Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leniuszkaaa

Co ma zrobic? - chodzi o partnera

Polecane posty

Gość leniuszkaaa
ale to by byly przerwy w minutach wiadomosci i bym zauwazyla, poza tym jesli by z nia flirtowal to by musial jej sie potem tlumaczyc po co jemu to

Gość koszysta
No przecież koleżanka też usunęła tę rozmowę, a przynajmniej na takim stanowisku będą stać oboje. Logiczne.

Gość tak sie pytam
to teraz na Ciebie krzykne. Robisz z igly widly kobieto i tak naprawde cokolwiek by nie zrobil to i tak nie udowodni Ci niewinnosci, i zawsze bedzie musial udowadniac. Kiedys mu sie to znudzi. Piszesz , ze jestes pewna ze cie nie zdradza, to o co Ci chodzi?

Gość Acha to ja na jego miejscu
Czemu mialby sie jej tlumaczyc? Moze juz jej powiedzial, ze jest nieszczesliwy bo ma przesadnie zazdrosna kobiete i tyle. I ona teraz bedzie miala potwierdzenie. A nie musieli pisac non stop. Mogli robic przerwy na kawe.

Gość ale czy rozmowa nie znika
?? zostalo tylko to co dotarlo po zalogowaniu sie .. moze cos sie zmienilo ale kiedys rozmowy byly nie do ottworzenia

Gość leniuszkaaa
nie chce by cos przede mna ukrywal i mnie oklamywal bo to burzy moje zaufanie

Gość tak sie pytam
Ale ty mu nie ufasz, Ty go chcesz kontrolowac

Gość rafi1991
Nudzi Cię zwykłe miasto ? Ludzie którzy zgrywają kogoś innego niż są ? Chcesz wstąpić do unikalnej społeczności ? Nasze miasto Ci na to pozwoli, SexyCity stanie się Tym czego szukasz. Odwiedź nas na www.sexycity.pl/polecam/rafik1991

Gość leniuszkaaa
Ufam mu strasznie, ale jak mi robi takie akcje to chyba kazdy by mial zachwianie tego zaufania. To jest jak domek z kart.

Gość tak sie pytam
Posluchaj siebie. Jestes pewna ze Cie nie zdradza, ufasz mu strasznie, ale jazdy o wykasowana rozmowe robisz. To gdzie tu zaufanie. Gdybys mu ufala, to mialabys w nosie ile rozmow wykasowal. Tyle.

Gość leniuszkaaa
a w tobie takie zachowanie nie wzbudziloby podejrzen?

Gość tak sie pytam
Nie wiem nie zagladam mojemu do Fb, naszej klasy i takich tam. A ze sama kasuje rozmowy i wiadomosci, ktore wg mnie nie maja zadnego znaczenia to nie widze w tym nic dziwnego. Nie wiem chyba mam zaufanie do czlowieka z ktorym dziele zycie.

Gość dgshkgjk
wydaje mi sie ze czegos mu brakuje. lubi moze flirty, odskocznie od rzeczywistosci. jak dla mnie taki facet to bez sensu.. ja osobiscie bym sobei takego zachowania nie zyczyla

Gość leniuszkaaa
Czy lubi flitr? Chyba nie, jest nieśmiały. Jak sie poznaliśmy to zabierał się jak pies do jeża i chyba nigdy nie bylibyśmy razem gdyby to ja nie przejeła w pewien sposób inijatywy. W tym temacie jest raczej kiepski, to nie typ podrywacza. Raczej miskowaty domator. Zeby gdzies ze mna wyszedl to musze sia nagadac a na piwo z kolegami? w zyciu! woli posiedziec ze mna przed tv :/

ja uwazam ze jesli facet "szuka" dalej, to czegos mu w zwiazku brakuje. Albo taką manaturę zdobywcy i nie potrafi sie powstrzymac:P nie zazdroszcze, moj nie ma fb itp i jest spokoj. poza tym rzeczywiscie gdy kasuje rozmowy to troche daje do myslenia. zwłaszcza ze juz cos tam kiedys miał na sumieniu:/

"Czy lubi flitr? Chyba nie, jest nieśmiały. Jak sie poznaliśmy to zabierał się jak pies do jeża i chyba nigdy nie bylibyśmy razem gdyby to ja nie przejeła w pewien sposób inijatywy. W tym temacie jest raczej kiepski, to nie typ podrywacza. Raczej miskowaty domator. Zeby gdzies ze mna wyszedl to musze sia nagadac a na piwo z kolegami? w zyciu! woli posiedziec ze mna przed tv :/"---> to czym ty sie martwisz?? jesli chcial chlopak pogadac z kolezanka to nie rob mu wyrzutow! pogadajcie szczerze

Gość leniuszkaaa
Niech sobie gada ile chce, tylko niech nic przede mna nie ukrywa, bo to od razu smierdzi na kilometr! Kazdy tak pomysi jak ja. Kasuje = ukrywa to przede mna. Tym bardziej, ze ustatlilsmy to wczesniej. To jest zawód, to jest rozczarowanie, nikt nie chce byc oszukiwany szczegolnie przez partnera. Musze teraz ostro reagowac, bo takie co w kolko wybaczaja potem sie budza z reka w nociku swojego 3 dziecka i zrogami na pol metra. Albo jestesmy razem albo sie oklamujemy. Czy nie mysle slusznie?

Gość tak sie pytam
masz racje. Ale jest tez albo jestesmy razem i sobie ufamy, albo robimy sobie jazdy o rozmowy na FB

Gość tak sie pytam
masz racje. Ale mozna powiedziec tez tak albo jestesmy razem i sobie ufamy albo robimy sobie jazde o wykasowanie rozmowy na fb

Gość leniuszkaaa
Juz sie o wszystkim dowiedzialam. Koniec naszego zwiazku. W zyciu tak sie nie zawiodlam. Nie wiem jak mam spojrzec dziecku w oczy, bo ono tak sie przywiazalo. Mialo tate. Nie wierze w to co sie dzieje. Swiat mi sie zawalil...

Gość leniuszkaaa
Juz sie o wszystkim dowiedzialam. Koniec naszego zwiazku. W zyciu tak sie nie zawiodlam. Nie wiem jak mam spojrzec dziecku w oczy, bo ono tak sie przywiazalo, kochało go. Mialo tate. Nie wierze w to co sie dzieje. Swiat mi sie zawalil...

Gość leniuszkaaa
ufałam mu bardzo mocno. Nikomu jeszcze nie ufalam tak jak jemu. Polozylam w nim wszystkie swoje nadzieje. Napytanie czemu odpowiedział: bo jestem glupi i nie potrafie docenic tego co mam.

Gość hhhhhhh
no, ale czego się dokładnie dowiedziałaś?