Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dffesefe

Czy on sie jeszcze odezwie??

Polecane posty

Gość dffesefe

Wariuje,bo on mi sie spodobał... spotkalam sie z facetem z czatu dwa dni temu. Widziałam jak patrzy na moje nogi, odkryte ramię... ;) Gadało się sympatycznie, zapraszal mnie na impreze na ktora sam po nasyzm spotkaniu sie wybieral,ale nie poszlam z nim. A na koniec dal mi buziaka w policzek i pytajaco powiedzial do zobaczenia. Myslicie,ze moze cos z tego byc? bo ja nie moge przestac o nim myslec:(

Gość dffesefe
Aha , odpisal mi na smsa, ktorego wczoraj mu napisalam, zadajac mi pytanie jakie wrazenia po spotkaniu

Gość Wredna zołza...
Pierwsza napisałaś smsa do faceta i odpisał Ci dopiero na następny dzień? Nie licz na nic wielkiego z jego strony.

Gość dffesefe
nie, odpisal mi po chwili. napisalam pierwsza bo ciekawa bylam o ktorej dotarl do domu z tej imprezy :)

Gość Wredna zołza...
NIGDY pierwsza nie pisz do nowo poznanego faceta. Zauważy, że jesteś nim zainteresowana i wykorzysta to.

Gość dffesefe
czyli jak pytal o wrazenia po spotkaniu to tez nei powinnam pisac ze pozytywneee tylko cos innego pewnie napisac?:P

Gość dffesefe
Oj bo już mnie pusia swędzi :)

Gość dffesefe
dzieki ze mi podnosisz temat;)

Gość Wredna zołza...
Napisz, że pozytywne ale nie bądź zbytnio wylewna. Musisz być tajemnicza i powściągliwa. Dwa dni temu się poznaliście? Napisałaś kolejnego dnia czyli wczoraj, odpisał i od tej pory cisza?

Gość trsdutyij
Nigdy,przenigdy sie nie odzywalam pierwsza do faceta po randce ;) No,ale byc moze cos z tego bedzie- 3 mam kciuki-daj znac co i jak :P

Gość dffesefe
tak od tej pory cisza. ale ja nei wymagam,zeby pisal do mnei codziennie, nawet chyab by mnie to irytowalo :D

Gość Wredna zołza...
Posłuchaj kochana, jakbyś powaliła go na kolana to napierałby do Ciebie jak oszalały, a on nic nie pisze, ZERO. Kiedy poznałam mojego męża wydzwaniał do mnie, a kiedy byłam w pracy pisał słodkie smsy w ilościach hurtowych oraz nalegał na następne spotkanie bo mu zależało.

Gość dffesefe
Szkoda, bo fajny chlopak zaradny i bystry, taki jakiego szukam:) dzieki 🖐️

Gość trsdutyij
zgadzam sie z zołzą...ja takich co odzywają sie co kilka dni jakze oryginalnym "co tam "zlewalam.... szukaj dalej ;)

Gość Wredna zołza...
Nie ma sprawy :) Kobiety powinny mieć HONOR - pamiętaj o tym :*

Gość dffesefe
oj tam,ale ze jednego smsa napisalm, to od razu honoru nie mam? be przesady:D ciekawa bylam wiec napisalam, ale wiecej sie nie odezwe na pewno

Gość trsdutyij
dokładnie ! :P

Gość Wredna zołza...
Masz honor ale jakbyś znów napisała do niego jako pierwsza to byłoby krucho... Pozdrawiam i powodzenia życzę :)

Gość trsdutyij
a czemu nie poszlas na impreze na ktora Cie zapraszal?

Gość dffesefe
a bo dopiero co go poznalam a jeszcze mam sie wbijac w nieznane mi towarzystwo, ja nie jestem dusza towarzystwa, obawialam sie ze bede siedziala jak pizda, wiec nei chcialam zeby sie zrazil do mnei i nie poszlam