Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sd355447789

Jak poderwać dziewczynę w sklepie ?

Polecane posty

Gość sd355447789

Od jakiegoś czasu przechodzę koło pewnego butiku CCC, są tam cztery dziewczyny i z tego co zauważyłem czasem wpada szefowa.Dziewczyny ciągle coś robią z butami i tak dalej, jedna z nich bardzo mi się podoba, to najpiękniejsza dziewczyna jaką widziałem.Chciałbym do niej zagadać ale kompletnie nie wiem jak to zrobić i co powiedzieć, może pomożecie mi zebrać się na odwagę ?

Gość możesz podejść
i zapytać z jakiego materiału są te sznurówki a po tym romowa się sama rozwinie

Gość gerhbtnyh
idź jako klient, poproś ją o radę, pogadaj trochę na temat, a potem lekko zbocz - żarciki, uśmieszki :-) jeśli podłapie, dalej samo się potoczy. jesli nie, to pewnie nie jest zainteresowana

Gość gerhbtnyh
mnie kiedyś w carrefourze zaczepił przy mrożonkach jeden gość :-D zaczął coś od " prepraszam ,ale muszę to powiedzieć - jesteś najpiękniejszą dziewczyną, jaką zdarzyło mi się spotkać...bla bla bla...." jestem w związku, akurat byłam z narzeoczonym na zakupach ( akurat stał trochę dalej) więc ciągu dalszego nie było ( a szkoda, bo niezła sztuka z niego ;-)), ale absolutnie nie pomyślałam sobie o tym gościu źle, nie śmiałam się z niego. wręcz przeciwnie - pomyślałam ,ze ma gość odwagę i super!

Bzdury opowiadacie.Takich podrywaczy jak Ty jest wiecej,ona spotyka ich codziennie w swoim sklepie.Jezeli zagadasz o butach czy sznurowkach zostaniesz zaszufladkowany i skojarzony dla niej jako ,,,kolejny klient podrywacz;-)Musisz zgadac o czyms innym,niezwiazanym z jej praca ani uroda.