Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aurelka_2020

kocham Albanczyka

Polecane posty

Gość teencaroliiine
wypierd*** zboczencu na tle seksualnym, sio z forum tepaku, masturbuj sie gdzie indziej:) pomodl sie do swojego 3cm ch*****ja , te qifsha:)

Gość mała MEGI włochy
Roza:)

Gość mała MEGI włochy
hahaha dobre to było:D dziewczyny

Gość me pelgem szum
hey ja mam meza albanczyka razem od 13 lata , ammy 3 dzieci mieszkamy w grecji, maz ma knajpke ja w domu od lat z dzieciakami, kochamy sie nie jest morderca ani zlym czlowiekiem, misiek taki rodzinny bylismyw albani 3 lata tam urodzil sie nasz 1 synek:) al e potem zamieszkalismuy w Grecji.. mi sie trafil spoko maz.. ale kolegow ma nieciekawych.. my to juz po 40 jestesmy..

Gość mała MEGI włochy
te dua shum:D

Gość me pelgem szum
o widze ze kumasz...czacze

Gość mała MEGI włochy
a cos tam kumam ,ale nie duzo:)

Gość me pelgem szum
skad znasz albanski?znaczy slowka

Gość mała MEGI włochy
Ja mu jak narazie tylko obciągałam i dlatego mało kumam, bo to było bez połyku:( Ale jak mu zacznę połykać nasienie, to będę więcej wiedzieć o tym języku :)

Gość mała MEGI 89
to u gory to nie ja ktos sobie jaja robi

Gość mała MEGI 89
me egel szum znam bo sotykam sie z jedym albanczykiem

Gość mała MEGI 89
nawet ktos zarejestrowal mojego nica MALA MEGI WLOCHY co za ludzie

Gość masz tylko 22 lata
.

Gość mała MEGI 89
tak 22 mam on tez ma 22

Gość mała MEGI 89
autorka tego tematu ztego co wiem ma 21

Ja też potrafie z 5 słów powiedziec. Zemr , naten mir i kilka innych . Co znaczy me pelgem shum ? A jak powiedziec spij dobrze ? Albo słodkich snow czy inna pierdolke na dobranoc ? mała megi pisalam wczoraj e-maile do Ciebie .

no właśnie .. Ja mam 21 a Albano ma 30. Czy to możliwe żeby on nie mial dzieci , żony ?? Roza jak Ty myślisz ? A pracuje w lokalu u szwagra. Pizze , kebaby , piwa i takie tam ....

Gość arkadia zlote
me pelgem shum-lubie cie te dua jeta ime-kocham cie bardzo:)

A coś na dobranoc ? Moglabys mi napisać ? :) Albańczycy Albańczykami ale język mi się podoba. Chyba zacznę się uczyć ...

Gość miedzynarodowka 32
natn e mir-dobranoc

Gość mała MEGI 89
aurelka dostalam od ciebie ost email o godz 23:47 17 gr :)

Gość ojeciec
Ale wy jesteście głupie!!!Za Albańczyków się brać:/.Pisała wam dziewczyna, która jest Albanką i chyba sama najlepiej wie co w trawie piszczy a wy i tak swoje. Róbcie co chcecie, ale zycie sobie zmarnować można szybko..

moja znajoma zakochała się w Turku, muszę podesłać jej ten topik bo sama nie wiem jak jej to wyperswadować

Gość alexandra xxx
dziewczyny, znam ich kulture od podszewki, mam korzenie albanskie z(ale to inna story)jest tyle innych narodowosci.. zlitujcie sie... wybierajcie cos innege,albania to niestety 3 swiat inaczej postrzegaja wiele spraw i daleko im do Europy, mi sie wydaje , zewyjezdzacie za granice i pierwszy lepszy ,ktory was zechce.. idziecie mu w ramiona, trzeb a przemyslec troche powaznie, pobyc tam, rozejrzec sie itp...bo potem moze byc placz i wieksze tragedje, a nie malo sie ich naogladalam.

Gość do Aurelki
A co poza zmywaniem talerzy on ma potrafi czy umie ? ma jakiś zawód ? A Ty dziewczyno masz jakieś wykształcenie ?Jakieś aspiracje ? Bo wygląda że możesz przy trwałym z nim związku wylądować w tamtejszym społecznym low-endzie na zasiłku z piątką jego dzieci... Jesteś tak zdesperowana że chcesz się wiązać z facetem z najbardziej zapadłego kraju Europy który w wieku 30 lat nie dokonał nic poza pracą na zmywaku? Po prostu przemyśl to wszystko jeszcze raz na spokojnie. A pisaniną dziwaków takich jak BSA którzy podniecają się SS czy UPA(swoją drogą ten "germanin-słowianin" zapomniał co albańskie SS zrobiło z Serbami??) to się nie przejmuj.

Gość mała MEGI 89
ja wam owiem tylko tyle, mimo mlodego wieku nie jestem zagranica od dzis, niemam tez zamiaru sie teraz wymadrzac i mowic kim nie jestem i co nieotrafie, bo tak nie jest, jestem normalna dziewczyna o dobrym i sokojnym usosobieniu do ludzi i otoczenia. jesli chodzi o fakt zakochania to jak juz tu wsominałam wczesniej ,a moze i nie .. ze mnie osobiscie daleko do tego i ot tak sie niezakochuje, gdyz taka mam nature... niewiem jak dokladnie wyglada sytuacja Aurelki ,ale o swojej moglabym co nie co sie wyowiedziec. co chce jeszcze owiedziec to ze ktos sie zaczyna rzyjaznic z czlowiekiem innej narodowosci co czeste bywa zagranica nierozumiem dlaczego odrazu go skresla z tej racji, nikt tu niemowi o bezwstydnych lekkich obyczajach wsolczesnych kobiet, ale o normalnych relacjach kolezenskich" dobrze rokujacych na rzyszlosc" ale jak widac dla wiekszosci z ludzi to sa dwa takie same znaczenia szkoda,ze niewielu otrafi to odrozniac

Gość mała MEGI 89
jak wiecie mieszkam we wloszech i gdyby mnie zaytano czy moglabym sie wyowiedziec na temat moich rodakow jacy sa ,jak zyja itd zakladajac ze mialabym udzielic rady ewnej dziewczynie ochodzenia wloskiego to odrazu odradzilabym jej naszych mezczyzn gdyz osobiscie nieznam tu W MIARE NORMALNEGO,NIEALKOHOLIKA MOJEGO RODAKA,Z KTORYM MOZNA BY BYŁO NAWIAZAC JAKAS INTERESUJACA ZNAJOMOSC,wiec sami widzicie,a czesto jest wlasnie tak ze ci ktorych skreslamy odrazu okazauja sie w ozniejszym czasie orzadniejszymi ludzi niz ci wlasnie nasi ukochani olscy faceci ,dla ktorych liczy sie jedynie browar i niezla laska u boku aby na chwile,bo takie sa zwykle realia,ale to tez nie reguła,CO CHCE OWIEDZIEC KAZDY JEST INNY ,KAZDY MA WLASNY CHARAKTER, to czy nam sie uda to juz jest zalezne od Boga i odrobiny szczescia,BO JEDNYM ZWYCZAJNIE SIE UDA,A INNYM NIE

Gość mała MEGI 89
A CO DO ALEKSANDRY nikt tu niemowi o ojsciu odrazu w ramiona , kazdy rzyadek jest inny wiec nieoceniaj,czy ktos tak odrazu idzie w te ramiona,sa ludzie ktorzy umieja tez trzezwo atrzeć na zycie UWIERZ

dodam ze z polakami juz sie nie spotykam. kiedys to robilam i polak w piewszym tygodniu zaciagnal mnie do luzka,obiecujac gruszki na wierznie a nastepnie nawet nie zadzwonil do mnie... mysle ze ten albanczyk na pewno taki nie bedzie i on ma ambicje w zyciu, chce zrobic kurs barmana a ja robie kurs kosmetyczki, wiec przyszlosc bedziemy mieli zapewniona

Gość mała MEGI 1989
ostatnia wyowiedz niejest moja,widze ze swiat wciaz elen jest debili ktorzy urzykrzaja wszystkim zycie,niewiem jak mozna byc rak bezczelnym i odszywac sie od czyjes niki