Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata oles112

Pamiętacie jak sie wszyscy rozchorowali wtedy na koloniach? CO rzygali jak koty

Polecane posty

Gość agata oles112

Bo opiekun zebrał sam jagody do pierogów dla całej koloni , wszyscy sie tego nażarli i 80 pare osób przez kolejne kilka dnia leżała i rzygała. Przyjechał lekarz, odwołane zostałe wszystkie wyjścia i chodzenia po górach bo to w Zakopanem było. Pamiętam jak wczoraj a to z 10 lat temu już było.

Gość sekretarka Pani Dzenifer
agata a co cie tak na wspominki wzieło ? i to o lecie w srodku (kalendarzowej) zimy ? gulnęłaś cosik albo ?

Gość biedny Navidad
smutno mi, wiecie? i zle sie czuje na dodatek

Gość agata oles112
Jeszcze nie, ale zaraz wezme silne, spychotropowe leki nasenne. Nerwica i bezsennośc. A to były takie fajne czasy mojego dzieciństwa.

Gość paniczka...........
gumijagody chyba :D

Gość sekretarka Pani Dzenifer
nie potrafie dociec czy to podszyw z tymi psychotropami ,ale powiem wam ze ja bez tego mam czasem takie wspominki tylko głupio mi się z tym obnażać na forum .

Gość agata oles112
Głupio Ci na forum? Przecież tu każdy pisze o bzdurach. Tu właśnie można szczerze napisać choćby coś co innym może wydawać sieabsurdalne. Mi sie własnie przypomniały te kolonie w Zakopanem. TO były kolonie z parafii, to ksiądz był tym opiekunem co nazbierał tych jagód. Ale jaja były

Gość paniczka...........
chodził sam po lesie schylał sie i zbierał te jagódki żeby wam było dobrze a wy wybrzydzacie!! a może to wina brudnych naczyń?! w murzasichle te baby z ośrodka parafialnego myją dupsko niemowlęcia w tej samej misce co garnki !!