Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ej tralala

jestem aspołeczna...

Polecane posty

Gość ej tralala

wszystko przemawia za tym, ze nie potrafię normalnie funkcjonować obok innych ludzi... i źle i dobrze mi z tym... z jednej strony niezależność, z drugiej brak przyjaciół i wieczne konflikty z ludźmi... mam wrażenie, że nikt mnie nie rozumie i że ja nie rozumiem nikogo... chodzi o motywy postępowania...

Gość uuuuuuuUuuUuuu
Tez tak mam. Poza tym juz mam kompletnie dosc jakichkolwiek kontaktow z ludzmi, najchetniej calymi dniami siedzialabym w domu i to calkiem sama, bez nikogo. Wychodze tylko wtedy, kiedy musze, np. na nieszczesne zajecia..

Gość ej tralala
ja tam lubię wychodzić-tylko ze względu na własne sprawy ... nie jestem nieśmiała, poprostu ludzie mnie drażnią... dużo przeżyłam i mam wrażenie , że rozgryzłam wszystkich których znam... nie są dla mnie interesujący... mam jedną przyjaciółkę, ale dzieli nas 300 km i specjalnie za nią nie tęsknię... poza tym lubię moich rodziców, lubię zwierzęta, a ludzi innych np. ze studiów właśnie niekoniecznie... faceta też nie mam, bo jak kogos interesujacego poznam, to zajęty, a jak wolny to palant i nieudacznik życiowy... dziwny stan, niby fajnie ale nie do końca... może jestem perfidną egoistką, nie wiem... a może mam dystans do życia i świata... nie wiem, co mi jest... depresja odpada

Gość zdebanowany:O
Ty nie jesteś aspołeczna tylko wyalienowana z powodu przekonania o swojej wyjątkowości i co za tym idzie nie akceptujesz świata bo nie dorasta Ci do pięt. To nie jest postawa aspołeczna tylko zwykła megalomania...

A zwierzątka lubisz bo Cię bezwarunkowo kochają i mają za szefową. Rodziców natomiast bo podzielają z Tobą przekonanie o Twojej wyjątkowości;)

Gość ej tralala
możliwe, no i co ja mam z tym zrobić? bo tak troche ciężko żyć

Zmierzam do tego, że to nie żadna społeczna fobia tylko...sam nie wiem co Cię tak zmanierowało. Pewnie życie w połączeniu z predyspozycja własnymi.

Gość 9845wz
Zdebanowany - pppieram 100% 🖐️

A potrafisz umotywować dlaczego nie lubisz jakiejś konkretnej osoby? Nie chodzi mi tu o jakieś frazesy.

Piszesz: "mam wrażenie że rozgryzłam wszystkich, których znam..." Wniosek z tego taki, że to co ta znalazłaś po odgryzieniu nie podobało Ci się bo nie wierze, że pragniesz jakiegoś nieprzewidywalnego wariata. Bo jeśli tak to polecam psychiatrówek tam jest pełno tajemnic

Aaaa jeszcze Ci powiem, że większość ludzi zachowuje się zgodnie ze shematem jednak nie oznacza to, że ich rozgryzłaś bo tylko poza. Tak na prawdę mogą być bardzo interesujący. Zresztą poza na oryginalnego to też pewien schemat nie? no;)

Gość ej tralala
a to moze mieć związek z molestowaniem w dzieciństwie? bo niestety uświadczyłam...a nie lubię ludzi, bo mam dziwne wrażenie, że jak będę miła, to mnie wcześniej czy później zgnoją, więc to ja wolę trzymac ich z daleka od siebie...boję się, że jak się otworzę, to wezma mnie za dziwadło, bo kogo obchodzi, że studiując na kierunku ścisłym interesuje mnie filozofia i taniec...do tego przezylam wielką nieodwzajemnioną miłość kilka lat wstecz-on o tym wiedział i wybrał inną...i osoba, z którą lubiłam spędzać czas popełniła samobójstwo, bo była z rodziny patologicznej...

Pewnie, że może mieć związek. Sorki, że tak ostro Cię potraktowałem. Znam kilka osób molestowanych w dzieciństwie i każda ma problemy z przystosowaniem społecznym i przy okazjii z alkoholem, narkotykami i wreszcie prawem. Źle zinterpretowałem To co napisałaś. Sorki.

Gość autorko...
a zdradzisz z jakiego jesteś miasta?

Gość ej tralala
ale ja chcę normalnie żyć, a nie bardzo mogę się przemóc...nie ufam ludziom i traktuję ich z góry, bo wszyscy się wydają ukształtowani na jedno kopyto... kurcze:) fałszywi, samolubni, puści, nastawieni na konsumpcję , i wogle niewrażliwi ,wychuchani , nie znajacy zycia... tak postrzegam i generalizuję ludzi

Gość ej tralala
aktualnie z Poznania.

Gość ej tralala
a na cóż te miasto? niech będzię, że powiem, że w tym mieście pragnał objąć rządy pan Kononowicz , ale mu nie wyszło

A to akurat tak samo jak ja postrzegasz:classic_cool: Napisałaś, że lubisz rodziców. Tzn że żadne z nich Cię nie molestowało? sorki za takie osobiste pytania

zresztą ja też byłem molestowany w dzieciństwie, mama mnie przywiazywała do krzesła i robiła mi blow job, do dzisiaj od tego wariuję. Jak będę miał dzieci to sobie to na nich odbiję.

Jedno mi nie pasuje w Twoich wypowieziach Twierdzisz, że jak spotykasz jakiegoś fajnego faceta to zajęty a jak wolny to nieudacznik życiowy itd... Otóż faceci nastawieni na konsumpcję i zw sukces przeważnie sa zajęci a Ci, którzy nie są właśnie postrzegani są jako nieudacznicy no bo skąd ma mieć kase jak go nie interesuje. Wyjaśnisz to jakoś? Chcesz być rewolucjonistką u boku prezesa banku...coś mnie tu nie pachnie:)

Gość ej tralala
wujek mi to zrobił, rodzice nic nie wiedzieli...

Dwie moje wypowiedzi w jednej minucie...chyba nie musze komentować?

Gość do zdebanowany
Kolego, masz ciekawe spostrzeżenia, co więc jako mężczyzna robisz na kafeterii? Czy nie uważasz ze to portal powyżej poziomu inteligentnego faceta?

Gość ej tralala
nie chodzi o sukces materialny... chodzi o siłę charakteru, pasje itp. ... tacy co się rozwijają , to zajęci ,a lamusy bez studiów i pracy i marzeń-wolni, bo nikt ich nie chce

zresztą Ciebie też pewnie już podszyli. spadam z tąd

tak, widzę że to powyżej mojego poziomu bo mój jest bardzo niski :(

Ale ja jestem wg kryteriów koleżanki lamusem: Nie mam studiów, moją pasją jest alkohol i zanudzanie ludzi teoriami spiskowymi;)...narka

a które to miasto Kononowicza?

POszywie napisz jakiegoś bluzga bez gwiazdek...

Gość ej tralala
chyba ci sie nie udało napisać bluzga bez gwiazdek :D