Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoczekanie moje:(

Mój facet i jego "magiczny" telefon.

Polecane posty

Problem niby banalny i śmieszny, ale mnie to wkurwia!Nigdy nie mogę się dodzwonić do mojego faceta.Dzwonię a on po 2 godzinach oddzwania z jakąś wymówką.Nie pracuje, zajęć na uczelni ma mało, jest w domu. Na sms-a też odpisuje z duuuużym opóznieniem.Wygląda to tak jakby miał mnie totalnie w dupie. Rozmawiałam z nim na ten temat to powiedział:"Kochanie, nie bądz zła, przecież zawsze oddzwaniam". Jak mam jakąś sprawę do załatwienia pilną to nie ma opcji, żeby na niego liczyć, bo nie odbiera.

może nie słyszy dzwonka, jakies zajęcia go wciągają (w domu) i później odkrywa, że chciałas się skontaktować

Tak, oczywiście, nie słyszy dzwonka-tez to już słyszałam. Szlag mnie trafia...zawsze się znajdzie jakaś wymówka.

Gość tylkoprawda
ma cie w dupie. smutna prawda.

Znam takich ludzi. Oni po prostu nie przywiązuja wagi do tego typu spraw. Taka sama jest moja kolezanka. Zawsze sie smieje ze do niej jest cięzej sie dodzwonic jak do Papieza :)

Może i są, ale ja nie dzwonię do niego co 2 godziny tylko raz dziennie i zazwyczaj się nie dodzwaniam.

Gość losingcontrol
olej go na jakiś czas, nie odbieraj/nie odpowiadaj/ nie dzwoń sama/ nie pisz na Fajsie ...jak już sie skontaktujecie powiedz że masz duuużo spraw do załatwienia... itp jak nie bedzie sam dążył do kontektu..to odpowiedź juz znasz :( ja miałam taki przypadek... ale tamten Pan prowadził "poczwórne życie" ;) nie starczało mu sił/ czasu/ miejsca w kalendarzu by "obsłużyć" wszystkie Panie którymi się zainteresował ;) wymówki wymówki... :/ przy mnie też nieraz widziałam jak nie odbierał (wyciszonego) telefonu, nie odp na smsy... czasem odzywał się późno w nocy -bo najwyraźniej "skończył spotkanie" z którąś wnioski zostawiam tobie :)

Jestem tak wkurzona, że szok!!Wczoraj jak dzwoniłam, to oddzwonił po 3 godzinach i ja nie zdążyłam odebrać.Zadzwoniłam w tej samej minucie 2 razy, ale nie odebrał.Twierdził, że jakoś nie słyszał.Tylko to było parę sekund po tym jak on dzwonił, więc jest rzeczą niemożliwą, że nie mógł slyszeć.Coś kręci.

po co dzwonisz skoro tak sie sprawy mają? nie dzwon jak zatęskni to zadzwoni, jak nie zadzwoni znaczy nei tęskni

Gość gość
Ja zawsze odbieram telefony ale też zdarza mi się nie słyszeć telefonu lub mieć wyciszony, ale czy może to zdarzać się notorycznie myślę że nie ale może Twój chłopak należy do osób które nie stawiają komórki na pierwszym miejscu tak jak niektórzy, którzy chodzą do łazienki z telefonami :)

Gość ja86sia
a tam, mój mąż też ma wiecznie wyłączone dźwięki w pracy i jak nie poczuje w portkach wibracji to też nie odbiera ;)

Nie będę dzwonić, tylko wkurwia mnie takie olewanie.

Tak, ale mój facet nie pracuje, jest w domu.Jakby był w pracy to zrozumiałe, że nie odbiera, bo pracuje.A tutaj lipa.

Gość hhhhhhh
Ja, jak jestem w pracy, też często nie słyszę telefonu, bo akurat nie ma mnie przy biurku, ale teraz leżę w domu, jestem chora, telefon leży obok, więc odebrałabym od razu. Gość ściemnia ewidentnie. Sugeruję kopa na pożegnanie.

Mi też sprawa śmierdzi:/.W zasadzie jest cały czas w domu, więc trudno tak przez 3 godziny nie podejść do telefonu, przecież nie tylko ja do niego dzwonię, ale też inni ludzie, więc widzi kto dzwonił.

Mi też sprawa śmierdzi:/.W zasadzie jest cały czas w domu, więc trudno tak przez 3 godziny nie podejść do telefonu, przecież nie tylko ja do niego dzwonię, ale też inni ludzie, więc widzi kto dzwonił.

Ja mam już tego dość!Pierdolę jego i tą jego komórkę!

Gość buah ah haha haha h ha
"ak, ale mój facet nie pracuje, jest w domu." ALbańczycy i podobne muslimy to w europie z założenia nie pracują, pracują na czarno albo dilują :O🖐️ i oni są "biedni uchodźcy albo ofiary polityki kolonialnej" :O🖐️ weź ty kobieto oczy otwórz. Pewnie się swoim kumplom chwali jak to rżnie białą głupią dupę :D a na żone i tak dostanie od rodziców dobrą muzułmankę w czarczafie :classic_cool:

Gość buah ah haha haha h ha
"ak, ale mój facet nie pracuje, jest w domu." ALbańczycy i podobne muslimy to w europie z założenia nie pracują, pracują na czarno albo dilują :O🖐️ i oni są "biedni uchodźcy albo ofiary polityki kolonialnej" :O🖐️ weź ty kobieto oczy otwórz. Pewnie się swoim kumplom chwali jak to rżnie białą głupią dupę :D a na żone i tak dostanie od rodziców dobrą muzułmankę w czarczafie :classic_cool:

Nie jest żadnym muslimem.Jest Polakiem.