Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yyughiuh

co myślą o nas zagraniczni

Polecane posty

Gość yhhikui
NIewiele mnie obchodzi co o mnie mysla inni, niech sie lepiej zajma soba.

Gość HMS..KL... Petard
Problem nie tkwi w tym co o nas myślą, ani nawet nie w tym co myślą o kibicach. Problem w tym co myślą o polskich kobietach. Wstyd na cały świat

mnie to tez najbardziej wnerwilo kobiety do ssania mezczyxni do budowania to my slowianie

a mnie to wogole nie wnerwilo bo wyzywac to sie kazdy potrafi, a jak nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia to wyzywasz tak zeby ugodzic, nawet jak tak nie myslisz. polki sa niemalze purytanskie w porownaniu z brytyjkami.

moze czeszki pracuja na opinie slowian ukrainki i bialorusinki sa purytanskie w odniesieniu do Polek znajdz mi Polke po 18stce ktora nie miala za soba sexu analnego

Gość HMS..KL... Petard
tyle w tym prawdy co zawsze, czyli niewiele. Niewiele? Spójrz na siebie. Jesteś tu doskonałym przykładem

Gość yhhikui
Oj tam, a oni to lepsi? Mieszkam w US i tu tez maja Polakow za polglowkow, nawet slowo "Polak" jest okresleniem negatywnym i tak pogardliwie mowia niektorzy Amerykanie. A ja mam ich gdzies, teraz ja sobie super radze, mam bardzo dobra prace, pieniadze, wyksztalcenie, a oni przyzwyczjeni do dobrobytu klepia biede i narzekaja, mysla, ze im z nieba dolary beda kapac, a tu trzeba pracowac i to ciezko, a im sie nie chce, bo mieli za dobrze, moga mnie za przeproszeniem w dupe pocalowac. PS. a tak w ogole to Polki sa przynajmniej ladne i zgrabne nie to co te grube amerykanskie pasztety, mysle, ze na zachodzie Europy jest podobnie.

"znajdz mi Polke po 18stce ktora nie miala za soba sexu analnego" otoz kiedy ja mialam 18 lat to bylam jeszcze dziewica przez 2 lata. HMS..KL... Petard --> w zwiazku od 4 lat, wczesniej rowniez w 4-letnim zwiazku. tak samo beznadziejnie chcesz mi dojebac jak ten koles z youtube. byle by dojebac niewazne jaka jest prawda.

Gość HMS..KL... Petard
Tylko jeszcze napisz jakiej maści kundlem jest ten twój UM-man. Bo na 100% nie jest anglikiem. Napisz także na co poleciałaś? a)kilo bananów b)szminka c)kolorowa guma balonowa

Gość HMS..KL... Petard
heheh. Moim zdaniem prawda leży gdzieś obok.

wspollokatorka --> co mysla o nas kobietach? ze charakterne, ze umiemy dobrze gotowac, ze lubimy sie rzadzic w domu :). a o facetach to roznie.. wsrod polakow znajdzie sie wiele takich cwaniakow, co to klepia trzy po trzy zeby zrobic "wrazenie", a potem i tak spierdalaja, polacy lubia robic z siebie kogos kim nie sa. chociaz ogolnie moj facet lubi towarzystwo mooich polskich znajomych.

Gość HMS..KL... Petard
Widzisz. Wielokrotnie miałem do czynienia z walijczykami, irolami, angolami i wszelkiej innej maści brytyjczykami. Wyspiarzyy znam znacznie lepiej niż ci się wydaje. Wiem także dosyć dokładnie co sądzą o tobie i tobie podobnych emigrantkach ze wschodniej europy

Gość taka prawda....
oceniaja nas na podstawie tego co widza:o a widza raczej polskich roboli itp a nie naukowcow i biznesmenów:P

Gość HMS..KL... Petard
a co ty kur‏wa wróżka?

Gość .............................,
ja jestem polka ktora ma 21 lat i nigdy nie uprawialam seksu analnego :)

Gość HMS..KL... Petard
moje wróżbiarstwo oparłem na pewnych zdroworozsądkowych przypuszczeniach, podpartych faktami...ty natomiast masz macicę podpiętą do płata czołowego co w sposób bezpośredni rzutuje na obraz postrzeganego przez ciebie otoczenia

.......... ale pewnie zamierzasz a przecietna bialorusinka nigdy sie na to nie zgodzi az do smierci bo to grzech