Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwaiiiinnnnndiankazkafe

a wiecie że....

Polecane posty

ja mieszkam w okolicy gdzie zaczęła się 2 wojna światowa? Naprawdę. W takiej okolicy mieszkam. I jak ja mogłam być normalna. No nie całkiem. Ale jeśli chcecie znać genezę 2 wojny światowej to w tej miejscowości gdzie mieszkam jest geneza 2 wojny światowej. Naprawdę :(

Gość Diese brennende Liebe
urzekła mnie twoja historia:)

Powiem wam nie wiem co tu będzie kiedyś i tak sobie mnie to obchodzi, ale dlatego mogłam sobie STĄD być wiecie. I powiem wam ja już mam wszystko,ze STĄD jestem i tyle. I patrzcie 2 wojna światowa to WYŁACZNIE RODOWODY. Ale kto powie o co poszło? Ja nie napiszę. Nie ma o czym. I tak mi się CAŁE PIENIĄDZE należą - tylko tak :(

W tej historii nie ma niczego urzekającego. Jak doszło do dojścia Hitlera do władzy? Oto pytanie. Całkiem niezłe i tyle. I wszystko gra. I to jest historia. Taka wojna to tylko przez rodowody i tyle.

Nie wiem do kogo ten wulgarny tekst, ale że też sie nikt nie połapał. Tyle ludzie mają grzechów. Bo ta I wojna światowa to jeszcze sie to da zrozumieć, a ta 2 to juz NIC NIE PASUJE. I to jest GWIEZDNA wojna. Naprawdę. Cały świat oszalał. No ale cóz... po co były rodowody? Na szczęśliwe życie rodzinne i stała pracę. Przestańcie. A taki jak mój? W ogóle BEZ SENSU i tyle :(

No i tylko tak wiecie kasuję wszystko tą historią o 2 wojnie światowej jako wojnie o rodowody i powiem wam za ksywki rodziny Analizy Michael należą mi się całe pieniądze po prostu OD MATKI. Bo cokolwiek wiecie inaczej to wszystko zaburzę a tak niczego nie zaburzam. Przez to wiecie jak mnie ten diabeł porwał to ja myślałam tak - koniec świata, ale to od dziecka, ale 3 wojna światowa i wiecie no naprawdę dużo racji miałam choć myślałam, ze oszalałam, ale tak w sumie pasowało wiecie. I naprawdę taka okolica, ze 3 wojna światowa moglaby sie tu zacząć. Oczywiście znowu wojna o rodowody i tyle. I koniec. No i co? Nie pasuje? Pasuje. I wojna światowa też jest skomplikowana, ale to tam jeszcze, a ta druga to już coś strasznego i tyle. I też o rodowody by musiała być 3 wojna światowa. Ale o jakie? I o jakie rodowody poszło w 2 wojnie światowej. NIBY wiedzą to ci co mają. Ale nie jest to takie proste. To się zaczęło wszystko w Polsce około roku 1500. Już wtedy można było przypuszczać , że cała historia skończy się MARNIE i się skończyła. I naprawdę skończyła się marnie i tyle :(

Powiem wam że 2 wojna światowa to była wojna o rodowód pewien europejski i wszyscy uważają, że najważniejszy rodowód to był ten co ja mam , ale to nie jest najważniejszy rodowod. To NA POZÓR, a wcale nie o to poszło i tyle. I powiem wam trochę jeszcze szukali po wojnie o co poszło, ale nie umieli znaleźć początku - gdzie to się zaczęło. Bo Niemcy zawsze uważali wiecie, że rodowody rządzą. No ale ... tyle ile mieli racji. Oni mieli robić imperium. Rządzą - ale jak? gdzie? i tyle. No i koniec. I sie zajechali i nie wiedzieli JAK. A to jest takie proste. No i tyle... No takie jest życie. Ale dostali w łeb tymi swoimi rodowodami, a wszyscy przez nich bo 1000 lat ich nikt nie skrytykował czy oni mają wszystkie klepki na miejscu. Mogli iść z tymi rodowodami wszędzie - we wszystkie kultury, środowiska, między wszystkich ludzi. I co oni zrobili?