Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hsahsgadyha

aborcja powinna być legalna!!

Polecane posty

bes ja tez urodzilam i wychowalam sie na ziemiach Niemieckich - gorny slask, ale nie uwazam sie za niemke i nie mam tak nasrane w glowie jak Ty fajnie ze znasz historie, widac ze jestes oczytany, ale do jasnej ciasnej czy Ty juz swoja glowa myslic nie potrafisz? porownujesz sie do zwyrodnialcow

Gość buah ah haha haha h ha
bo on jest psychiczny :O🖐️ imponuje mu to :O🖐️ totalne zbydlęcenie i ucieczka od rzeczywistości w której nasz BSA sobie nie radzi. Albo projekt :classic_cool:🖐️

co nie zmienia faktu ze ruda slaska to ziemie dawnych niemiec ale nie bede argumentowac, bo pewnie zatrace sie w swoich przekonaniach, az tak dobrze historii nie znam

nie studiuje, historia jakos nigdy mnie nie interesowala, przyznam sie bez bicia - nigdy nie przeczytalam zadnej ksiazki historycznej nawet te ktore byly jako lektury obowiazkowe w szkole, powiedzialam nie czytam i koniec interesuje mnie przyszlosc, przeszlosc nie bardzo - nie bede uczyc sie o glupocie ludzkiej, co innego jezeli mowa o nauce globalnej, o swiecie, wynalazkach i przyrodzie i prosze, nie nazywaj mnie idiotka, nikt nie jest idealny.. przyznalam sie do swojego bledu i braku wiedzy jezeli o historie wojenna chodzi to bylo bardzo nie mile...

napisalam ci ze mieszkam na ziemiach niemieckich bo swiecie bylam przekonana ze tak bylo, tymbardziej ze od babki prababki takie rzeczy sie slyszalo, mam duza rodzine w niemczech, moglabym powiedziec ze cos z niemki we mnie jest - moze jakas czesc mnie, ale nie przyznaje sie do tego, wole powiedziec ze jestem 100% slazaczka niz pol niemka, mam w rodzinie czystych niemcow co nie upowaznia mnie do tego by sie w jakis sposob do nich porownywac jestem soba, czlowiekiem z krwi i kosci, mam szacunek dla kazdego, czy murzyna czy araba - kazdy z nas jest czlowiekiem, jeden moze jest bardziej podobny do zwierzecia ze swoimi przekonaniami a drugi wrecz przeciwnie Ty jestes rasista, nie popieram rasistowkich spiskow nie mam zamiaru ci ublizac, wypowiadam swoje zdanie, moze w niektorych momentach za bardzo mnie ponioslo, ale cos jestem bardzo wrazliwa na krzywde innych osob, wiec nie dziw mi sie

bo zjestem za granica, nie na tyle dlugo by sobie ze studiami poradzic, jezyk portugalski jest ciezki, tymbardziej jezeli zaczyna sie nauke od zera prace juz mam zapewniona, jak nie szkola mi zalatwia prace w szpitalu weterynaryjnym w lisbonie, tak sama mam juz oferte pracy w klinice w Almadzie tyle ze najpierw musze skonczyc kurs a to jeszcze troche potrwa

czlowiek uczy sie cale zycie, dobrze ze wytykasz mi bledy przynajmniej wiem ze w mojej wiedzy sa jakies luki ktore sobie uzupelnie

w jakims stopniu znam juz jezyk, a na kurs poszlam bo wiem ze zdolna jestem i mimo brakow w jezyku sobie poradze - nie mylilam sie wyjechalam z moim narzeczonym ktory mieszkal 3 lata w Polsce - i tak jest portugalczykiem, cos w tym zlego? w ciemno nie pojechalam mieszkalismy ze soba w Polsce, zareczyny w Polsce sie rowniez odbyly, po jakims czasie wyjechalismy w jego rodzinne strony a zreszta nie powinno Cie to interesowac.. jestes rasista, poczytaj swoje wczesniejsze posty ok koncze rozmowe z Toba bo jak juz mialam nadzieje ze da sie z Toba porozmawiac tak teraz mysle ze bylam w bledzie

ja nikogo nie nienawidze, nie wiem skad ci to przyszlo do glowy, szanuje kazdego co nie znaczy ze podzielam zdanie innych ludzi

Gość Oliviaaaaaaaaaaaaaaaaa
BSA- też jestem blondynką ,ale jestem słowianką nie żadną pieprzoną aryjka , nawet wygladam na słowianke . I Ty pewnie tez jestes z pochodzenia slowianką wiec po co sie czujesz jakas aryjka nie rozumiem? rasa aryjska była tylko i wyłącznie rasą niemiecką ,a nie dotyczyło to wszystkich blondynów. i jeszcze podkreslasz zasługi hitlera zaraz padne :D

a że ktos pochodzi ze śląska też nie oznacza ,ze jest niemcem. ja akurat pochodze ze wschodniej polski ,ale mówię na przykładzie Lady Love

aa juz wiem czemu tak napisales bo nazwalam niemcow zwyrodnialcami i sie do nich nie przyznaje ;) nie wiem jak mam ci to wytlumaczyc.. Stalin w swoich poczynaniach byl 100 razy gorszy, Hitlerowi mimo wszystko mozemy jeszcze co nie co zawdzieczyc.. co nie zmienia faktu ze przyczynil sie do zaglady.. nie potrafilabym zabic.. nie wiem nawet czy potrafie kogos znienawidzic tak naprawde jestes facetem dobrze napisales - ja jestem wrazliwa kobieta i nie rozumiem wielu waszych meskich poczynan

a sorry nie doczytałam jesteś pół niemcem.. no to zmienia postac rzeczy

w każdym razie nie wiem za co niby Hitlerowi możemy być wdzięczni...no moż nazbierało by sie pare takich rzeczy np ,ze ograniczyl Zydów bo mogliby zrobić sobie z Polski Izrael zamiast z Palestyny ,ale nie jest to pewne może dzięki żydom tez Polska była by bogatsza niz jest? ale generalnie wymordował wiele osób nawet mój pradziadek zginal z ręki Hitlera wiec ja go popierac nie bede w niczym co zrobił

,,ma przodków, którzy walczyli w Wehrmachcie i w Waffen SS, przyniosłaś tym ludziom hańbę. " wstydziłabym sie za takich przodkow

bes ale z Ciebie ciul! nie dziwie sie ze jestes prawiczkiem ja jestem szczesliwa z moja miloscia zycia i zaden udup twojego pokroju nie bedzie mi wmawial ze jestem szmata i ze daje dupy bylekomu! nie znasz czlowieka a sie wypowiadasz Ty pokrako! powinni cie leczyc w psychiatryku i Ty smiesz mowic ze nie jestes rasista? :D no ja Cie prosze.. twoj ostatni post tylko to potwierdza

Gość mikikun
nie wiedziałem ze na kafe jest tyle morderczyń

moi rodzice i moja rodzina bardzo lubia mojego portugalczyka, wrecz uwielbiaja, wiec w dupe sobie wsadz swoja gadke!

nie wiesz nic o milosci wiec stul pysk ciebie to powinni powyszczelac i to ty jestes zakala narodu, bo to Ty podajesz sie za niemca czy pol niemca chuj z tym ja zawsze bede polka czy ci sie to podoba czy nie

taki wyuczony jestes a nie wiesz nawet co oznacza slowo dupodajka rzeczywiscie inteligencja to Ty nie grzeszysz

a szmate to Ty sobie poszukaj w kuchni nie sadzilam ze mam do czynienia z taka zakala ludzkosci pokazales na co cie stac oj pokazales, ciesz sie ze nie jestes teraz pod moja reka mojemu portugalczykowi to bys nawet nie podskoczyl, kwiczalbys jak swinia jakby sie do ciebie dorwal, mocny w gebie to kazdy byc potrafi a tak na prawde to jednym wielkim zerem powinni cie powyszczelac za Twoje rasistowskie poglady - nie jestes godzien aby nazywac sie czlowiekiem, jestes gorszy nawet od zwierzecia szkoda mojego czasu na takiego imbecyla, jestes nic nie wartym gownem

jestes jednym wielkim zerem* dla Twojej swiadomosci na lewo i prawo nie dawalam i nie daje, oddaje sie tylko mojej wiernej milosci, o ktorej Ty nie masz zielonego pojecia a teraz zegnam, szkoda mojego czasu, naprawde

przyjezdzamy dopiero za rok, teraz przyjezdzaja do mnie rodzice swoja droga nie badz siebie taki pewny, chyba ze naprawde chcesz miec strzaskana buzke IDIOTA!!!!! wiecej Ci nie odpisuje, produkuj sie dalej, milej zabawy

jeee ale Ty mnie wkurwiasz!!! a mialam juz tu nie zagladac!!! sluchaj no brudasie, palke ciagnac to Ty mozesz sam sobie, bo ja nigdy waszego przyrodzenia w ustach nie mialam portugalczycy lubia bic kobiety? a skad takie przypuszczenie znasz ktoregos? NIE, Twoje teotie sa rownie mylne jak wszystko inne co wyglosiles na tym forum wiesz co, czytajac Twoje wypowiedzi bardzo sie ciesze ze wyjechalam z tego kraju w ktorym zyja tacy uposledzeni ludzie myslacy ze wiedza wszystko o wszystkich naprawde dziekuje Bogu ze juz mnie tam nie ma!! gnij dalej w swoich przekonaniach tylko tyle z zycia masz, prawiku bez wyobrazni wrrrrrrrrr.. normalnie mi cisnienie podniosles!! mam nadzieje ze juz wiecej na Ciebie na tym forum nie trafie!

kto jak kto ale Ty nie bedziesz mi mowil co moge a czego nie moge! pedalcu! na Twoje nieszczescie nikt sie mnie nie wstydzi, nie mowiac juz o szacunku, bo szanuja mnie i mojego mezczyzne jedynie kogo moga sie wstydzic to Ciebie, pozjadales wszystkie rozumy, nic ci w tym deklu nie zostalo dobra, bo za bardzo sie wkrecilam w ta rozmowe z idiota wiesz co, szczescia ci zycze mimo wszystko i oleju w glowie - nie jestem taka swinia jak Ty!

Gość Cessssna
A ja się już nie raz wypowiadałam w tej sprawie: aborcja powinna być najzupełniej legalna, na życzenie każdej kobiety, do 72. miesiąca od zajścia w ciążę. Taka regulacja prawna postawi nas w szpicy postępu. Kudy tam będzie do nas nawet takiej Hollandii...