Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aurelka_2020

kocham Albanczyka

Polecane posty

Gość mała MEGI 1989
jesli ktos jest sostzregawczy widzi ktore wyowiedzi sa moje ,gdyz ja robie okrone błedy z racji uszkodzonej klawiatury, sorki ale ja uwazam ze jak ktos sie wysmiewa z innych to owinien sie zastanowic nado soba bo to ja wlasnie tobie niewroze dobrej rzyszlsci czlowieku,tylko tyle otrafisz oczerniac innych ,zajmij sie soba ,a nie klamastwami i bluzgami na kogos

Gość mała MEGI 1989
do tego jestes ham ,bo jajiestem dziewoica, no prawie dziewica i odac się chce jedynie obcokrajowcowi,takie mam marzenie

Gość mała MEGI 198917
oj czlowieku ost wyowiedz to tez jest odszyw odemnie

Gość GOCA IME
faceci polscy-żałośni

Gość GOCA IME
Po 1- jeżeli polki mają opinię dziwek za granicą, to dzięki komu? naszym cudownym rodakom-facetom, którzy takie właśnie mają o nas zdanie. Po 2- za polaka nie weźmie się żadna obca, bo po co tak naprawdę? Polski są ładne, zadbane i podobają się innym facetom, a nasi polacy? Zwykle brudni, niezadbani, co 2 słowo to k.., i h...no i chleją bez opamiętania. Więc niestety moim zdaniem my-polki nie mamy za dużego wyboru wśród facetów, ani urodą nie grzeszą ani rozumem, więc się dziwic, ze tyle polek woli obcych. Hahaha tekst kolegi, że po co polacy jeżdżą za granicę? hahah żałosne. A co w polsce mają siedziec i gnic za grosze, odwagą właśnie jest wyjazd za granicę, a ty buraku b... coś tam, siedź i pilnuj swego życia. Mamy 21 wiek i ludzie jeżdżą po całym świecie, a kto też powiedział, ze zaraz za kasą? może im się takie życie podoba Każdy kraj ma swoją historię, ale to nie znaczy że każdy osobnik tego narodu jest zły, że Hitler był jak był to każdy Niemiec już beee Myślenie takie jest po prostu żałosne

Gość GOCA IME
A co do albańczyków Są lepsi i gorsi, wiadomo, ale to jak wszędzie. Ja poznałam i dobrych i złych. Fakt lubią bardzo szpanowac kasą, furą, ciuchami, ale czy coś jest w tym złego? czy krzywdzą kogos w ten sposób? Albańczycy potrafią byc dobrzy dla kobiet jeśli kochają, nie każdy albańczyk bije i zdradza, że niby albańczyk nie ma prawa się zakochac? ale fakt jest,że kobieta raczej siedzi w domu, sprzątanie, gotowanie itp, a on pracuje, utrzymuje rodzinę(co jest jego obowiązkiem) i lubi czs spędzac z kolegami? ale kto nie lubi? nie widzę w tym nic złego. Faktycznie dużo z nich siedzi na emigracji i spotyka się z obcymi dziewczynami, bo z albankami tak nie mogą, spotykac się, rzucic ją itp, tylko jak już jakąs albankę to od razu za żonę-śmieszne to no ale...

Gość to tak samo jakby....
...w jakims innym niz Polska kraju, dziewczyna zalozyla na forum internetowym topik "kocham Polaka". Komentarze pewnie bylyby takie: - polacy to zasciankowy narod, zaraz bedzie chcial zrobic z ciebie kure domowa albo zagna do kosciola - polacy duzo pija, na pewno bedzie ci bil i wywalal cala kase na alkohol - polacy maja slabosc do kobiet, na pewno bedzie cie zdradzal - polacy lubia tylko polki. Teraz ci mowo ze cie kocha, a za chwile odkryjesz, ze ma polke na boku... - polacy sa malo tolerancyjni, jego rodzice na pewno skrytykuja to, ze twoj facet zwiazal sie z zagraniczna, i beda utrudniali wam bycie ze soba - polacy malo bywaja w swiecie, nie potrafia sie zachowac w towarzystwie, nie znaja jezykow obcych. Jak wyobrazasz sobie zapoznanie go ze znajomymi lub rodzina, z ktorymi nie bedzie sie potrafil dogadac? - polacy to kombinatorzy. Twoj facet nie bedzie ci w stanie zapewnic normalnego zycia. Ano tobie ani waszej rodzinie. - polacy sa biedni, koles pewnie bedzie na tobie zerowal. ....przeciez my to samo piszemy o arabach i innych....Daje wam to cos do myslenia?......

Gość GOCA IME
Byłam z albańczykiem kilka lat i wcale się tego nie wstydzę. Jest dobrym człowiekim, nie miał nigdy nawet czym szpanowac, fury nie miał, superowych ciuchów też nie, telefon kupił używany byle by był. Jest bardzo pracowitym człowiekiem, nie potrafi usiedziec bez pracy, jest porządny-nie pije alkoholu, i bardzo oszczędny i wiecie co? nie bije kobiet!!!! co jest pewno dziwne. Jestem osobą, która by sobie nie pozwoliła na to by facet mną pomiatał. Nigdy w życiu nie podniósł na mnie ręki, nigdy mnie nie wyzwał, nawet krzyczec nie umiał-za to ja bardzo. W naszym związku ja miałam władzę, zawsze robił co chciałam. Mówiłam, że ma sprzątac-sprzątał, że ma zrobic to czy to-zawsze robił. Jak się na niego obraziłam, powiedziałąm mu żeby sobie poszedł do kumpli, na co on mi-nie chce, wolę z Tobą byc, wow, nie olał mnie dla kolegów niesamowite mimo, ze się po nim darłam. Dbał o mnie bardzo, troszczył się, zawsze był gdy go potrzebowałam. Nie liczą się same słowa-(Te dua), ale to jak facet traktuje kobietę, jak o nią dba itp. Nigdy mi nie ubliżył, choc czasem go do tego prowokowałam. Mówią, ze są bardzo zazdrośni i zaborczy, ee tam, to tez zalezy od charakteru. Zazdrosny był w granicach rozsądku, jak każdy, zaborczy? nie, nie nigdy, to ja byłam zaborcza. Mówił, że kocha itp, ale nie było to napewno na 1,2,3,4... randce, tylko po kilku miesiącach bycia razem.Nigdy mi nie rozkazywał, nigdy mnie do niczego nie zmusił. Papiery wszystkie miał legalne, dbał o takie sprawy by wszystko było uregulowane. W knajpie, gdziekolwiek zawsze za mnie płacił, mimo iż czasem chciałam to mi nie pozwalał na to, nigdy ode mnie grosza nie wziął. Zawsze pokazywał, że byłam na 1 miejscu, opiekował się mną, nie pozwalał żeby mi się coś tam stało, więc? czy każdy albańczyk musi byc zły? Wcale nie uważam, że polacy są jacyś lepsi. Każdy ktorego poznałam za granicą, bądź widzaiałam, pił jak.... klnął i nie dbał o siebie, wię sory w czym wy niby polacy jak kolega twierdzi jesteście lepsi, ze tak obraża innych Jedziecie po nas, że się puszczamy za granicą itp. Niech każdy pilnuje swego nosa, a może my się nie puszczamy, może my się po prostu facetami bawimy, tak jak oni robią to z kobietami. A wy? to tacy swięci? dziewictwo trzymacie dla tej 1 ukochanej? hahah szkoda gadac. Dziewczyna polka z obcym to zaraz ta najgorsza, a co 2 polak marzy oo seksie z murzynką lub latynoską, ale żadna go nie chce więc obraża polki

Gość do malej megi89
Dziewczyno -czy wg ciebie jak pisałaś parę postów wyżej dla ciebie każdy Polak=alkocholik? w jakiej patologi ty dorastałaś ??? Z tego co tu piszecie można wywnioskować że chyba co niektóre z was w kraju żyły tylko wśród lumpenproletariatu gdzie jak facet to tylko gorzała, niechlujny wygląd bluzgi i bicie....

Gość mała MEGI 198917
dziekuje za wyowiedz GOCA IME, bardzo odniosla mnie na duchu i twoje slowa sa dosc odobne to tego co ja uwazam i ze nieskreslam nikogo odrazu na wsteie, twoja wyowiedz była bardzo dojrzala i daje do myslenia takze mi ,a bym jednak odsunela na bok strach jaki mimo wszystko mi towarzyszy tej znajomosci ,dzieki glownie slowom innych ludzi ktorzy tylko krytykuja, bo jak sie juz rzyjazni z obcokrajowcem to jest SIE FUJ I JEST SIE DZIWKA,bardzo mi rzykro ze o raz kolejny musze zmieniac NIK gdyz ciagle ktos sie odemnie odszywa i mnie bruzdzi tutaj i te moje wyowiedzi moga byc niejasne z tej racji

Gość mała MEGI 198917
moja odowiedz na ytanie wyzej: NIE!! JA NIEUWAZAM ZE KAZDY MOJ RODAK TO ALKOHOLIK! jesli dokladnie czytales moje wyowiedzi to niemowie ze kazdy jest alkoholikiem! chyba nieuwaznie czytales,tylko ze jakies 2 lub 3 wyowiedzi niesa moje gdyz ktos sie odszył, W MOICH WYOWIEDZIACH CHCIALAM RZEKAZAC CO JA SADZE I JAKIE JEST MOJE ZDANIE, NIEOCZERNIAM NIKOGO I NIE RZEKRESLAM ,WYRAZILAM JEDYNIE SWOJE ZDANIE JAK JEST TUTAJ GDZIE JESTES I OROWNOJAC KAZDEGO JEDNEGO MOJEGO RODAKA JAKIEGO TU OZNALAM NIEMOGE SIE O NICH WYRAZIC W ZADNYCH SUERLATYWACH NIESTETY

Gość mała MEGI 198917
I to niejest tak ze ja dojrzewalam w jakiejs jak to mowisz atologi beznadziejnej,ale chyba wystarcza wlasne sostrzezenia dookoła aby wyrobic sobie oinie o " WIEKSZOSCI" czyż nie?? ale jak widac niejestem jedyna osoba ,ktora sadzi odobnie jak i ja,mam na mysli wyowiedzi wyzej dziewczyn

Gość mała MEGI 198917
aurelka dzieki ciesze sie:):):)

Gość mała MEGI 198917
kolego chyba omyliłes fora ,bo tu niema tematu o turkach ani arabach

Gość onzldz
a jak jest po albańsku: "tekstylia odbierze człowiek z wąsami"?

Gość mała MEGI 198917
ani o wyjazdach na bliski wschód ani tym odobnych rzeczy ani o slawnych olkach ktore jezdza na dalekie wojaze aby zasmakowac egzotycznego zycia,cos tu sie chyba komuś omyliło

Gość mała MEGI 198917
moze srawdz w translatorze bo ja osobiscie niemam wiedzy o jezyku albanskim

Gość GOCA IME
paul spod iławy śmieszny jesteś W tym wątku nie ma mowy o romansach? o wyjazdach do Egiptu na wakacje i przygodnym romansie, jesli dziewczyna zakochuje sie po kilku dniach i pięknych słówkach to sorry A poza tym czy tylko muzułmanie tacy są? a polacy u nas, włosi, grecy, hiszpanie po 10kochanek na boku, to nie tylko muzułmanie tacy źli. Tamci faceci chcąc zaciągnąc dziewczyne do łóżka przynajmniej umią to jakoś zrobic,a wy polacy? te wasze teksty na podryw na 1 noc, hahaha Poznałam wielu takich, i wiem przecież, o co im chodziło, ale z moim byłym byłam kilka lat i wiem,że mnie kochał,i nie potrzebuję się w tym utwierdzac, bo widziałam jak się dla mnie poświęcał, tyle co on dla mnie zrobił to nie jeden polak sie przy nim umywa. Wiem, że ma wady, ale to każdy z nas ma. I to nie jest to jak ktoś napisał, że w jakim ty się towarzystwie obracasz, ze tylko takich polaków spotykasz. Ilu polaków tam widziałam, poznałam, to kazdy taki był. Polacy zagranicą większości siedzą i chleją taka prawda. W każdym kraju są dobrzy i źli ludzie, w Albanii też się tacy znajdą, jak i w Polsce I jak już pisałam wcześniej, a co my polki nie możemy się zabawic? moze my też tam jedziemy w 1 celu, jak wy wyjeżdżacie i śpicie z murzynkami, latynoskami to jest to samo, no ale tak was się nie nazywa dziwkami, tylko "super facet", przeleciałeś ją, gratulacje-żałosne. Nie mam 15lat,i nie jadę za granicę w 1 celu. Nie jestem głupia i nie wierzę, ze facet mi po kilku randkach powie, ze kocha, to, że tak jest. Tak jak pisałam, ja z moim byłym byłam bardzo szczęśliwa, związek był jak najbardziej udany, zawsze byłam na 1 miejscu i nie pozwoliłabym sobie na jakąkolwiek obrazę z jego strony. A może on po prostu ma dobry charakter, nie pomyślałeś o tym?, że może on taki jest? Nigdy mnie nie skrzywdził, czułam się przy nim bardzo bezpiecznie. Jak już pisałam ani grosza ode mnie nie wziął i nie pozwalał mi za nic płacic. Mówił, że pieniądze, które sobie zarabiam mam oszczędzac i zabrac sobie do domu. W nie jednej sytuacji jak trzeba było zachował się jak prawdziwy facet. Jeżeli dziewczyna pozwoli sobie na złe traktowanie, to facet będzie ją tak traktował, czy albańczyk, czy polak, każdy. Nigdy sobie na to nie pozwoliłam. Szanował mnie., liczył się z moim zdaniem. Ja jestem bardzo nerwowa, i czasem wredna potrafiłam byc, była nie jedna sytuacja w której nie jeden facet mógłby mi po pysku natrzaskac, a on-tylko mi powtarzał, ze nie chce się ze mną kłócic, bo i po co itp Więc tak jak pisałam, nie każdy taki jest I wątpię, że będąc ze mną kilka lat, chciał tylko jednego. Nie liczą się same słowa, ale czyny, to co facet potrafi dla ciebie zrobic. Zawsze jak go potzrebowałam był przy mnie, nigdy mnie nie zawiódł. Ale tak jak już pisałam, różni są. Poznałam też tych drani, i widziałam jak się zachowywali, ale jak dziewczyny sobie na to pozwalają.... Z albankami postępują inaczej. Albanki są posłuszne, siedzą w domu, sprzątają, opiekują się dziecmi, tak są po prostu wychowane i większośc z nich nie zna normalnego życia. Więc nie uogólniaj, polak tez potrafi dac kobiecie w kośc. Ja osobiście bałabym się związac z arabem, mój był muzułmaninem z Europy to trochę inaczej wyglądało. Pisałam tak jak było, całą prawdę, nie kłamałam, bo i po co miałabym to robic. Jeśli trafiłabym na takiego jak mówi stereotyp napewno bym tu teraz po nim jechała, ale może ja po prostu trafiłam na tego normalnego, tacy też się chyba zdarzają

Gość GOCA IME
naten e mire- dobranoc gjume te embel- słodkich snów

Gość GOCA IME
Dziewczyny jeśli któraś z Was jest zainteresowana rozmową, mogę napisac jak było itp Dajcie jakieś namiary, gg albo maila, moze najlepiej maila a później możemy się gg wymienic. Mimo iż mój związek uważam za udany, i byłam bardzo szczęśliwa, ale oczywiście powinnyście byc ostrożne. Ja byłam zdystansowana itp, ale wiem, ze tak naprawdę te związki mogą trwac lata, ale oni i tak kiedyś będą chcieli wrócic do siebie, więc się na to przygotujcie, albo rodzice znajdą im żony i nie będą mieli wyjścia. Większośc związków dziewczyn z forum tak się zakończyło, ale są też te co wyszły za nich za mąż i są szczęśliwe, ale to mało takich przypadków. Ale to nie dlatego, ze oni zaczęli bic, byli niedobrzy itp, tylko chęc powrotu do kraju, bądź rodzice im znaleźli małżonkę i musiało się to zakończyc, więc się na to przygotujcie.

Gość mala MEGI 198917
ja odobnie jak aurelka zostawiam swoje namiary bedzie mi bardzo miło jesli sie odezwiesz moj email malaMegiWlochy@interia.pl :)

Gość GOCA IME
Głupia jesteś, tyle ci powiem. W tym momencie pisząc, ze polki to dziwki itp obrażasz samą siebie. I właśnie stąd się bierze cudowna opinia polek za granicą. Dziwne, zeby facet widząc cię po raz pierwszy na oczy patrzył ci w rozum. To chyba logiczne ze najpierw kobieta im się podoba wizualnie, a później próbują ją poznac, ale tak jest wszędzie na całym świecie. Po raz któryś pisze, że tu nie chodzi o polki jadące na urlop na 2tygodnie tylko mieszkające zagranica. A poza tym wszystkim co one cię tak obchodzą, to ich sprawa co tam robią. Jedna polka pójdzie i prześpi się z arabem, a druga tego nie zrobi, tak samo jak albanka, angielka itp A faceci to niby lespi? Ile słyszałam głupich tekstów polakach o polkach "brzydka jest ale bym i tak ją ruchał" tekst uslyszany faceta o pewnej kobiecie, to sorry.... Może tak naprawdę one są znudzone takim życiem tu w Polsce, może im po prostu seksu trzeba,czegoś nowego a co nie mogą skorzystac z życia, nie mogą się bawic?. Czemu zaraz puszczalska, pilnuj swego nosa, każdy jest kowalem swego losu, i nikt za ciebie twojego życia nie przeżyje. Tysiące kobiet cierpi przez facetów: polaków, arabów itp Jak już pisałam jak kobieta sobie pozwoli na niektóre rzeczy to tak niestety będzie traktowana Ja mieszkałam zagranicą w małej miejscowości, myślałam nawet, ze fajnie by było poznac jakiegoś polaka, ale nie miałam na to szans, nie było tam żadnego..... Jeśli kobieta sama siebie nie szanuje to facet też nie będzie jej szanował. Ja mojemu byłemu nigdy w życiu nie pozwoliłam sobie na takie traktowanie, a jak czasem rzucił jakimś tekstem to dostawał zjebkę, nawet przy kolegach. I nie sądze żeby facet będąc ze mną kilka lat, mieszkając razem i odwiedzając mnie w Polsce mnie nie szanował. Tak naprawdę w naszym związku to ja podejmowałam większośc decyzji, i tak jak chciałam tak było. Ja jestem uparta i mam wladczy charakter, zaś on spokojny i ugodowy. Zawsze mnie bronił, stawiał na 1 miejscu, szanował. Darłam się po nim w nerwach, wyzywałam od hu..... niestety czasme mi się zdarzyło, i jakoś nigdy nie oberwałam od niego, nigdy na mnie nie krzyczał, zawsze mówił, ze jest mu przykro, ze tak z nim postępuję i się tak do niego brzydko odnoszę. Wierz mi, miał czasem powody żeby mnie uderzyc, ale powiedział, że nie zrobiłby tego, że nie po to ze mną jest żeby mnie bic. Czasem się dziwiłam tak naprawdę co on ze mną robi, jak ja taka dla niego niedobra, a albanki przecież siedzą tak poszłusznie w domu. Nawet moja mama mi kiedyś powiedziałą, że czemu taka niedobra jestem dla niego, więc nie mów, że każdy jest taki. Ludzie chodzą ze sobą lata, i wiele po tych latach wychodzi, nie tylko w związkach z nimi. Jeśli ciebie kiedyś jakis skrzywdził, oszukał to nie znaczy że kazdy jest taki sam. Ciu... też się zdarzają i znałam takich. I jak pisałam, ani grosza ode mnie nie wziął, a on potrafił oddac mi oddac każdy ostatni grosz.Więc czy każdy musi taki byc......Od początku wiedział jaka jestem, i mówiłam, ze jak mu coś nie pasuje to niech spada. I nie powiesz mi że każdy taki jest, wszystko zależy od kobiety na co sobie pozwala, jak się daje traktowac tak, to tak ją będzie traktował. I jak już pisałam, nie słszałam tekstów typu, wyjdź za mnie, po kilku miesiącach, ani kocham na 5 randce hehe, bo przecież nie uwierzyłabym w to. Podczas rozstania powiedział mi, ze mnie kochał, i był szczęśliwy itp, więc po co miałby kłamac..... Nie każdy facet myśli o jednym i nie każdy taki jest, jakbyśmy tak na to patrzyli to nie miałabyś nigdy chłpaka bo byś się bała, ze cię kiedys zrani, oszuka, uderzy, zdradzi, czy to polak czy obcy

Gość gdjdjdjdjjd
Czy sa obrzezani?

Gość GOCA IME
Paul spod iławy cyt: Tez jestem kobieta i tak trudno znalezc kolezanke z ktora bym ........ Kto jest pustakiem to jest haha i wolę 10takich ciapatych niż takiego pustaka i frajera jakim ty jestes

Gość GOCA IME
cipą jest facet który poniża i bije kobietę, a nie facet który o nią dba i się troszczy, nooo, ale co ty możesz o tym wiedziec........ kolejny pokrzywdzony, urażony chłopczyk, którego kochane rodaczki nie chcą, ojej jak mi przykro, ale nie martw się, każda potwora znajdzie swojego amatora, więc może ci się kiedyś uda -)))

Gość mała MEGI 198917
swieta swieta i o swietach:) teraz aby do sylwestra