Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zielone niebo

Blachara

Polecane posty

"Blachara osobnik płci żeńskiej, dobierający sobie partnerów przez pryzmat samochodu, jakim się poruszają." Czy ktoras z was czuje ze ten opis jest o niej samej? Jesli tak to prosze o opisanie mi swojego swiatopogladu i wlaczenie sie w dyskusje :)

Gość gvuhbhb
Blachara jest jak święty mikołaj .. nie istnieje! Podobnie jest z galeriankami .. nie istnieją! Wiem bo od kilku miesięcy chodzę po galeriach i ich nie znajduję :P

Gość hahahahhahah
każda laska jest blacharą... i za każdym razem na I randce wypytuje - niektóre bardzeiej dykretnie inne mniej... o zarobki auto mieszkanie itp. liczą juz od samego początku :D

Niestety istnieja, widocznie nie miales szcescia lub wygladem nie odpowiadasz ich standardom bo wiesz jak to dziala, one ujawniaja sie tylko typom o aparycji i stylu " mam fure i komore" przynajmniej tak to wyglada z mojego naukowego researchu. Szukaj dalej a napewno sie poszczesci! ;)

Chcialabym prosic o glos panow bo spotkalam sie z tym, ze wielu z was ma za partnerki ewidentne "blachary", kto domagaja sie prezentow (koniecznie drogich) patrza na to jaka metke ma wasza koszulka i mowia wam jaki samochod macie kupic a mimo to z nimi jestescie. Wiec o co chodzi?? Czy wy tego nie zauwazacie? Czy macie moze tak niska samoocene ze uwazacie ze na normalna, inteligentna kobiete was nie stac?

Gość gvuhbhb
Ja bym chciał blacharę, bo mam dość wysiłków intelektualnych w robocie. Wracając do domu wolałbym nie myśleć wiele, dać odpocząć świadomości. A taka inteligentna żona będzie mnie męczyć. Blacharze kupiłbym jakąś błyskotkę i miałbym spokój :)

Gość ^Tancerka^
jak poznalam mojeg meza jezdzil czerwonym maluszkiem :D teraz jezdzimy autem wartym 100.000 zł :D 🖐️ chyba blachara nie jestem :P