Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienasycony na maxa

moja żona nie daje mi rady

Polecane posty

Gość nienasycony na maxa

co robić? Ona mi zwyczajnie nie wystarcza.co zrobić żeby chciała więcej ?

Gość nienasycony na maxa
mam ogromny temperament,ona wie o tym, teraz w łóżku wydaje mi się jakby robiła to z przymusu albo ze strachu że może zacznę ja zdradzać. Co zrobić żeby jej się chciało!mam 30 lat ona 27 przecież powinno być ok

Gość a pomyslales o tym
...ze jej seks z toba nie sprawia przyjemnosci? ze myslisz tylko o tym,by pchac i sie spuscic?

Gość najlepiej poczekać
za 10 lat ona będzie chciała, a ty nie będziesz dawał rady

Gość nienasycony na maxa
o to napewno jej nie chodzi, znam ja dobrze i zawsze myślę najpierw o niej, ona jest super zadowolona i zaspokojona.w łóżku nie ma dla nas tabu,mamy ciągle nowe pomysły tylko że to raczej ja je mam.jest fajnie tylko krótko i rzadko. Ja potrzebuje więcej :-(

Gość nienasycony na maxa
o to napewno jej nie chodzi, znam ja dobrze i zawsze myślę najpierw o niej, ona jest super zadowolona i zaspokojona.w łóżku nie ma dla nas tabu,mamy ciągle nowe pomysły tylko że to raczej ja je mam.jest fajnie tylko krótko i rzadko. Ja potrzebuje więcej :-(

Gość jeśli jest w pełni zaspokojona
to nie będzie miała nic przeciwko kochance. Zapytaj się jej, czy się zgadza. Jesli tak, to droga wolna, jeśli nie, przemyśl dlaczego oboje jesteście niezaspokojeni.

Gość nienasycony na maxa

Gość nienasycony na maxa
na temat kochanki już coś też zdążyłem jej napomknac ale oczywiście ona nawet nie chce o tym słyszeć.stara się więcej ale to wychodzi tak jakby z przymusu

Gość nienasycony na maxa
na temat kochanki już coś też zdążyłem jej napomknac ale oczywiście ona nawet nie chce o tym słyszeć.stara się więcej ale to wychodzi tak jakby z przymusu

Gość moja żona się nakręciła
gdy wymogłem na niej, by często chodziła w spódnicy, pończochach i bez bielizny: do pracy, na zakupy, na imprezki. To ją podkręciło i praktycznie po każdym wyjściu miała ochotę. Ostatnio chodzenie bez trochę odpuściła, ale nakręcenie zostało

Gość nienasycony na maxa
może jakas dziewczyna z gdańska lub okolic ma podobny a raczej odwrotny problem ? Można by coś razem zaradzić0:-)

Gość nienasycony na maxa
a to już jest jakiś pomysł żeby ją bez majtek wszędzie puszczać :-) pewnie się zgodzi

Gość a co mi zrobisz
weź sie facet spuść na ręcznym albo przestań tak emocjonować, co ty 17-latek jesteś? Nie umiesz utrzymać instynktu na wodzy i to ma być facet, tylko ruchać ruchać i ruchać?? Nie szanujesz w ogóle kobiet a żony to całkowicie skoro jej o jakiejś kochance gadasz. Żałosny typ. Idź pojeździj na rowerze jak jeszcze śniegu nie ma, albo idź z kumplem na squasha się wyżyć.

wlewaj sobie bor do herbaty chlopie...przeciez jak ci sie chce,to masz zone,a nadmiar zalatwiaj sam w lazience.nie rozumiem problemu

dobry sposób nakręcania jest przez zaskoczenie. Namawiasz żonę, by do pracy założyła spódniczkę i samonośne pończochy, a gdy gotowa do wyjścia stoi w drzwiach, ściągasz jej majtki, dajesz buziaka i zamykasz drzwi. Z pracy wróci podjarana jak nigdy.

Gość nienasycony na maxa
nieraz po zmroku nago po domu się krząta i zaciesza bo rolety nie zaciągnięte, a mieszkamy na ruchliwej ulicy :-)

Gość rafi1991
Chciałabyś zarobić 1500 zł jednej nocy, nie wychodząc z domu? Mamy coś dla Ciebie www.sexycity.pl/polecam/rafik1991 Sprawdź to! Start już jutro w piątek o 21:21!

No, już sobie wyobrażam jak zapierdziela po zakupy bez majtek tylko w samych ponczoszkach i mini... W styczniu :D To potrafi rozgrzać zmysły :classic_cool:

Gość nienasycony na maxa
ci co nie mogą albo nie mają z kim niech się tak tłumaczą że to można wytrzymać. Ja lubię się sexic i chce to robić. Jak będę stary to sobie odpoczne. A koledze dzięki za drugą radę . Na bank będzie w sexy ciuszkach bez majtek smigac :-) mmmm mniam mniam

Gość nienasycony na maxa
tyle da radę nawet w styczniu,mieszkam w centrum to dupka mocno nie zmarznie:-) może nawet cieplej jej będzie ze świadomością że może ktoś podglądnie :-)

do tak szczerze: nie bor, tylko brom. Teraz z bromem robią syrop na kaszel HexaPini. Przekonałem sięna samym sobie, że działa. Po swóch dniach leczenia przez tydzień byłem niesprawny.

nei_nei dzisiaj moja chcała w Wawy do Poznania jechać pociągiem w spódnicy i pończochach. ale zdrowie ważniejsze, kazałem jej założyć spodnie.

moja żona się nakręciła nie bor, tylko brom. Teraz z bromem robią syrop na kaszel HexaPini. Przekonałem sięna samym sobie, że działa. Po swóch dniach leczenia przez tydzień byłem niesprawny. To mnie zainteresowało. Ale jakie to było działanie? a/ chciałeś ale nie mogłeś b/ nie chciałeś Bo jak to drugie, to chyba pójdę dziś po receptę

Gość nienasycony na maxa
ci co nie mogą albo nie mają z kim niech się tak tłumaczą że to można wytrzymać. Ja lubię się sexic i chce to robić. Jak będę stary to sobie odpoczne. A koledze dzięki za drugą radę . Na bank będzie w sexy ciuszkach bez majtek smigac :-) mmmm mniam mniam

Gość nienasycony na maxa
ja napewno nie będę tego próbował, nie lubię chemii poza dwoma wyjątkami, chemia z kobietą ,albo czasem coś od znajomych z kolumbii :-)

Gość nienasycony na maxa
pracuje w gdańsku tu można zwariować tyle pięknych kobiet kręci się po mieście, jak może się nie chcieć :-(

Gość nienasycony na maxa
jak się chajtalem to było ok, miała taki prąd jak ja , urodziła dwoje dzieci i ucichla :-(

aaaa..chyba,ze tak..tu raczej rozwiazania nie ma.jedyne co to mozesz ja bardziej wyreczac w codziennych obowiazkach,moze jest zmeczona dwojke rozwrzeszczanych dzieciakow,praniem,gotowaniem i sprzataniem.