Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaakochanyyyy

Czy można będąć brzydkim, biednym i głupim chłopakiem zamienić się jakoś

Polecane posty

Gość zaakochanyyyy
Do autoraa tematu Większość tego co piszesz jest nie do zastosowania w moim przypadku. Dopóki nie będzie zmian, dotąd moja psychika, która jest u samych fundamentów zniszczona, nie pozwoli mi na jakikolwiek krok do przodu.

Gość Okbojówkgr
[ i wcale nie chodzi mi tutaj wylacznie o materialistyczne ujecie ] chcesz byc z nia dla forsy? az taka bogata jest? to jak spi na forsie to jestes na przegranej pozycji bo takie chca tez tylko bogatych

Gość pan edzio wspanialy
nie masz zadnej kolezanki? a masz w ogole jakikolwiek kontakt z kobietami na tych studiach? czy to politechnika i kobiet jak na lekarstwo? a jak bylo z poprzednimi kobietami bo w wieku 23 juz kogos pewnie miales. nie wierze ze nie masz zadnej kolezanki ktorej bys sie mogl zapytac co zmienic

Gość Żyj człowieku
Bo może ci ją ktoś zprzed nosa sprzątnąć. czytaj książki o toksycznych rodzinach, psychologiczne. Czego ci brakowało w dzieciństwie że tak bardzo tego teraz pragniesz? moze da sie to naprawić?

Gość A masz u niej
jakies szanse jest taka opcja ze by cie polubila chociaz? bo jak jest to mozesz byc najpierw kumplem a pozniej przyjacielem jesli nie masz pewnosci siebie na cos wiecej tylko to jest juz ryzykowne bo musisz uwazac zeby nie zostac nim na zawsze to ostateczne rozwiazanie

Twoje szczęście rodzi się w Twojej głowie, nie w majątku czy wyglądzie. Matka Teresa nie była ani piękna, ani bogata i co ? REALIZOWAŁA SIĘ!

Gość Zazdroszczę tej dziewczynie
Takiego chlopaka................. Co jest poświęcić dla niej swoje własne życie........... Ja nikogo takiego nie spotkałam nigdy............... Oby tylko cie nie skrzywdziła i nie poleciała na pierwszego lepszego macho............... Nie boisz sie tego? Ze ona cie skrzywdzi ze bedziesz cierpiał przez nią? powiedz gdzie szukac takich jak ty? W kinie bibliotece moze gdzie indziej? Bo tez chce takiego chlopaka......

Gość prawdziwy mężczyzna/facet
Najpierw sam sobie zadaj pytanie co rozumiesz pod pojęciem przystojny! Jeżeli masz na myśli gładziusieńkie buźki, kaloryfery na klatce, kilkudniowy zarost, opaleniznę pochodzenia solarium, wygoloną klatkę, czy też włosy na żelu. To jesteś w błędzie! Przystojny facet to mężczyzna zadbany! Zawsze ogolony i dobrze wystrzyżony, czysty i schludnie ubrany. Nie myl pojęcia mężczyzny z gogusiem, bo to Cię obraża!. Gdy chodzi o kasę. To uwierz proszę, kasa nie sprawi, że poznasz wartościową kobietę! Jeżeli kobieta będzie chciała Twoich pieniędzy, to znaczy że jest zwykłym zerem i uciekaj przed nią, gdyż Cię wykończy! Kobiecie nie chodzi o pieniądze, a o władze! Nie myl władzy z pieniędzmi. Myślisz, że kupisz sobie samochód wart kilkaset tysięcy i będziesz kimś? Otóż, gdy będzie miał piękną kobietę posiadając taki samochód, to będziesz zerem. Z kolei gdy będzie miał piękną kobietę posiadając malucha, to będziesz prawdziwym mężczyzną! Mądry? Chłopcze, mądry mężczyzna to osobnik, który żyje w oparciu o pewne zasady, których nigdy dla nikogo nie zmienia. To osobnik o silnej woli, który może sobie odmówić wszystkiego, od tak, tylko po to aby samemu sobie udowodnić, że jest właśnie mężczyzną i pisarzem swojego losu. Przykład - dla mnie najważniejsza jest rodzina! Koniec kropka, kobieta którą poznasz musi to zaakceptować, jeżeli nie to nie jest tą właściwą. Zrozum, że prawdziwy mężczyzna nie zmienia się dla kobiety! On jest pewien siebie samego do tego stopnia, że wszystkie kobiety wokół niego go za to podziwiają.

Gość Red buls
Wiesz chociarz ze jest wolna? Jak tak i ta dziewczyna rzeczywiscie należy do tych które obecnie są na wymarciu czyli wartościowych dla ktorych warto sie troche poświęcić to raczej nie szuka modela z super furą i powinna cie docenić. A jak kasa wygląd są dla niej najważniejszym kryterium to sie pomyliłes o niej bo żadna wartościowa dziewczyna na to nie poleci na to lecą tylko plastiki i puste laski. juz sam sobie zadaj pytanie czy ona jest pusta

Gość Jak nie jest pusta
Jak nie jest pusta to normalni faceci maja szansę a nie pakerzy i świnie wiec moze spróbuj

Gość Jem kanapke
Piszcie tych rad więcej pomóżcie nam sie zmienić. Ja bym chciał zwiększyć pewność siebie najbardziej

Gość Jem kanapke
Pytanie jak