Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hsahsgadyha

aborcja powinna być legalna!!

Polecane posty

Gość zachwycil mnie
O co mam miec pretensje do mamy? Swoja droga dziwne, tak sie szczycisz byciem obywatelem swojego kraju a nauczyc sie obowiazujacej w tym kraju gramatyki jakos sie nie chcialo co?

Gość myszaaaaaaaaaaaa
BSA - idźże za swoją własną radą i odstrzel się dla dobra kraju poczwaro.

Gość pomagac tak
bsa arayjczykom nie dali ?.A podrugiej wojnie to co nie dostali na start pieniedzy ?Poczytaj moze troche wiecej.nie ograniczaj sie do wlasnej racji .

Gość myszaaaaaaaaaaaa
czyli co, Lwów i Wilno są dalej polskie? Nie. Mieszkają tam polacy, ale nie są to już polskie ziemie. Tak samo jak Wrocław od dawna niemiecki nie jest i nigdy nie będzie. kiedyś tereny Słowian na zachodzie sięgały do Łaby. koło Łęknicy są ślady słowiańskich Grodów, taki Żagań, siedzibę księstwa założyła wnuczka polskiego króla Kraka w VIII wieku, wiele innych przykładów. A wiesz, kto założył Berlin? Słowianie, w IX wieku.

Gość szkopów to powinni do nogi
wybić... skurwysynów jebanych :O🖐️ śwait byłby bez nich lepszy. głupie kurwy zaczęły w europie 2 wojny bo im xle było. Trzeba było cięzko pracować a nie napadać na innych. Ale widać takie z nich niedojebane poczwary co tylko kraść umieją. Jak tatarzy albo inne turasy 🖐️ zreszta niemcy i austryjacy kochaja turasków. Masowo ich tam wpuszczają na preferenycjnych warunkach. widać jeden złodziej i kurwa ciągnie do drugiej 🖐️

Gość zachwycil mnie
Nie opowiadaj glupot i nie myl pojec. Wpisz w google jezyk i gwara i doszkol sie chlopie. I genetyke tez poczytaj to moze dowiesz sie czegos nowego o dziedziczeniu barw oczu. A co do obywatelstwa to jestes obywatelem tego kraju, ktory wystawil Ci paszport albo dowod osobisty wiec?

Gość myszaaaaaaaaaaaa
a ty musisz wiedzieć jeszcze co innego - że to, że kiedyś gdzieś była polska albo niemcy teraz nie ma znaczenia - teraz granice są inne. Sytuacja się zmieniła, inaczej Hindusi wciąż byliby obywatelami Imperium Brytyjskiego a Białorusini ZSRR itd, to samo z granicami. Na twoim miejscu zrzekłabym się polskiego obywatelstwa bo taki z ciebie polak jak z koziej dupy trąba.

Gość myszaaaaaaaaaaaa
nie wobec niemców, tylko wobec ciebie, i nie rasizm, tylko obrzydzenie. szkoda mi na ciebie czasu.

Gość zachwycil mnie
I co to podwojne obywatelstow zwalnia Cie z znajomosci zasad jezyka polskiego? Mam rozmiec, ze po niemiecku piszesz lepiej? I zdecyduj sie w koncu czy Niemcy rabowali czy nie bo Twoja ostatnia wypowiedz jakos taka niejasna jest. Wiec jestes w polowie Niemcem w polowie Slowianinem acha.

Gość zachwycil mnie
A dokladniej niemieckim zydom.

oni to wynalezli dla siebie bedac polakiem nie mozna miec pozytywnego stosunku do niemcow za te wszystkie wojny poprostu ich nie lubie

Gość zachwycil mnie
Oswiec mnie o jakich to naukowych osiagnieciach III Rzeszy mowisz?

Gość pomagac tak
Ministerstwo Spraw Zagranicznych wydało specjalną publikację „Zagrabione odzyskane", prezentującą polskie dobra kultury zrabowane i wywiezione poza granice Polski w czasie II wojny światowej, a które udało się odzyskać w ciągu ostatnich dziesięciu lat Autorami publikacji są prof. Wojciech Kowalski i dr Monika Kuhnke, którzy ujawnili dziennikarzom kulisy trudnych nieraz zabiegów prowadzących do restytucji zrabowanych dzieł. Najłatwiej podkreślał prof. Kowalski odzyskać te cenne przedmioty, które znalazły się na terenie USA i Wielkiej Brytanii. Tam nie istnieje ochrona prawna nabywcy w dobrej wierze, a muzea i galerie w większości prywatne bardzo dbają o wizerunek i wolą zwrócić zrabowane dzieło sztuki, zanim dojdzie do procesu. Inaczej wygląda współpraca z Niemcami, Francją czy Austrią, które są o wiele mniej przychylnie nastawione do polskich roszczeń. W Niemczech roszczenia dotyczące zrabowanych podczas II wojny światowej dóbr kultury ulegają przedawnieniu. Dodatkowo istnieje ochrona prawna nabywcy w dobrej wierze. Pozostaje liczyć na dobrą wolę muzeów, galerii i prywatnych właścicieli. A z tym bywa różnie mówił prof. Kowalski.

Gość zachwycil mnie
Chemioterapia doskonaly przyklad, Paul Ehrlich jej wynalazca byl...

Gość ywedicjdue9w
o tak, bo Niemcy na pewno by nas nie zdradzili, już to widzę. Zaprosiliby na "herbatkę" do komory.

Gość zachwycil mnie
Dobry pomysl chlopcze idz spac. A jak juz wstaniesz to napisz mi prosze nazwiska wybitnych naukowcow III Rzeszy.

Gość to ja powiem
ze rozmowa toczaca sie tu od kilku stron jest najlepszym dowodem, ze aborcja powinna byc legalna. Zreszta aborcja aborcja, ale fakt ze tzw pigulka po jest dostepna jedynie na recepte to zupelna glupota

Gość Ania921021
Myslę,ze: aborcja - tak powinna być legalna bo kobieta ma prawo decydować o sobie do tego stopnia ,a lepsze to niz dzieci na smietnikach eutanazja- tylko w wyjątkowych przypadkach np jesli ktoś jest nieuleczalnie chory ,a czeka go tylko cierpienie zapłodnienie in vitro- powinno byc oczywiście lagalne bo nie widze przeszkód kara śmierci- nie powinna być legalna bo to już jest zabójstwo ,a nawet jeśli ktoś jest najgorszy nie powinno sie go zabijać małżeństwa homoseksualne - powinny być legalne,ale tylko po badaniach psychologicznych żeby nie było to ,,widzi mi się" narkotyki - nie powinny być legalne

Gość dodam jeszcze
Jesli malzenstwa homoseksualne powiny byc legalne tylko po badaniu psychologicznym, ktore mialo by ocenic czy to nie jest widzimisie, to dokladnie ta sama zasada powinna obowiazywac malzenstwa heteroseksualne.

Gość Ania921021
nie do końca .. bo jednak orientacja homoseksualna stanowi mniejszość sporą

Gość Ania921021
więc większe prawdopodobienstwo ,ze ktoś chce wejść w taki związek bo mu się tak chwilowo zachciało

Gość dodam jeszcze
Ale jak mu sie tak chwilowo zachcialo to jego sprawa. Dlaczego to niby ma byc gorsze niz gdy chwilowo sie zechce zawrzec malzenstwo z kobieta. Chyba ze chodzi ci o to, ze chwilowo zachcialo mu sie byc gejem.

Gość Ania921021
no nie do konca jego sprawa bo gdyby małżenstwa homoseksulane mogłyby być zawierane dla widzi mi się to zrobił by sie ogólny chaos . najpierw ludzie brali by ślub z mężczyzną potem z kobietą i to by był żaden problem dla nich . jesli juz mamy legalizować związki homoseksualne to przynajmniej niech to będą zdeklarowani homoseksualiści ,a nie ,ze np dziewczynom zachce sie wziać słub bo to sie stało modne , fajne ,albo tylko dla zabawy tak samo przed zmiana płci trzeba testów psychologicznych i nie uważam tego za głupote.\ pewne sprawy trzeba zalegalizować ,ale bez przesady bo bez żadnych ograniczen niekdługo będziemy chcieli wziąć ślub z jaszczurką bo to nasza sprawa

Gość dodam jeszcze
wiec tym bardziej powinno sie robic testy psychologiczne przed zawarciem ziazku heteroseksualnego by wybadac czy ktoras z stron nie jest przypadkiem ukrytym homoseksualista.

Gość eveiolett
tez mi sie wydale ze aborcja powinna byc legalna

Gość sgweuyaleioyfhaIWf
powinna być obowiązkowa sterylizacja osób które są za aborcją