Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak jest Panie Piotrze!

Co mi jest????

Polecane posty

Podejrzewałam nadczynność tarczycy, jednak badania testosteronu (41,69) i FT4(12,54) wykluczyły to podejrzenie. Endokrynolog skierowała mnie do ginekologa-endokrynologa podejrzewając, ze to coś z jajnikiami. Mam nieregularne, zazwyczaj bolesne miesiączki (tylko 1 dzień), wypadają mi włosy strasznie, schudłam, pojawił się niepokojący meszek na ciele. Byłam pewna, że to tarczyca. Jestem załamana. Któraś z was wie, co może mi być?

tak, czytałam o tym, ale ja nie tyję, wręcz przeciwnie. Chudnę. Kiedyś miałam ładne wcięcie w talii zaokrąglone biodra- po prostu kobiecą sylwetkę. Teraz mam figurę dziewczynki. Pytam tutaj, bo sporo kobitek tu siedzi, może któraś miała podobne objawy jak ja, badania nic nie wykazywały i długo musiały szukać przyczyny,aż w końcu ją znalazły.

Chorujesz na pco? Jakie badania oprócz tych, które już wykonałam, mogą coś wykazać?

Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. Ja pierniczę 20 lat i takie coś... echh...

Zrobię każde badanie, muszę wiedzieć, co mi jest. Tydzień chodzę z tłustymi włosami. Po prostu boję się myć. przy czesaniu po umyciu....:(:(:(:( kłęby, dosłownie kłęby....