowa - ta Twoja zasada jest durna i klepiesz ją na każdym kroku jak amen w pacierzu. Wyzywasz innych od prymitywów i głupich a ja tutaj ani na żadnym innym topiku Ciebie nie obraziłam. Może właśnie dlatego, że nie jestem prymitywem ;) Tobie brak kultury i okiełznania. Jestes nerwowa - wkurza Cie byle bzdura więc nie dziwię sie, że narzekasz... jakbym tak zyła to tez bym narzekała. Ciagle wściekła i gotowa by zaatakowac drugiego. Kurcze, chyba w stosunku do męża i dziecka taka przemocowa nie jesteś, co?

Gość poezyjka
autorko co osiagnelas ta dyskusja?co?lepiej ci? jak ci lepiej to spadaj do swoich wirtualnych dzieci.

Gość poezyjka
maz pewnie bezrobotny ciul co ciagie akse z opieki na taniego winiacza

Ludzie każdy bywa zmęczony! Każdy miewa dość! Jeden chce i potrzebuje się wygadać a inny potrafi pocieszyć sam siebie ;) gdybysmy byli tacy sami to świat byłby nudny

a świstak siedzi i zawija..,................ i nigdy nie płakałaś z bezsilności??? to albo jestes z zimnego chowu, gdzie nikt cie nie nauczył ,ze masz prawo do zmęczenia i narzekania i bezsilnosci i chwili zwątpienia ( wiesz mi ze wqiem co mowie, bo jestem po psychlogii ) albo jestes robotem. Nie ma matki ,ktora nigdy nie miala dosc!!! nie ma! Wiec robot czy zimny ( patologiczny /) chów?

Gość melodiaaaa
śpia? to napisz od razu ze nie ty tylko maz i nianka zajmuja sie dziecmi a ty sobie lezysz i pachniesz bo to zmienia postac rzeczy szkoda czasu na pisanine z toba

lepiej zastanówcie sie, mamusie, nad swoja agresja. Wyzywacie sie i ubliżacie sobie. mam nadzieję, że tylko dlatego, że czujecie się bezpiecznie za ekranem monitora i że w życiu jesteście bardziej przyzwoite Spadam

Gość melodiaaaa
anulss skoro kazdy bywa zmeczony to po jakiego grzyba przytakujesz tej przekonanej o swojej wyzszosci kretynce?

anuuuls - no tak jeden potrzebuje sie wygadac a drugi dusi w sobie i staje sie frustratą ( nieświadomym tego ) co wyjdzie za jakis czas. Wiec po co autorka obraża kobiwety, ktore maja naturalna potrzebe ponarzekania?

meloddiiaaaa - no właśnie :P Ktos nie rozumie:):):)

Gość o_wow!
Anielinka, jeśli jest tak, jak napisałaś "Ja mam czas i na kino i na kosmetyczkę, rano mąż jest z dziecmi a potem niania, ja jak wracam to one juz śpią." to kiedy ty się tak męczysz przy tych bliźniakach, skoro ich prawie nie widujesz :)?

Gość melodiaaaa
wiesz po co? bo sama jest sfrustrowana babą, co warczy na wszystkich wokolo a tu na kafe ma szanse poudawac idealna mamusie boze, jakie to zalosne

Gość melodiaaaa
maz nie pracuje idealna mamusiu za dyche? ze siedzi z dziecmi w domu? zaraz sie okaze ze ma swoja wypasiona firme z milionami i tyle......coraz bardziej mnie zenuje ta dyskusja