Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fioletowe irysy

prezent gwiazdkowy dla 2-latka

Polecane posty

Gość fioletowe irysy

Doświadczone Mamy, pomóżcie proszę w wyborze prezentu gwiazdkowo-urodzinowego dla 2-latka. To siostrzeniec mojego męża, urodzony w Boże Narodzenie, więc okazja podwójna. Nie mamy pomysłu na prezent, szczególnie, że mały ma mnóstwo zabawek po starszym bracie. Posiada też własny rowerek i konia na biegunach, więc to też odpada. Nasz budżet wynosi max 150 zł.

Hm.... moze coś z edukacyjnych zabawek Fishera price? Moja córa ma 1,5 roku i teraz dostała Laptopa Fisher price. Lubi sie nim bawić a zabawka jest do 36 miesiecy niby....

Hm.... moze coś z edukacyjnych zabawek Fishera price? Moja córa ma 1,5 roku i teraz dostała Laptopa Fisher price. Lubi sie nim bawić a zabawka jest do 36 miesiecy niby....

Gość marokokokoko
a ma swój pokoik czy nadal śpi w łóżeczku? może jakąś fajną pościel już do dużego łóżka może jakąś kolejkę, WADER ma fajne i w przystępnych cenach ja mam 3-latka i ostatnim szałem są garaże kilkupoziomowe

Gość fioletowe irysy
Te edukacyjne zabawki są super, ale ma już dużo po starszym bracie, np. garnuszek na klocuszek czy tego pieska mówiącego po polsku. Może faktycznie ta kolejka... tylko chyba trzeba by uważać, żeby nie było małych części możliwych do połknięcia, prawda? Śpi w swoim łóżeczku w sypialni rodziców, ale oni tuż przed świętami wyprowadzają się do swojego nowego domu i prawdę mówiąc nie wiem jeszcze, jak będzie to tam zorganizowane.

polecam ten laptop z fishera,u nas w domu jest już długo-ponad 3 lata.najpierw używała go córka(teraz ma 6 lat i dalej się nim bawi)teraz syn od prawie 2 lat.zabawka godna polecenia moim zdaniem

polecam ten laptop z fishera,u nas w domu jest już długo-ponad 3 lata.najpierw używała go córka(teraz ma 6 lat i dalej się nim bawi)teraz syn od prawie 2 lat.zabawka godna polecenia moim zdaniem

Mój 2,5 latek jest zafascynowany bajką Złota Rączka i zbiera wszystkie narzędzie z tej bajki wiec z wyborem prezentu chociaż nie mam problemu. Na mikolajki dostał Pana piłe, a pod chodzinke dostanie młot pneumatyczny Złotej Rączki :) Moze chlopiec dla ktorego robisz prezent tez ma jakąś swoja ulubiona bajke? i kup cos zwiazanego z nia. Moze jakis kubeczek z talerzykiem, moze pizamke albo jakas zabawke? Moj to sie cieszy z wszystkiego, niedawno tez dostal pizamke ze Zlota Rączka a radosc taka ze hoho. :)

Zwariowana mamuśka - u nas to samo, Maniek na topie :D Na gwiazdkę mój 2,5 latek dostanie tą gadającą figurkę Mańka. Od rodziny dostanie zestaw do ciastoliny, mini warsztat z narzędziami i ostatni hit - puzzle. Bardzo też lubi książeczki zwłaszcza z Mańkiem i Bobem Budowniczym. Zabawek jest od groma, wszystko zależy co dane dziecko lubi.