Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gerber@

jaki kupic telewizor

Polecane posty

Gość gerber@

jaki polecacie.jakiej firmy i czt lcd ,nie znam sie na tym a w sklepach to roznie z tymi dorradcami

Gość Kakalaken85
reka mnie swedzi zeby ci przypierdolic

Gość gerber@
a mnie jezyk zeby ci powiedziec ze jestes pustakiem bez kultury,wiekszosc potepi tu takie wypowiedzie jak twoje

Gość kola-kola
To zależy czy chcesz kupić tanio, czy chcesz kupić dobrze. Ciężko o dobry kompromis. W TV widziałem reklamę, że jeśli w telewizji N podpiszesz umowę na dłużej to dostaniesz 32" TV LCD Samsung za z1zł. Taki telewizor kosztuje ok. 1500zł więc jest to dość atrakcyjna oferta. Szczegóły http://n.pl/nsklep/promocje/telewizorza1zl

Gość misterti
czego oczekujesz po tym TV ?

Gość fdsers
wszystko zalezy od tego ile jestes w stanie wydac na telewizor . 5000 zł czy 500 zł ..

Najtańszy po sprawdzeniu czy ma akceptowalny obraz i tak się spierdoli po 2,5 roku (średnio) albo wcześniej rozwalasz matrycę. A jak chcesz dobry to na bebechach pioniera. Np. Thomsony niektóre mają takie bebeszki. Ale też się psują :) i napraw droższa wtedy :D Marka na obudowie niewiele ma wspólnego z tym co w środku. Większość ma matryce od kogo popadnie.

wpierdala więcej prądu i matryce szlak trafia :) a jak się niefortunnie przetransportuje to można od razu an złom zawieść :D

Każda technologia ma plusy i minusy, warto czytać testy konsumenckie, określające stosunek do ceny. U nas ich mało, ale w Niemczech już można znaleźć wiele ciekawych informacji.

Gość fdsers
Najtańszy po sprawdzeniu czy ma akceptowalny obraz i tak się spie**oli ja mam telwizor samsung 14 calowy od 10 lat w kuchni i ani razu sie nie zepsuł . A kosztował mniej niz 500 zł .

testy "konsumenckie" są kupowane przez firmy. Znaleźć prawdziwe to zadanie nie lada i ciężko to zweryfikować które nie sa opłacone. A pomijając wszystko w takich testach potrafi być tak że telewizor firmy x bije na głowę ten firmy y pomimo ze są to te same tv z inną obudową :)

Gość ile można to znosić
ja mam plazme a rodzice lcd - plazma ma ładniejszy obraz!

fdsers to co było 10 lat temu ma się nijak do tego co jest teraz Planowe postarzanie produktów jest wprowadzane i doskonalone

Gość fdsers
Oczywiscie w pokoju mam lepszy telewizor i więkeszy .. Ale chodzi o to ze nie ma wielkie roznicy obecnie miedzy telewizorami . Jesli chodzi o jakosc wykonania . Jest to roznica minimalna na przykład rzędów 5-10 % ..

Gość b. bogaty meloman
09:31 [zgłoś do usunięcia] mysliciel999 matryce szlak trafia a jak się niefortunnie przetransportuje to można od razu an złom zawieść bzdury pan opowiadasz🖐️

Gość fdsers
Planowe postarzanie produktów jest wprowadzane i doskonalone masz racje kiedys były lepsze telewizory . Teraz wszystko to chinszczyzna .

Gość gfdsa
najlepiej jakis LED bo najmniej prądu ciągnie ale jest najdroższy no i żeby koniecznie miał mPEG4 osobiście polecam jakiegos Samsunga Sony lub Panasonic

Gość fdsers
ja mam telwizor daewoo 14 calowy od 10 lat w kuchni i ani razu sie nie zepsuł . A kosztował mniej niz 500 zł . miało być daewoo a nie samsung . Moj błąd .

Gość fdsers
mam daewoo od 10 lat w kuchni .i ani razu sie nie zepsuł .

fdsers zawsze była chńszczyzna chodzi raz o kontrole jakości (ilość usterek w partii i jej awaryjność w okresie gwarancyjnym) Postarzanie produktu polega na tym że zakłada producent iz sprzęt padnie po określonym czasie. jest to okres już pogwarancyjny. Dla żarówek mas 1500h dla elektroniki rożnie zależnie od produktu i ceny. Najlepsi w tym są chyba dell i hp. b. bogaty rozebrałem więcej urządzeń elektronicznych niż ty zapewne oglądałeś. Plazma się wypala. Pooglądaj sobie przez 3m jakąś tv to masz wypalony znaczek na stałe. :D A poza tym źle transportując zniszczysz matrycę. One są delikatne. Poczytaj sobie o tej technologi

fdsers miedzy niektórymi (monitorami) Daewoo i samsungami można było części przekładać :) Najwyraźniej jeden chińczyk produkował.

Gość b. bogaty meloman
plazma to moze sie wypalala 10 lat temu ale nie teraz:D🖐️ P.S. "rozebrałem więcej urządzeń elektronicznych niż ty zapewne oglądałeś" W przyszlosci postaraj sie raczej nie dowartosciowywac w ten sposob, bo to zle o Tobie swiadczy.

Gość fdsers
a tak wogóle to i tak nie ogldam wcale TV . To nie dla mnie . wole komputer , bo moge robić na nim co chce , a nie oglądać to co mi ktoś narzuca .

Gość fdsers
po za tym w Tv cały czas jest papka . Na przyklad o tragedii smolenskiej w wiadomosciach pieprzyli przez rok , a w sumie i tak nie znalezli przyczyny .. Nie dało sie tego słuchać .

Gość b. bogaty meloman
@mysliciel: ""rozebrałem więcej urządzeń elektronicznych niż ty zapewne oglądałeś" to Twoje slowa czlowieku, nie ogarniasz swoich wypowiedzi?:o