Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iuyuiyuy

kobiety gdzie macie strefy erogenne ?

Polecane posty

najwieksza sferą erogenną jest dla mnie intelekt faceta :classic_cool:🖐️

Gość gość
One mają w doopie i w Twojej kieszeni. :p

przyjaciel nie wszystkie sa pokroju twojej żony 😴

Gość don-kojote
Kobiece strefy erogenne najliczniej są umiejscowione na Majorce, Seszelach, Mauritiusie i Malediwach ...

Gość marcelussss
I nie zapominajcie o odpowiednich afrodyzjakach w postaci ładnego pierścionka z obfitym kamieniem i kolczyków z odpowiednią ilością karatów ...

Gość ambroży sex
ja mam strefę erogenną zamykaną na rozporek

ani kolczykóe 😭 a na wakacje lubi Polskie gory lun Huculszczyznę?:classic_cool:

Gość marcelussss
To odłoży sobie do szuflady ...

Gość don-kojote
A na takie rajskie wyspy, gdzie można całymi dniami kapać się w szmaragdowo-błękitnej, przejrzystej wodzie, zajadać się egzotycznymi przekąskami i używać do woli w ciepłą księżycową noc to nigdy byś się nie chciała wybrać??????

Gość don-kojote
do v34 A na takie rajskie wyspy, gdzie można całymi dniami kąpać się w szmaragdowo-błękitnej, przejrzystej wodzie, zajadać się egzotycznymi przekąskami i używać do woli w ciepłą księżycową noc to nigdy byś się nie chciała wybrać??????

byłam i nie widze w tym nic ciekawego :classic_cool: tak samo jak w smrodzie tunezyjskich plaż :classic_cool:🖐️

Gość don-kojote
Przecież Tunezja to kaszana i nie jest żadną rajską wyspą!! Mi chodzi o prawdziwą rajską wysepkę. Coś w rodzaju jakiejś mniejszej wysepki archipelagu Hawajów. Tam gdzie nie ma wielu turystów, jest wspaniała ciepła i czysta woda, natura, słodkie lenistwo, relaks i odpoczynek 24h/na dobę ...

jesli dla ciebie odpoczynkiem jest lezenie bykiem na plazy to oki :P ja wole czynny wypoczynek ;) dlatego góry to jest to!!! albo Ukrainska Huculszczyzna gdzie mozna jeszcze spotkac pustelnie albo wiedzmy :D:D Znikam 🖐️

Gość don-kojote
A kto mówi o leżeniu bykiem? Nie po to się jedzie w miejsce, gdzie są wspaniałe warunki do pływania, żeby się patrzeć na wodę ;-) Ja również nie jestem zwolennikiem leżenia plackiem i zawsze aktywnie spędzam czas. Wcale nie uważam, że pobyt w takim miejscu wiąże się z leżeniem na plaży. np. http://podroze.zettech.pl/?p=453 mi się podoba ...

Gość to nie temat
o wymarzonych wakacjach :P autorze, u kobiet strefy erogenne sa wlasciwie...wszedzie :D wewnetrzna strona dloni (delikatnie przesuwaj po niej palcami), zgiecia lokci (jak wyzej), kark, skronie, bywa ze i cala glowa (ja, np., uwielbiam, gdy partner przeczesuje wlosy palcami), rzecz jasna -usta, koniecznie -szyja (ktora nie lubi byc tu calowana?), piersi, brzuch, genitalia - tego tlumaczyc nie trzeba, wewnetrze czesci ud, zgiecia pod kolanami, bywa ze bardzo przyjemny i erotyczny w charakterze moze byc i masaz stop (ale to juz trzeba umiec)

Gość aneczzka
Piersi to moja wyjątkowo czuła strefa erogenna... __________________________________________ Każdy znajdzie coś dla siebie - www.dyskrecja.pl

Gość wójekstaryhuejk
największa strefa erogenna to porodówka tam wszystkie myśli każdej podnieconej się kierują